Max Postat Iunie 26, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Un rahat numit FACEBOOK Super tare si de actualitate. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Un rahat numit FACEBOOK toata treaba e sa nu devii dependent. viata nu e acolo. in schimb poti vedea chestii misto de FB. ca asta, de exemplu: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Un rahat numit FACEBOOK Mai naspa este ca lumea pune poze si cu altii, fara acceptul lor. Asta se rezolva prin UNTAG yourself. daca nu iti convin pozele respective sau daca te mai taguieste lumea pe cate un brad de Craciun laolata cu alti 50 de prieteni taguiti si ei... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Un rahat numit FACEBOOK Asta se rezolva prin UNTAG yourself. Si daca nu ai cont pe feisbuc, si nici nu vrei sa-ti faci? Despre asta este vorba... Cat despre "chestiile faine" pe care le poti vedea pe feisbuc, alea nu-s altceva decat "pavajul frumos care duce la...". Adica chestiile cu care ei isi "justifica" binefacerile, chestii care au valoare infima comparativ cu raul pe care il fac. Cine are cont de feisbuc si mai crede ca detine controlul asupra lui, si ca poate face una alta in/cu contul lui, se cam inseala... :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 (editat) Re: Un rahat numit FACEBOOK Si daca nu ai cont pe feisbuc, si nici nu vrei sa-ti faci? Despre asta este vorba... Cat despre "chestiile faine" pe care le poti vedea pe feisbuc, alea nu-s altceva decat "pavajul frumos care duce la...". Adica chestiile cu care ei isi "justifica" binefacerile, chestii care au valoare infima comparativ cu raul pe care il fac. Cine are cont de feisbuc si mai crede ca detine controlul asupra lui, si ca poate face una alta in/cu contul lui, se cam inseala... :wink: gargara... atita timp cit exista crawler-e si motoare de indexare, softuri de analiza care sint in stare sa lege postul de utilizator, de telefon si de adresa, atita timp cit din satelit se vad micii pe gratar, atita timp cit tehnologia evolueaza constant si sigur, prefer sa ma bucur de pozele de la Goodwood Festival of Speed, de posturile de la MadRam11 sau 4wheeler sau, de ce nu, de pozele lui piede :grin: mai misto e ca se pot bucura si altii de ele, chiar daca nu-s de pe aici. se schimba informatii. s-a trecut de faza cu "ia uite, nu e nimeni acasa"... de ce sa-mi dezvolt paranoia cind poate sa ma doara in cur? ce sa-mi faca? ce sa-mi ia? boii de la bicicleta? ia sa vedem, citi ati fost azi la dschidere la goodwood si puteti pune poze? citi mergeti la vila d'este la concorso d'eleganza, sa se delecteze si ochiul meu cu ceva de acolo? cine vrea sa-si piarda urma, poate s-o faca linistit, metode exista... Editat Iunie 26, 2014 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Un rahat numit FACEBOOK Eu nu inteleg de ce trebuie sa ne punem cenusa in cap cu facebookul asta ... Cei care nu vrem ...sa fim sanatosi ...si cei care nu vrem ...si noi sa fim sanatosi ... Dezvoltam tot felul de axiome paranoice...ca facebookul face si drege ...Apai daca esti tartan si dai acolo seria cardului si codul de siguranta ...sau spui nu stiu ce parola ...de la salteaua cu bani ...sa ma ierti ... dar soarta ti-o meriti pe deplin ... :wink: Iar pe baietii cu ochi albastri ...nu-i bagati in seama ...oricum sunt in fiecare colt din casa si din viata noastra de zeci de ani ... asa ...ca ... keep calm, dragi prieteni! Iar ai' mai paranoici ...incercati funia si sapunul ...e mai safe si mult mai rapid decat sa va faceti cont pe "faisbuc" ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 Re: Un rahat numit FACEBOOK ce e ala Feisbuc....? e cumva locul ala in care ...mai nou....lumea pune poze de la concursusri si iesiri?:grin: 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: Un rahat numit FACEBOOK ce sa-mi faca? ce sa-mi ia? boii de la bicicleta? Pai deja ti i-au luat, dar tu nu-ti dai seama: ti-au facut si tie (nu doar noua) litrul de motorina si benzina la 6 lei jumate si o sa ti-l mai scumpeasca, iar tu nu ai capacitatea sa te impotrivesti. Toate sistemele astea au fost dezvoltate ca sa "inteleaga" cat mai bine individul ca sa i le poata servi fix cum trebuie ca el sa le inghita si sa taca. Iar latul se va strage tot mai mult, semnele exista deja. Este falsa impresia asta ca "pe mine ma doare undeva ca nu are cu ce sa ma afecteze". De fapt, asta este tot un alt "curent de opinie" abil plasat in mase, ca sa poata dormi linistiti in continuare. cine vrea sa-si piarda urma, poate s-o faca linistit, metode exista... Da, nu este imposibil sa-ti pierzi urma, dar este EXTREM DE DIFICIL. Si atunci, nu este mai inteligent ca sa nu te bagi din prima, decat sa-ti faci de lucru inutil dupa? Oricum, asa cum aratam mai sus, este aprope imposibil sa te sustragi sistemului, pentru ca, chiar daca tu te feresti, se gasesc alti "destepti" care sa te publice peste tot. Dar ideea este alta, de a nu incuraja personal propasirea sistemului. Asta ar trebui sa inteleaga oamenii, ca acceptand tacit anume lucruri, de cele mai multe ori primind chestii puerile pentru care ei ofera "comori". Amintiti-va doar ce au patit bastinasii amerindieni, care ofereau aur pentru niste bile de sticla colorata "oferite cu generozitate" de ocupatori... Cam asta fac si contemporanii nostri acum, si nu doar cu feisbucul, ca mai sunt si alte aberatii la moda. Si ai intees gresit ca as fi impotriva schimbului de informatii, etc. Dimpotriva. Dar sa se faca liber, fara procesare securista, si cu atat mai putin chiar pe o platforma a serviciilor secrete. Partea comica a vietii contemporane este ca in ziua de azi e nasol sa fi pe faza si sa pricepi ceva din viata asta, ca te arata lumea cu degetul... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: Un rahat numit FACEBOOK Pai deja ti i-au luat, dar tu nu-ti dai seama: ti-au facut si tie (nu doar noua) litrul de motorina si benzina la 6 lei jumate si o sa ti-l mai scumpeasca, iar tu nu ai capacitatea sa te impotrivesti. Toate sistemele astea au fost dezvoltate ca sa "inteleaga" cat mai bine individul ca sa i le poata servi fix cum trebuie ca el sa le inghita si sa taca. Iar latul se va strage tot mai mult, semnele exista deja. Este falsa impresia asta ca "pe mine ma doare undeva ca nu are cu ce sa ma afecteze". De fapt, asta este tot un alt "curent de opinie" abil plasat in mase, ca sa poata dormi linistiti in continuare. Da, nu este imposibil sa-ti pierzi urma, dar este EXTREM DE DIFICIL. Si atunci, nu este mai inteligent ca sa nu te bagi din prima, decat sa-ti faci de lucru inutil dupa? Oricum, asa cum aratam mai sus, este aprope imposibil sa te sustragi sistemului, pentru ca, chiar daca tu te feresti, se gasesc alti "destepti" care sa te publice peste tot. Dar ideea este alta, de a nu incuraja personal propasirea sistemului. Asta ar trebui sa inteleaga oamenii, ca acceptand tacit anume lucruri, de cele mai multe ori primind chestii puerile pentru care ei ofera "comori". Amintiti-va doar ce au patit bastinasii amerindieni, care ofereau aur pentru niste bile de sticla colorata "oferite cu generozitate" de ocupatori... Cam asta fac si contemporanii nostri acum, si nu doar cu feisbucul, ca mai sunt si alte aberatii la moda. Si ai intees gresit ca as fi impotriva schimbului de informatii, etc. Dimpotriva. Dar sa se faca liber, fara procesare securista, si cu atat mai putin chiar pe o platforma a serviciilor secrete. Partea comica a vietii contemporane este ca in ziua de azi e nasol sa fi pe faza si sa pricepi ceva din viata asta, ca te arata lumea cu degetul... :ha: Pe logica asta nici postatul pe forumuri nu e o idee prea buna..:grin: http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: Un rahat numit FACEBOOK Pe logica asta nici postatul pe forumuri nu e o idee prea buna..:grin: Partial corect. Asta presupunand ca forum.club4x4.ro nu este si el facut si intretinut de Mosad si CIA. Bineinteles, securistii care-si fac veacul pe aici sunt exclusi, pe principiul ca "persoanele de fata se exclud". :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: Un rahat numit FACEBOOK Pai deja ti i-au luat, dar tu nu-ti dai seama: ti-au facut si tie (nu doar noua) litrul de motorina si benzina la 6 lei jumate si o sa ti-l mai scumpeasca, iar tu nu ai capacitatea sa te impotrivesti. Toate sistemele astea au fost dezvoltate ca sa "inteleaga" cat mai bine individul ca sa i le poata servi fix cum trebuie ca el sa le inghita si sa taca. Iar latul se va strage tot mai mult, semnele exista deja. Este falsa impresia asta ca "pe mine ma doare undeva ca nu are cu ce sa ma afecteze". De fapt, asta este tot un alt "curent de opinie" abil plasat in mase, ca sa poata dormi linistiti in continuare. Da, nu este imposibil sa-ti pierzi urma, dar este EXTREM DE DIFICIL. Si atunci, nu este mai inteligent ca sa nu te bagi din prima, decat sa-ti faci de lucru inutil dupa? Oricum, asa cum aratam mai sus, este aprope imposibil sa te sustragi sistemului, pentru ca, chiar daca tu te feresti, se gasesc alti "destepti" care sa te publice peste tot. Dar ideea este alta, de a nu incuraja personal propasirea sistemului. Asta ar trebui sa inteleaga oamenii, ca acceptand tacit anume lucruri, de cele mai multe ori primind chestii puerile pentru care ei ofera "comori". Amintiti-va doar ce au patit bastinasii amerindieni, care ofereau aur pentru niste bile de sticla colorata "oferite cu generozitate" de ocupatori... Cam asta fac si contemporanii nostri acum, si nu doar cu feisbucul, ca mai sunt si alte aberatii la moda. Si ai intees gresit ca as fi impotriva schimbului de informatii, etc. Dimpotriva. Dar sa se faca liber, fara procesare securista, si cu atat mai putin chiar pe o platforma a serviciilor secrete. Partea comica a vietii contemporane este ca in ziua de azi e nasol sa fi pe faza si sa pricepi ceva din viata asta, ca te arata lumea cu degetul... :ha: mi-am luat trotineta si machetutza, ca sa ii platesc lui ponta cit mai putin: revenind: cind noi ieseam si protestam importiva taxelor si impozitelor aberante, 99,99% din populatie ne credea nebuni. ete, acu' sa suga si ei. :grin: dar asta e pe linga subiect. ma ingorzesc citi care n-au habar de cum se face indexare unui site pun botul si cred toate timpeniile. evident ca si club4x4.ro este indexat. ORICINE isi poate pune un soft de indexare ca sa caute ceea ce doreste. nu trebuie sa fii google sau bing ca sa faci asta. nici macar securist nu trebuie sa fi. iti trebuie doar un calculator legat la internet. asa ca nici postatul pe forumuri nu este o idee buna, ba chiar mai proasta ca la FB, pentru ca FB poate ingradi un crawler la anumite informatii din pagina, in schimb nu vad proprietarii de forumuri investind milioane in securitate. :grin: 1 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: Un rahat numit FACEBOOK Am si eu o intrebare pt cei care, ATENTIE - nu isi fac cont pe Facebook, pt a nu fi urmariti si monitorizati. Cati dintre voi, folositi un calculator conectat la internet, faceti tranzactii online, aveti un cont de mail si mai ales, folositi un smartphone? Fratilor, daca o dam in paranoia, nu are nimeni nevoie de facebook pt a "va urmari" :wink: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: Un rahat numit FACEBOOK Partial corect. Asta presupunand ca forum.club4x4.ro nu este si el facut si intretinut de Mosad si CIA. Bineinteles, securistii care-si fac veacul pe aici sunt exclusi, pe principiul ca "persoanele de fata se exclud". :wink: Ca sa nu tuciurim pe acilea ...domnu' fara cont pe feisbuc ... in maxim 24 de ore iti dau daca vreau date personale despre tine de care poate nici tu nu stiai. Si nu numai eu pot face asta...si tu poti face asta ... despre altul. Si taina este ca nici macar nu sunt securist ...sau poate sunt si nu stiu ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 Re: Un rahat numit FACEBOOK Dar ideea este alta, de a nu incuraja personal propasirea sistemului. Asta ar trebui sa inteleaga oamenii, ca acceptand tacit anume lucruri, de cele mai multe ori primind chestii puerile pentru care ei ofera "comori". ... Si ai intees gresit ca as fi impotriva schimbului de informatii, etc. Dimpotriva. Dar sa se faca liber, fara procesare securista, si cu atat mai putin chiar pe o platforma a serviciilor secrete. In cazul in care nu ati inteles inca pozitia mea, v-am repetat mai sus ce am scris deja, dar nu ati citit sau nu ati inteles. Despre asta este vorba, de fapt. Dar unii prefera tehnica strutului... Iar pentru astia mai zelosi din fire, nu va mai obositi, pentru ca chiar nu am nimic de ascuns. Poate tocmai de aia ma simt atat de liber sa-mi exprim opiniile. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 (editat) Re: Un rahat numit FACEBOOK cata vorbarie ptrr nimic...... de ce nu va luati voi atelajele si mai mergeti prin padure...cat inca se mai poate? sau de la tastatura e mai usor?:grin: Editat Iunie 28, 2014 de Marius C alias Turagmes 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 Re: Un rahat numit FACEBOOK Era vorba, domnilor, că poate unii dintre noi chiar nu vrem să aderăm la "moda" asta feisbucistă gen "sunt pe wc, mă cac, stai să-mi fac un selfie să-l postez pe FB" sau să mai intru o oră-două să dau like selfie-urilor puse de alți retarzi fără o viață (a lor) din lumea asta. Get a life! În timpul ăsta pierdut (pe FB și altele asemenea) pe care nimeni nu ni-l mai dă înapoi am putea face lucruri mult mai importante. Aveți nevoie de exemple? - O vizită de curtoazie la părinții bătrâni și/sau singuri pe care nu știm niciodată cât timp o să-i mai avem lângă noi; - Ceva mai mult timp petrecut cu cei mici (ne putem ocupa ceva mai mult de educația lor); - O ieșire în natură - fie ea 4x4 sau nu (mt biking, hiking etc) pentru a admira splendorile acestei țări și a respira aerul tare, curat, de munte; - Socializare reală la o terasă/bar cu prietenii cu bancuri, glume și fără check-in-uri pe FB gen "vezi Doamne sunt la Terasa X" - ce miezu` din fanta sunt eu. ETC, ETC, ETC .................................................................................. Eu unul prefer să le fac pe cele de mai sus, oridecâte ori am ocazia, când nu, găsesc alte zeci de lurcruri mai importante decât să stau să pierd vremea aiurea pe FB, de-aia am dezactivat contul acum 3 ani și ceva. Viața e atât de scurtă și societatea ne orientează către cantitate. Calitate caut eu, iar pe FB n-am găsit-o, din păcate. E doar părerea mea și acestea sunt constatările mele, sper că n-am supărat pe nimeni. Nu dau sfaturi nimănui pentru că nu sunt în măsură. Spun doar că se poate trăi foarte bine și fără FB și fără a fi "cool" sau la modă, doar pentru că mulți au abordat mai mult sau mai puțin conștient, stilul de viață bazat pe un (trend de) căcat - "un rahat numit Facebook" - cum bine spune titlul thread-ului. N-are rost să divagăm de la subiect legându-ne de paranoia unora ... nu cred că FB face răul pe care-l aminteau ăștia pe la TV (hoții care sparg casa când ești în vacanță, sau serviciile secrete care te urmăresc pas cu pas) - astea sunt niște inepții emise de oameni bolnavi psihic. Răul cel mai mare pe care pot să-l facă aceste site-uri social media, după părerea mea, e acela că provoacă dependență gravă, îți distrag atenția de la lucrurile cu mult mai importante în viață, îți fură timpul ... te schimbă. Și fără să vreau să par câtuși de puțin paranoic, e foarte posibil ca schimbarea asta, global vorbind, să fie dorită de cineva. P.S.: Vorba lu` MariusC - hai prin pădure, unde nu e semnal GSM, nu e net, nu e smartphone sau tabletă să meargă pe facebook ... și să fim sănătoși, alături de prieteni și familii, lângă un ceaunel sau grătărel cu de toate, să ne trăim frumos viața! Fără să ne "lăudam" apoi pe FB cu "isprăvile" noastre, credeți că se poate? Eu vă spun că DA și am și martori ... chiar aici, pe forum. :h5 Toate cele bune! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 Re: Un rahat numit FACEBOOK un exemplu concret de utilizare a FB-ului: Big Brother impotriva postacilor: http://www.bbc.co.uk/news/technology-28055909 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 Re: Un rahat numit FACEBOOK "...involved in a benefit fraud trial." Citim doar ce ne convine? Mai am o intrebare si cu asta am incheiat: Cam cati dintre voi stiu (sau vor sa inteleaga) ca TOT ceea ce vorbiti la telefon sau faceti pe internet, este stocat undeva bine, in niste servere PRIVATE, nu ale statului sau ale unui serviciu secret? Oficial , pt o perioada de 6 luni :wink: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 Re: Un rahat numit FACEBOOK Răul cel mai mare pe care pot să-l facă aceste site-uri social media, după părerea mea, e acela că provoacă dependență gravă, îți distrag atenția de la lucrurile cu mult mai importante în viață, îți fură timpul ... te schimbă. BINGO! dupa postul asta, nu ar mai fi mare lucru de spus. :rsp The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 Re: Un rahat numit FACEBOOK Va mai aduceti aminte interviul lui Mandruta cu Bill Gates? La un moment dat, il intreaba mioriticul pe marele informatician daca nu se simte vinovat ca atentatorii de la 9/11 au folosit internetul ca sa puna la cale planurile. Paranteza, foloseau toti aceiasi adresa de net, salvand mesaje neexpediate; din cauza faptului ca din outbox nu pleca nimic si in inbox nu intra nimic, serviciile secrete, nu au avut ce intercepta, inchid paranteza. Reiau, al nostru mare jurnalist, vrea sa-l puna la colt pe Gates si vrea sa-l faca sa se simta raspunzator, cit de cit, ca din cauza inventiilor lui, au murit oameni. Omul, cat se poate de calm, ii raspunde dobitocului spunandu-i ca nu se simte responsabil. Mai mult, ii explica lucianului, ca orice lucru poate fi folosit constructiv sau distructiv. Ce s-ar intimpla daca producatorii de automobile ar inchide productia ca sa nu se mai intimple accidenta soldate cu victime. Lucianul nostru, a inghitit in sec si a schimbat subiectul. Asadeci si prin urmare, si FB-ul asta poate fi folosit constructiv sau distructiv. Daca bunul simt nu iti este strain, nu ai de ce sa iti fie frica sa-l folosesti. Pt. paranoici, s-au inventat VPN-urile si proxy-urile. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 Re: Un rahat numit FACEBOOK Ce s-ar intampla daca peste noapte ar dispare net-ul si telefonia mobila? E mai bine sau ba? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 (editat) Re: Un rahat numit FACEBOOK @mac01 - Dacă peste noapte ar dispărea internetul, nu s-ar întâmpla mare căcat, ar putea trăi lumea foarte bine, s-ar obișnui și fără și poate ar mai pune dracu` mâna pe o carte cei din generațiile astea ”dependente“ de gadget-uri și net/sharing/copy-paste (că uite ce oameni de calitate ne conduc - vezi prim ministrul nostru doctorand și mulți alții asemenea lui). Telefonia de ce să dispară? N-a făcut niciun rău nimănui, vreme de mai bine de un secol! Dar dacă ar dispărea peste noapte prostia, ce s-ar întâmpla?:ha::uameni:pr:fk:dr3 @627235 - reiau, că poate nu ai citit mai sus: nu de frică nu utilizăm eu și alții FB. Nu mi-e frică că-mi sparge cineva casa, am asigurare, casele se spărgeau și înainte să apară FB. Nu mi-e frică că mă urmăresc ”serviciile“. Pur și simplu nu-mi trebuie și mă cac pe el ... e un gunoi care schimbă în rău lumea, o îndobitocește, oamenii cred că e normal să te lauzi (se citește sharing), oamenii cred că ”se informează“ când stau ore întregi să bântuie pe un căcat de site după bârfe, comment-uri laudative sau răutăcioase, la adresa altora, să se eticheteze în poze, să dea like-uri ... și încet, încet - viața trece pe lângă ei. Și copiii cresc așa (proști, needucați) și încet, încet apare New World Order ... suntem conduși de non-valorile promovate peste tot. Și FB, pe lângă multe alte căcaturi (vezi biserica), contribuie la asta. Dacă pot să mă lipsesc de ceva de care nu am nevoie, ceva care nu mă ajută să-mi îmbunătățesc CALITATEA VIEȚII, îl pot considera GUNOI și-l pot arunca la tomberon, acolo unde-i e locul. Fiecare face ce vrea cu viața lui, încă aștept raționamente fundamentate, despre necesitatea de a exista FB și altele asemenea, despre avantajele celor ce le folosesc față de ceilalți, despre cum ajută acestea lumea să progreseze. Toate cele bune! :h5 Editat Iunie 29, 2014 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 (editat) Re: Un rahat numit FACEBOOK Domnilor, Hai sa invatam sa nu mai fim ipocriti si nici frustrati ... De ce? Daca internetul nu ar exista, forumul nu ar exista, noi nu ne-am cunoaste si mai mult decat atat nu am sta de vorba acum. Daca internetul ar inceta sa existe de maine niste punti de legatura intre unii dintre noi s-ar rupe. Corect? Si ar fi bine? De ce sa blamam internetul (modalitatea de comunicare, exteriorizare a anumitor trairi, imortalizarea unor momente) atata timp cat noi (cand zic noi ma refer si la cei care nu sunt de acord cu el) il folosim in continuare? Bineinteles, folosirea acestuia abuziv e cu totul alta discutie... Facebookul, e o aplicatie buna, DAR folosita cu cap si mai ales cu limite. Ca ma duc sa ma cac, fac poza cu iphone-ul si o pun pe pagina mea, DA, asta e o mare porcarie si o dovada clara de onanie. Ca pun acolo un eveniment din viata mea si el este vazut doar de prietenii mei (nu de toata lumea) asta este un act de bun simt. Asta este parerea mea si va rog sa ma corectati daca gresesc. LE Viata in rau sau in bine nu ne-o schimba internetul sau alte aplicati ci NOI. Liberul arbitru al fiecaruia ...:h5 Editat Iunie 29, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 Re: Un rahat numit FACEBOOK Da, bravo, este un punct de vedere corect dupa parerea mea. "Suntem ceea ce facem" ! Nu ma obliga nimeni sa folosesc FB. Daca o fac inseamna ca vreau si ma simt bine. Nu sunt adeptul FB, il folosec din anumite motive (profesionale), insa in momentul in care consideri ca ai fost prejudiciat in vre-un fel de reteaua de socializare renunti la cont asa cum a facut un coforumist mai sus in postul sau. Spiritul democratiei si al libertatii individului spuna ca ai dreptul sa faci orice, fara a leza pe cei din jurul tau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 Re: Un rahat numit FACEBOOK cui...si la ce folosesc aceste discutii despre feisbuc? vor fi intotdeauna argumnte pro si contra.....asa ca mai bine puneti cateva beri in desaga...si le beti impreuna la aer curat.....poate doar la asta e bun in rest...conspiratii...tradari...servicii secrete...ciorditori de Ip-uri si PIn-uri vor fi cu sau fara feisbuc Succesuri tovarasi in activitatea pro sau contra...:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate