Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un rahat numit FACEBOOK

Max

Postări Recomandate

Re: Un rahat numit FACEBOOK

cui...si la ce folosesc aceste discutii despre feisbuc?

Retoric: D-apai daca nu sunt bune aceste discutii de ce se fac? In ce scop?

Forum, facebook, "tastatura" tat' una ... racoare, padure, noroi, troliu, sufe ...suna mai bine? Ptiu, ptiu, piei drace ...tot pe forum (facebook) vorbim despre ele ...coincidenta sau nu ... :ha:

Concluzie ...niciodata nu vor exista nici macar teoretic modalitatile de scoatere a cioburilor din pi*da ...atata timp cat nu le cauti ... :grin:

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 108
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

pentru cei care vad in fb doar un mijloc de ars gazut/ftt timpul etc.: aveti TV in casa? daca da, mergeti la el, luati-l in brate, indreptati-va catre cea mai apropiata fereastra si jap cu el afara. o sa fiti mult mai fericiti si o sa cistigati cel putin 2-3 ore zilnic.

pina una alta, https://www.facebook.com/festivalofspeed?fref=nf - mai interesant decit basica si terenul cu prosti...

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

pentru cei care vad in fb doar un mijloc de ars gazut/ftt timpul etc.: aveti TV in casa? daca da, mergeti la el, luati-l in brate, indreptati-va catre cea mai apropiata fereastra si jap cu el afara. o sa fiti mult mai fericiti si o sa cistigati cel putin 2-3 ore zilnic.

Si astfel o sa castigati zilnic un plus de doua-trei ore de stat pe feisbucime! :ha:

Editat de mac01
Link spre comentariu

... Dacă pot să mă lipsesc de ceva de care nu am nevoie, ceva care nu mă ajută să-mi îmbunătățesc CALITATEA VIEȚII, îl pot considera GUNOI și-l pot arunca la tomberon, acolo unde-i e locul.

Fiecare face ce vrea cu viața lui, încă aștept raționamente fundamentate, despre necesitatea de a exista FB și altele asemenea, despre avantajele celor ce le folosesc față de ceilalți, despre cum ajută acestea lumea să progreseze.

Toate cele bune! :h5

Daca esti asa convins ca FB-ul este pe cale sa distruga lumea, asa cum o cunoastem, de ce vrei sa vina x sau y sa te convinga ca este folositor?

Mie nu-mi plac boxerii mulati. Port deaia de bumbac, cu care pot umbla si prin casa daca asa-mi vine pofta, pe post de pantaloni scurti. Probabil ca-mi displac aia mulati, la fel de tare cum iti displace tie FB-ul. Stiu ca nu-s pentru mine, nu-i folosesc. Cum ar fi sa ma apuc sa cer pareri si sfaturi de la cei care poarta boxerii mulati, sau mai bine zis de ce? La ce mi-ar folosi, daca stiu ca oricum nu voi purta modelul ala indiferent de ce ar zice x si y?

Hai sa-ti dau un argument anatomic. Daca consideram 100% volumul senzorial din creier asociat celor 5 simturi, 70% sunt destinate vazului. Restul de 30 % sunt impartite intre auz, miros, gust si pipait. Din cele mai vechi timpuri si pana azi, omul a fost interesat de ceea ce vede. Deaia ne uitam la tv. Sa vedem ce s-a mai intimplat in lume. Ca unii se uita la barfele de la ora 5 si altii la posturile discovery si altii la hbo, este alegerea fiecaruia. Gusturile nu se discuta. FB-ul iti da posibilitatea sa vezi ceea ce nu se poate da la tv. La fel si youtube-ul. Gasesti orice in domeniul tau de interes. Nu poti generaliza sa spui ca pe FB-ul si youtube sunt incarcate doar rahaturi. Mai gasesti si lucturi interesante.

Nu-ti voi da argumente ca FB-ul este bun. Ai hotarat deja ca-i un gunoi. De ce ne ceri noua sa ti-l bagam pe gat?

• Like 1

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

@Dl Marcel, argumentul anatomic mi se pare puțin forțat. 70% văzul și restul de 30% împărțit între toate celelalte simțuri ... la asta mă refer. Încercați să vă uitați pe National Geographic HD, fără subtitrare în lb. română, sau pe orice canal românesc la știri sau la o emisiune pe TVR HD, cu sonorul la 0% să-mi spuneți cât înțelegeți doar din imagini cu cei 70% atribuiți simțului văzului... eu cred că toate simțurile sunt foarte importante și nu prea mă pricep la procente. Nu a zis nimeni că pe Facebook nu sunt și lucruri bune, dar în fine, discuția a degenerat ... spre boxeri mulați de data asta :ha: ... ca de obicei ... ciudat, nu?

Și democrația e bună ... dar de cele mai multe ori, aia prost înțeleasă duce la haos (de exemplu păduri tăiate și vândute peste noapte, pet-uri și gunoaie aruncate peste tot de grataragii amatori prin cele mai frumoase locuri din natură, 4x4 care fac du-te vino contra cost prin munți cu turiști pe la Babele, în rezervațiile naturale etc etc etc) - în România avem exemple să scriem o carte cât Larousse-ul. :ha1:ha1:ha1

Și religia și, biserica sunt bune, în general, dar dacă te uiți la Biserica Ortodoxă Română, în particular, ți se face rău.

În acest sens blamez eu Facebook și altele asemenea, pentru răspândirea la scară globală a aspectelor negative și în special pentru manelismul și analfabetismul întâlnite la greu, în rândul utilizatorilor din România. Pentru că în loc să pună mâna să citească o carte să-și dezvolte vocabularul, tinerii învață de pe Facebook să scrie ”k faki?” în loc de ”ce faci?“ ș.a.m.d.

Am primit odată un SMS de la o persoană ceva mai tânără - deși l-am înțeles, chiar dacă era o stâlcitură îngrozitoare - am întrebat: ”- Dar unde ai învățat să scrii așa?”, ”- P fb, i-ti plake?“, mi s-a răspuns instant. :ha: :uameni

Nu am nimic cu dvs, sau alții care ați învățat cartea la timpul ei și folosiți facebook pentru a ”lua parte“ la evenimente din diverse domenii, cum se amintea mai sus (cel cu automobilele - foarte frumos, dealtfel!)

Eu am spus că eu nu mai folosesc acest site, pentru că procentajul de prostie și de lucruri negative care vin la pachet cu folosirea facebook-lui, sunt cu mult peste limita toleranței mele, de-aia am renunțat. Am observat totuși că sunt mulți alți colegi care susțin că Facebook ar fi un rahat - de fapt așa a luat naștere această discuție. Așa că nu înțeleg, de unde neînțelegerile astea?

Toate cele bune!:h5

Editat de mita31
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

@Mita,asta cu "k" in loc de "ok" si restul prescurtarilor/pocirea cuvintelor,a plecat de la messenger,nu de la facebook,dar e mai putin important.Ce mi se pare relevant si ingrijorator in acelasi timp, este,ca fiind folosite atat de des,incep sa nu te mai deranjeze si sa ti se para normal.Aici vad eu un real pericol nu numai pentru limba,ci pentru identitatea noastra. Si problema nu o vad la generatia mea(+/-10 ani),cat la copii nostri.

Scuze de off-topic.:tk

Editat de Liviu-San
  • Like 1
Link spre comentariu

da' cine va pune sa aveti prieteni analfabeti in lista de fb? puteti da like doar la paginile pe care doriti sa le vedeti.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Ce-mi place de unii! Niste oameni, fac un filmulet in care prezinta o realitate sociala si umana, corelata cu activitatea de pe feisbuc, tragand si un semnal de alarma, (bineinteles, fenomenul poate fi extins pe toata zona de dependenta de gadgeturi, "tehnologie" si utilizarea acestor nascociri moderne in detrimentul dezvoltarii armonioase a individului), iar alti oameni sar imediat in sus, vin cu "argumente" care nu au nici o legatura cu subiectul, mai amesteca si niste chiloti in schema, si gata "varza"! :))) Bine ca-s niste prosti aia care au facut filmuletul ala! ;)

Dincolo de toate astea, raman cateva aspecte REALE si DOVEDITE:

1. Țuchenberg ala nu e foarte inteligent dar are tupeu gramada si este un pion penibil folosit de serviciile secrete care au produs si lansat feisbucul (exista dovezi destule despre asta, inclusiv emailuri si informatii din interior, trebuie doar sa vreti sa le vedeti, ca dezvaluirile astea nu sunt secrete).

2. In momentul in care au aparut dezvaluirile despre gunoiul asta de urmarit si prostit oameni, brusc s-a facut un film artistic care sa ne spuna povestea de succes, tipica "visului american", cu tanarul destept si inventiv care a facut rahatul praf; modalitate devenita deja clasica de manipulare a opiniei publice.

3. S-au facut deja o gramada de speculatii bursiere prin care serviciile si-au asigurat niste fonduri consistente tot pe seama fraierilor, ca astia sunt destui, nu-i problema.

Ata alba cu care e cusut feisbucul asta e atat de alba ca... cine nu o vede... asta este, ca sa zic asa...

Dincolo de astea, e foarte bine ca oamenii sa comunice, sa transmita informatii (dar nu pe platforme securiste!), sa se bucure de avantajele tehnologiei, sa se dezvolte folosind tehnologia, nu sa se indobitoceasca cum vedem acum, nu sa ai in casa sau in buzunar instrumente cu softuri care sa te urmareasca audio si video ca pe un presupus infractor, care sa te cerceteze bine ca sa ti se poata servi sclavia astfel incat chiar sa-ti placa si sa te consideri interesant pe post de cobai, tot cum se intampla in zilele noastre. Cum am mai zis, omul contemporan a ajuns la apogeul prostiei sale, eu cel putin ma tot minunez cum pot oamenii sa traiasca intr-o astfel de ignoranta crasa tocmai acum cand posibilitatile de cunoastere sunt aproape nelimitate. Pesemne ca baietii destepti care au facut feisbucul si alte inginerii de genul asta, si-au facut treaba foarte bine, pana acum...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare