Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dakar 2011

Forte

Postări Recomandate

Re: Dakar 2011

Dane,eu nu vad sa fie montat invers...Dar mi se pare ca e destul de uzat pe o parte...Nu are si baiatul asta bani sa si le schimbe si nici un mecanic bun sa-i regleze unghiurile...:ha:

Extraordinare poze.Chiar FANTASTICE!!!

Ma faci sa imi para rau ca am dat 1000 lei pe un gunoi de aparat Sony,si ca nu am mai pus 1000-1500 le langa aia,sa imi iau un DSLR:grin:

Nu mi-am luat doar pentru faptul ca e prea mare si nu-l pot cara cu mine pe motocicleta...Dar cand vad pozele estea mi-a rusine sa-mi scot aparatul din tasca....

EXTRAORDINARE!!! Mersi.Am inceput frumos ziua...O INCANTARE!:tk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ma bucur ca v-au placut pozele Mai jos inca 2 link-uri de la Dakar cu mentiunea ca unele poze se repeta dar sunt si unele noi superbe:

http://www.boston.com/bigpicture/2011/01/dakar_2011.html

http://blogs.sacbee.com/photos/2011/01/dakar-rally-2011.html

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

Apropo de Robby Gordon... Cum dracu a avut asta masina fara marsarier? Cu o zi inainte de abandon intrase undeva unde s-a blocat si a trebuit sa-l tracteze cu un turism Fiat ca sa poata continua. Prezentatorul de la Eurosport a zis ca asta s-a intamplat din cauza ca nu avea marsarier.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Apropo de Robby Gordon... Cum dracu a avut asta masina fara marsarier?

nu va mai luati si voi dupa traducerile lui Mandu sau Cobilanschi :grin:

Normal ca are marsarier. Masina era suspendata pe bolovani acolo; aia era problema. Mie altceva mi s-a parut interesant si spune multe despre popularitatea domnului Gordon in randul colegilor - cat a stat el acolo sa traga cu tzaranii de masina au trecut cativa concurenti pe langa el si nici unul nu a oprit sa-l traga de-acolo. Era treaba de 1 minut. Omu' e foarte arogant si asta l-a costat.

Link spre comentariu

nu va mai luati si voi dupa traducerile lui Mandu sau Cobilanschi :grin:

Normal ca are marsarier. Masina era suspendata pe bolovani acolo; aia era problema. Mie altceva mi s-a parut interesant si spune multe despre popularitatea domnului Gordon in randul colegilor - cat a stat el acolo sa traga cu tzaranii de masina au trecut cativa concurenti pe langa el si nici unul nu a oprit sa-l traga de-acolo. Era treaba de 1 minut. Omu' e foarte arogant si asta l-a costat.

Nu este arogant deloc ci dimpotriva. L-am cunoscut la Series in Ungaria si mi s-a parut un tip extraordinar. Ca nu l-a ajutat niciunul dintre concurenti cred ca se justifica prin tensiunea in care se desfasoara cursa, vezi cum se ambala Sainz ca l-ar fi acrosat Al- Attyah.

Si fie vorba-ntre noi, la cate prietenesti, nu vorbim de concurs, d-ale noastre se fac unii ca nu te cunosc, noi sa fim sanatosi.

@t0mitza aka killer1307 - foarte misto poze. Mersi mult

Link spre comentariu

Nu este arogant deloc ci dimpotriva. L-am cunoscut la Series in Ungaria si mi s-a parut un tip extraordinar.

Alex,

Omu' e un showmen si este numai zambet acolo unde sunt fani si camere. Nu uita cum il impingea cu masina acum 3 ani pe un concurent care nu s-a dat la o parte rapid. La primele lui Dakaruri era un cosmar pentru motociclisti - folosea foarte tarziu sau deloc sentinel-ul si depasea foarte riscant. Sainz e la fel - n-are mama, n-are tata.

uite aici la min 0:50.

Link spre comentariu

Sainz e la fel - n-are mama, n-are tata.

Acu', na, ce sa zic, ai si tu dreptate. Pe de alta parte, acolo e pe viata si pe moarte si pe-un camion de bani. Sa nu uitam si de Ceaghin care a omorat un chinez in urma cu vreo 3 ani.

Revenind la editia de anul asta, mi-a parut rau de Peterhansel si de Roma care nu s-a vazut deloc. Mi-a placut polonezul, data viitoare cre' ca-l vedem pe podium

Link spre comentariu

pai,cam asa e in general la concursuri!!!

Am fost acum 2 ani la Ciolpani la o etapa de motocross Balcanic(la amatori sunt eu).Am cazut intr-o curba, erau vreo 7-8 in spatele meu,le simteam rasuflarea.In fine.Un prieten din Targu-Mures si-a blocat roata fata intre aripa mea spate si roata spate cand eram cazut..Eu incercam sa ies de sub motocicleta.El a incercat sa-si scoata roata fata,si,vazand ca nu poate,i-a dat o blana si a trecut peste mine si peste motocicleta!!!!

Asta e concursul! M-am suparat putin,eu nu as fi facut asa ceva,dar,mi-a trecut repede supararea...

Mersi inca odata de poze.M-am uitat la toat.Superfaine.Eu de cand ma stiu urmaresc Dakarul,pas cu pas,in fiecare an.Nu ratez nimic.

Link spre comentariu

Apropo de Ceaghin. Ati observat ca rusii nu dau interviuri decit in rusa? Inteleg ce ii intreaba reporterul dar ei ii raspund numai in rusa. Copilotii ce mai vorbeau in alte limbi.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Apropo de Ceaghin. Ati observat ca rusii nu dau interviuri decit in rusa? Inteleg ce ii intreaba reporterul dar ei ii raspund numai in rusa. Copilotii ce mai vorbeau in alte limbi.

Lui nu i-o fi spus nimeni ca rusa nu mai este limba de circulatie internationala.

Da' nici presa nu se prea inghesuie sa le ia interviuri. De-alungul anilor nu-sh' dac-am vazut 5 interviuri cu Kabirov si cu De Rooy. Astia n-or fi avand sponsori care tre' fii vizibili ca la celelalte clase unde competitorii cauta ei microfonu' cu redbulu-n mana

Link spre comentariu

Fara sponsori cunoscuti international vrei sa spui ca masina lor este plina de sponsori rusi. Cu sponsori sau fara de citiva ani fac legea la Dakar.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Despre Robby Gordon va rog sa urmariti interviul de mai jos...

... si apoi textul de pe http://www.mcraebuggy.com/

<<Looks like Robbie Gordon has some great team mates. Eliseo Salazar went passed robbie gordon in a liason section (Not a race special) and did not stop to aid his team mate. What made matters worse is that Robbie had broken a wheel bearing, The spare part was in Emilio Salazars Car. The operation could have delayed Salazar just a couple of minutes, but for some reason he decided to drive by… Robie could not get on to the start of the stage on time and has been discualified from the race. Thats what we call real comaradership… Needles to say Robbie is not a happy man… Take a look at the video where he explains the incident.>>

.... si apoi comentariile

http://www.mcraebuggy.com/2011/01/06/salazar-dropped-robbie-gordon-in-the-shit-did-not-stop-to-aid-his-team-mate/#comments

p.s. referitor la camioane, urmariti ce a patit Hans Beks

http://www.youtube.com/watch?v=UKb4fWl8u3Y&feature=related

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

pfuaiii,sa mor io!!!era sa se rastoarne!!!!:ha:

Mai,saracul,putea iesi mai rau!Bine ca nu s-a dat peste cap,sau ca nu i-au intrat 1-2 stalpi din gard prin parbriz sa gaureasca pe vreunul....

La vitezele alea de croaziera nu ma mira NIMIC!!!

Majoritatea dintre ei merg La Limita!

Link spre comentariu

Ce ironic! Robbie Gordon spaima motociclistilor (si il cred pe ionut73), si totusi la un moment dat a reusit sa termine etapa datorita unui motociclist. Vorbesc de episodul in care Mani Gyenes i-a dat benzina la una din editiile africane.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Referitor la partile frumoase ale acestei editii.

Mi-au placut Ales Loprais care a reusit sa castige doua etape in aceasta editie si sa fie la cateva minute de Kamaz, asta pana cand a spart turbina intr-o zona de dune. A fost exclus din competitie datorita ne atingerii unor way-point-uri.

Mi-a placut polonezul Krzysztof Holowczyc care a confirmat rezultatul bun din 2009 cand a terminat pe pozitia a 5-a cu un Nissan Overdrive.

Christian Lavieille care a terminat pe locul 8 la general si locul 1 intre echipajele private (fara VW si BMW) cu un Nissan Proto Dessoude.

Matthias Kahle care a ocupat pozitia a 10-a la general si locul 1 la clasa 2RM pe un buggy SMG diesel.

Din punctul meu de vedere adevaratul Dakar este de la locul 10 in jos si sunt de apreciat acei piloti si acele echipaje care reusesc sa strice apele echipelor oficiale (KTM, VW, BMW si Kamaz).

Editat de Kess

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

Acu', na, ce sa zic, ai si tu dreptate. Pe de alta parte, acolo e pe viata si pe moarte si pe-un camion de bani. Sa nu uitam si de Ceaghin care a omorat un chinez in urma cu vreo 3 ani.

Pai nu trebuie sa fie pe viata si pe moarte. Ca nu sunt la razboi. NU EXISTA NICI O JUSTIFICARE pentru a pune viata unui om in pericol. O tranta de pe motor la 70km/h sau mai mult se poate lasa cu urme pe viata sau poate fi fatala.

Ceaghin a omorat un motociclist francez acum 2 ani la Transsiberia fortand o depasire in conditiile in care era pe primul loc la multe ore de locul 2. Cum ti se pare? A murit si un chinez la editia aia - i s-a rupt cablul de troliu si l-a plesnit in cap.

Link spre comentariu

Revenind la editia de anul asta, mi-a parut rau de Peterhansel si de Roma care nu s-a vazut deloc. Mi-a placut polonezul, data viitoare cre' ca-l vedem pe podium

Roma a avut ghinion si era cat pe ce sa abandoneze. Insa cat a mers a venit constant in spatele echipelor de uzina cu o masina mult inferioara. Omu' are mana si stie cu desertu. Sa nu uitam ca el a prins "loc" la Nissan Overdrive cu 2 luni inainte de Dakar.

Polonezu mi se pare bun si constant, dar cred ca si-a atins nivelul maxim. Adica mi se pare perfect ca pilot de asistenta rapida pentru un pilot de top.

Link spre comentariu

Mai jos sunt cele mai expresive filmari despre rally raid...

http://www.youtube.com/watch?v=g9kVYHsc_80&feature=player_embedded

Editat de Astral

Range Rover Classic V8

Link spre comentariu

Mai jos sunt cele mai expresive filmari despre rally raid...

http://www.youtube.com/watch?v=g9kVYHsc_80&feature=player_embedded

Agonie si extaz!! Iti sta ceasu' doar uitandu-te in monitor, de-a-n boulea. da' sa fii de fata?! da' intr-una dintre masini?! e?:ypu

Mie mi-a placut foarte mult si publicul care merita spectacolul.

Ionut, crezi ca sunt asa de pacifiste armatele alea care lucreaza la prestigiul uzinelor si nu numai? eu n-as zice. cred ca ordinul este simplu, "nu se da la o parte, treci peste el".

Nu l-ai vazut pe Chicherit, saracu'? o tinea pe-a lui ca avea contract sa duca masina intreaga la finish.

Eu cred ca polonezu' merge mai sus. Data viitoare poate facem o bursa a pariurilor, de fun. Anul asta m-am trezit prea tarziu

Link spre comentariu

Am mai gasit ceva poze dar din pacate unele se repeta dar altele sunt noi. Oricum spectaculoase toate.

http://www.boston.com/sports/blogs/bigshots/2011/01/dakar_rally_2011.html

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

F tare Mitsuhashi. Sa vii pe 12 la general cu o masina de T2 e foarte bine. Si pe-ai lui de la T2 i-a batut rau. Sunt curios daca a avut factory support.

Ca si celalalt japonez cu camionul, are 69 de ani si se da in Dakar de 20 si mai vrea inca 20 :grin:.

Sunt multe faze pe care nu le vedem la televizor. Prea putin timp aloca Eurosport acestui concurs. Norocul nostru cu Dicovery. Eu de-acolo il stiu pe Jacky Ickx pe care-l vad prima data pe un canal de sport, de ex.

http://www.jacky-ickx-fan.net/web/home.php

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Asta cu naviagatia "humanoid" imi aduce aminte de Somodean, profesorul meu personal in suntat traseele la RallyRaid. Pe langa Somo, Domide era mic copil, dar se straduia.

Nu pot sa-l uit pe Nelu cand in dobrogea mergea din tractorist in tractorist si eu il urmarea de departe dupa urma de praf...bine ca nu s-a dat si el la dakar, ca trebuia sa invete spaniola-portugheza. Altfel era clar descalificat.

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare