poritescu adrian Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Lupii albi pe Transalpina alba 01.01.2011 :grin:iarna e mai misto.adrenalina mai multa si mai multe ''probleme''.cel putin asa cred eu!Cu prima ocazie, dupa ce vine primavara si se topeste zapada, stabilim o intalnire pe creste de munti ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emil notar Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Lupii albi pe Transalpina alba 01.01.2011 sal emil.sunt din petrila.am tot freelander....poate facem o iesire impreuna.ce zici?astept raspuns.bafta. cu mare placere adrian, multumesc de invitatie. stabilim o duminica si facem o plimbare, poate pana la vidra sau ceva de genul. doar ca la mine urmatoarele 3 week-enduri sunt putin programate (merg la un botez si alte povesti), dar poate dupa aceea. si poate ne intalnim si cu baietii din valcea... LandRover Freelander TD4 2001:dr1 "Sunt milioane de insi care tanjesc dupa nemurire, dar care nu stiu ce sa faca intr-o dupa-amaiaza de duminica ploioasa." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate