edy_M Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 (editat) :sc:sc Iarna trecuta la vreo - 12 grade mi-a crapat oglinda laterala din dreapta, iar anul acesta cam la aceeasi temperatura a plesnit cea din stanga. Fara sa o ating. Am incercat sa gasesc discutii despre aceasta problema, insa nu am gasit nimic. Este foarte ciudat, ma gandeam! Oare sa nu mai fi patit nimeni asa ceva. explicatii logice ar fi: faptul ca este o oglinda destul de mare si f subtire, iar la temperaturi mai scazute se contracta rama de plastic in care este fixata si cedeaza sub presiune. Oricum este nasol, ptr ca in magazinele din Sibiu nu gasesc sticla ptr oglinzi, iar cele din Polonia eu nu am reusit sa le comand, ptr ca sait-ul este in limba Poloneza si nu ma descurc. Daca este cineva care ma poate ajuta. va rog. Multumesc anticipat. Editat Ianuarie 4, 2011 de edy_M :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Oglinzi retrovizoare crapate din cauza frigului!!! :sc:sc Iarna trecuta la vreo - 12 grade mi-a crapat oglinda laterala din dreapta, iar anul acesta cam la aceeasi temperatura a plesnit cea din stanga. Fara sa o ating. Am incercat sa gasesc discutii despre aceasta problema, insa nu am gasit nimic. Este foarte ciudat, ma gandeam! Oare sa nu mai fi patit nimeni asa ceva. explicatii logice ar fi: faptul ca este o oglinda destul de mare si f subtire, iar la temperaturi mai scazute se contracta rama de plastic in care este fixata si cedeaza sub presiune. Oricum este nasol, ptr ca in magazinele din Sibiu nu gasesc sticla ptr oglinzi, iar cele din Polonia eu nu am reusit sa le comand, ptr ca sait-ul este in limba Poloneza si nu ma descurc. Daca este cineva care ma poate ajuta. va rog. Multumesc anticipat. Salut. Incearca si la dezmembrari daca iti surade ideea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Oglinzi retrovizoare crapate din cauza frigului!!! Au mai patit-o si altii: http://www.suzuki-club.ro/forum/imbunatatiri-jimny/oglinzi-incalzite/8/ Daca s-o intampla si la mine o sa comand de aici: http://cgi.ebay.co.uk/SUZUKI-JIMNY-2007-on-CONVEX-HEATED-MIRROR-GLASS-NEW_W0QQitemZ330512162304QQcategoryZ9886QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DDLSL%252BSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%252BDDSIC%26otn%3D8%26pmod%3D370467161221%252B370467161221%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D6128176369981292194 nu stiu daca or fi bune sau rele dar o sa ma risc pentru ca oricum vreau onglizi incalzite. Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Ianuarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 (editat) Re: Oglinzi retrovizoare la Jimny crapate din cauza frigului!!! Ok, m-am linistit! Credeam ca doar eu am patit asa ceva. Deci este un punct slab al lui Jymny. Am comandat de pe ebay.uk. Sunt aceleasi oglinzi, din Polonia doar ca iti vin la triplu pret. Si sunt f slabe. Mi sa spart in mana ( ca o coaja de ou) in timp ce incercam sa o montez. Am platit 118 lei/ buc (din prezentare am inteles ca ar fi vb despre pereche) cu transport cu tot, si a venit fara sistem de incalzire. Uite am gasit un site http://www.ingaraj.ro/?pagina=contact , o sa sun maine sa vad ce preturi au. Multumesc ptr raspunsuri. Editat Ianuarie 4, 2011 de edy_M :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Ianuarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Oglinzi retrovizoare crapate din cauza frigului!!! Am contactat firma www.ingaraj.ro, in vederea obtinerii detaliilor despre sticla ptr oglinzile laterale. Acesta a fost raspunsul. "- STICLA OGLINDA, PRODUCATOR ALKAR -50 RON/BUC. + 24 lei transportul ptr colet (indiferent ce cantitate se comanda). La valori mai mari de 700 lei se ofera gratuit transportul. Este mult mai rentabil decat de pe ebay.uk si cred ca sunt si mai bune. Le comand pe astea, si revin apoi cu o parere despre ele. :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Ianuarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Oglinzi retrovizoare crapate din cauza frigului!!! Astazi am vrut sa fac comanda la sticlele ptr oglinzi, insa nu sunt disponibile decat la modelele dupa 2007 :sr Pacat, era o oferta f buna: sticla oglinda montata direct in suport si cu sistem incalzire la 50 lei. Asta este, mai cautam. :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gelu4x4 Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Oglinzi retrovizoare crapate din cauza frigului!!! Am si eu aceiasi problema.. oglinzile sunt crapate la colturi si nu e chiar asa grav. S-a intamplat tot din cauza temperaturii joase:fr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Ianuarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Oglinzi retrovizoare crapate din cauza frigului!!! Cea din stanga este nu este crapata decat putin, cea din dr este mai tare si as vrea sa o inlocuiesc. :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Oglinzi retrovizoare crapate din cauza frigului!!! Am dat si eu comanda la un magazin de piese , se pare ca ajung marti, codul aparea ca dupa 1998, va tin la curent... Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Oglinzi retrovizoare crapate din cauza frigului!!! Hmm... eu am fost anul asta la munte, am prins si temperaturi joase (-12 - -15 grade) si nu s-au spart oglinzile. Te intreb si pe tine ca si pe cel de pe forumul mono-marca: esti sigur ca nu s-au spart din cauza ca cineva a incercat sa le fure? Daca afli noutati referitoare la o sursa de oglinzi cu incalzire pentru Jimny pre-2005, lasa si tu un post aici. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Oglinzi retrovizoare crapate din cauza frigului!!! Nici la mine nu s-au spart oglinzile cu toate ca a stat 2 nopti la -18 cel putin:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Oglinzi retrovizoare crapate din cauza frigului!!! La ce pret le-ai gasit? :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Oglinzi retrovizoare crapate din cauza frigului!!! Hmm... eu am fost anul asta la munte, am prins si temperaturi joase (-12 - -15 grade) si nu s-au spart oglinzile. Te intreb si pe tine ca si pe cel de pe forumul mono-marca: esti sigur ca nu s-au spart din cauza ca cineva a incercat sa le fure? Daca afli noutati referitoare la o sursa de oglinzi cu incalzire pentru Jimny pre-2005, lasa si tu un post aici. Sigur nu a incercat sa le fure, ptr ca s-a spart in timp ce ma aflam langa masina. Sub ochii mei, cum s-ar spune! Pur si simplu a crapat fara sa o atinga nimeni si nimic! :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbosu Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Oglinzi retrovizoare crapate din cauza frigului!!! Eu am patit la Tico. De 2 ori. De fiecare data am gasit gheata intre carcasa si sticla. Iti dai seama de ce s-au spart. Probabil si la tine la fel. nu e pasare ca porcu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 (editat) Re: Oglinzi retrovizoare crapate din cauza frigului!!! :bananaSCENARIUL (meu) suna cam asa: Din cauza distantierelor de 4cm montate,rotile din fata arunca apa pe carcasa oglinzilor laterale.aceasta ramane intre geamul oglinzii si suportul de plastic pe care este fixata(spatiul avand mai multe gauri de infiltrare), dupa care foarte usor la inghet ,oglinda face BUM. REZOLVARE (a mea): Dupa indelungi cautari de geam oglinda (SUZUKI JIMNY "98-05) ,la firme cu pretentii in domeniu, ajung si la un magazin BARDI AUTO (sper sa nu fie problema de reclama,da chiar o merita!) unde imediat primesc 2 coduri pentru Jimnylica ,un pret de 110 lei setul si un termen prompt de livrare: 24 h ! Devin putin suspicios pana la primirea oglinzilor, fiindu-mi frica de o eventuala inadvertenta de coduri si ani (dupa 2005 este un alt model). Oglinzile sosesc in termen, sunt prevazute la montaj cu hartie cu adeziv pe ambele fete. Nu folosesc metoda aceasta pentru ca suportul de plastic in care sunt fixate geamurile nu tolereaza un plus de grosime, incalzesc suportul cu pistol cu aer cald pentru a permite intrarea geamului in rama perimetrica, ajutata cu putina vaselina oglinda intra la locul ei perfect. Izolez cu silicon gaurile de pe spate pentru a mai impiedica infiltrarea apei si gata....:bananao infig in clemele suportului. Astept acum sa vedem cata viata o avea... RECAPITULAM: NUMAI LA BARDI AUTO: -GEAM OGLINDA STANGA cod TL13- SUZ2867 -GEAM OGLINDA DREAPTA cod TL13- SUZ 2868 AMBELE NUMAI PT.JIMNY 1998-2005 oglinzile sunt fabricate in Ungaria ,calitate medie. P.S. Nu am nici o legatura si nu promovez interesele firmei furnizoare,dar numai la ei am gasit aceste mult cautate geamuri.Sper ca informatia sa fie de folos membrilor acestui forum. Editat Ianuarie 12, 2011 de revo Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Oglinzi retrovizoare crapate din cauza frigului!!! Firma este din Buzau sa inteleg! Au cumva un site unde pot fi comandate aceste sticle ptr oglinzi, sau un nr de telefon?! Multumesc. :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Oglinzi retrovizoare crapate din cauza frigului!!! prieteni din Sibiu,sau orice doritor! Daca aveti drum pe la Medias,va ajut eu in rezolvarea problemei.Orice oglinda am avut sparte,am fost si pe LOC mi-au demontat-o baietii,mi-au taiat alta,au montat-o la loc,la orice masina.ultima a fost la un Landrover Freelander.pret in jur de 25-35 lei bucata.mie pe ultima mi-a luat 25 lei parca.oglinda normala.dar e super suficienta!! Daca vrei dinaia concava(sau convexa),pretul este cu 10-15 lei mai mare parca.Deci ,daca nu gasiti,cand veniti in Medias ma sunati si se rezolva 99%.Firma e singura din Medias care se ocupa cu sticlaraie si oglinzi,esta situata pe strada care duca spre targul de vechituri(varianta spre Sighisoara care nu intra prin centrul orasului),paralela cu linia ferata..Este o casa mare cu etj,aproape de targul de vechituri.O gasiti usor.Daca vreti,ma puteti suna oricand.0744230460 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Oglinzi retrovizoare crapate din cauza frigului!!! Firma este din Buzau sa inteleg! Au cumva un site unde pot fi comandate aceste sticle ptr oglinzi, sau un nr de telefon?! Multumesc. Reteaua Bardi este in toate orasele din cate stiu Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Oglinzi retrovizoare crapate din cauza frigului!!! Reteaua Bardi este in toate orasele din cate stiu Am gasit magazinul si in Sibiu, insa nu au produsele respective. Doar oglinda cu totul la 1500 lei :bi. In sfarsit..., o sa merg pe varianta lui adamu. Dar mai spre primavara dupa ce se topeste gheata din spatele oglinzii :ha: :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Oglinzi retrovizoare crapate din cauza frigului!!! 1500 lei?!?!?!?Cred ca e o greseala...cum sa coste 1500 lei?!?!?! Hai frate la Medias sa incercam sa o rezolvam!!!Ar fi bine odata cand ai drum pe aici,sa nu vi special pentru asta,ca mai bagi si 10 kile de benzina..:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Oglinzi retrovizoare crapate din cauza frigului!!! Stiu, si mie mi sa parut total exagerat pretul ce mi l-au spus cei de la magazinul Bardi din Sibiu. Am mai auzit de 700, 900 lei oglinda, dar astia au exagerat. Poate ca au vreut sa spuna setul(adica amandoua st, dr). :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Oglinzi retrovizoare crapate din cauza frigului!!! Ai dat codurile pe care le-am postat ?Refuz sa cred cu nu se pot aduce din moment ce eu le-am cumparat acum o sapatamana:uameni Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Oglinzi retrovizoare crapate din cauza frigului!!! cu 100 euro perechea pot sa iti fac eu rost oricand!!!Dar mie mi se par scumpe si atata!!!Poti sa mi le dai pe ale tale,asa sparte,si eu iti dau altele de pe alta masina,intacteMai imi dai 50 euro diferenta!!!!Ca pentru mai putin nu ma complic.Daca nu,hai sa le facem la Medias! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Oglinzi retrovizoare crapate din cauza frigului!!! Momentan sunt pe "blat" cu banii. Dar cum am spus, raman la ideea ta adamu. Asa ca o sa ne vedem pe la Medias. Vb la tel inainte. Merci mult de tot. Pe curand. :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Oglinzi retrovizoare crapate din cauza frigului!!! Ai dat codurile pe care le-am postat ?Refuz sa cred cu nu se pot aduce din moment ce eu le-am cumparat acum o sapatamana:uameni revo, daca ei au spus ca nu pot aduce asa ceva inseamna ca ori nu pot, ori nu vor! le-am spus ca magazinul Bardi din Buzau a putut onora aceste comenzi, iar raspunsul lor a fost ca stocul este epuizat si sa incerc peste o luna. Daca vrei (ca o rugaminte spun asta), mai fa o tura pana la magazinul Bardi de la voi si intreaba-i daca mai pot aduce 2 bucati. Merci. :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate