evo Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Buna ziua, Daca poate un coleg de forum sa ma lumineze in problema urmatoare; Am jante originale de y61 si cauciucuri 265/75/16 . Ieri le-am montat pe un L200 cu 2 usi si am vazut ca arata mult mai bine, rotile nu ating la viraj...etc.... Intrebarea este daca se strica ceva daca le las pe masina sau trebuie sa inlocuiesc si ceva mecanic sa le las? Multumesc frumos.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Roti de y61 pe L200? Pai daca nu atinge pe nicairi, atunci ce sa mai schimbi la ea ? :grin: Nu se intampla nimic cu transmisia in plus fata de ce s-ar putea intampla cu rotile originale OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evo Postat Ianuarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Roti de y61 pe L200? De fapt asta vroiam sa stiu. Din experienta pe care am avut-o la un y61 , la roti mai mari , dupa a trebuit sa schimb bara Panhard, capete bara si nu mai stiu ce. Mecanicii mi-au spus ca s-au stricat din cauza rotilor si ...nu a fost foarte ieftin. Multam frumos din nou.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate