Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum ajung la Muntele Mic ?

craiova13abc

Postări Recomandate

Re: muntele mic

Se poate urca până la cabane şi Crucea de pe Muntele Mic, pe două trasee: Caransebes-Turnu Ruieni-Borlova-telescaun( dar nu cu telescaunul,fireşte)-Complexul Muntele Mic(Ultima alimentare combustibil Caransebeş,ultimile informaţii despre starea drumului la Borlova)-acest traseu este 85% asfaltat;

sau Oţelu Roşu-Zăvoi-Poiana Mărului-Muntele Mic(Ultima alimentare combustibil Zăvoi,ultimele informaţii despre traseu la Poiana Mărului, canton silvic.) Asfalt până la Poiana Mărului,de aici la Muntele Mic, forestier.Acest traseu este mai dificil. Fiind iarnă recomand urcarea pe Caransebeş -Borlova-Muntele-Mic şi eventual coborârea pe Poiana Mărului-Zăvoi-Oţelu-Roşu.Tuturor,sănătate la maxim!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: muntele mic

Primele 2 fotografii sunt de pe ruta Oţelu-Roşu-Zăvoi-Muntele Mic(asfalt+forestier),iar celelalte 2 de pe ruta Caransebeş-Borlova Muntele Mic(asfalt).Eu am urcat invers faţă de cum am recomandat anterior, dar era toamnă! Cu stimă!

IMG_3749.jpg.f31b341d9665cd74ce3ea3e5215a54f2.jpg IMG_3766.jpg.c13aff2e0e09fae2ba778f1ff17ecba4.jpg IMG_3779.jpg.2a25b608999b67af1771d204bf56369d.jpg

IMG_3785.jpg.22a00a02de3bc1e79d18879ab0257157.jpg

Link spre comentariu

Re: Cum ajung la Muntele Mic ?

Pentru craiova13abc: Se poate ajunge, şi cred că toată perioada decembrie- ianuarie s-a putut urca cu un 4x4 echipat cu anvelope normale de iarnă. La fel şi pe Semenic. În toate week-end-urile arădeni, timişoreni, lugojeni au urcat spre ambele destinaţii.Cu stimă!

Link spre comentariu

• 11 luni mai târziu...

Salut si eu vreau sa merg la muntele mic la sfarsitul lunii si binenteles vreau sa urc cu masina pana sus eu am anvelope all terrain foarte bune intrebarea e sunt ok pentru drum cu zapada asa cum e cel spre muntele mic?

Stima

Marius

JEEP GRAND CHEROKEE

ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC

Link spre comentariu

Salut si eu vreau sa merg la muntele mic la sfarsitul lunii si binenteles vreau sa urc cu masina pana sus eu am anvelope all terrain foarte bune intrebarea e sunt ok pentru drum cu zapada asa cum e cel spre muntele mic?

Stima

Marius

Situatia a devenit mai problematica (nu stiu pt cat timp) dupa ce multe masini au urcat fara restrictii pe drumul declarat oficial inchis dupa care viscol, dupa care blocaje derapaje si toate cele,sunat cineva la112 => multa politie,televiziuni etc personal a trebuit sa urc noaptea dupa ce au plecat "echipajele".

PS la viscolul care a fost oricum nu prea erau multe de facut(in Romania binenteles) ,vorba marinarului despre iarna. In concluzie una peste alta daca vrei poti!.Pana la sfarsitul lunii mai vorbim.

Offtopic: personal nu inteleg de ce topicul asta este in forum Oltenia.Ca banatean mi-ar parea rau sa inteleaga restul tarii gresit unde traiesc gugulanii:grin:

Editat de oviK5
Link spre comentariu

Situatia a devenit mai problematica (nu stiu pt cat timp) dupa ce multe masini au urcat fara restrictii pe drumul declarat oficial inchis dupa care viscol, dupa care blocaje derapaje si toate cele,sunat cineva la112 => multa politie,televiziuni etc personal a trebuit sa urc noaptea dupa ce au plecat "echipajele".

PS la viscolul care a fost oricum nu prea erau multe de facut(in Romania binenteles) ,vorba marinarului despre iarna. In concluzie una peste alta daca vrei poti!.Pana la sfarsitul lunii mai vorbim.

Offtopic: personal nu inteleg de ce topicul asta este in forum Oltenia.Ca banatean mi-ar parea rau sa inteleaga restul tarii gresit unde traiesc gugulanii:grin:

Multumesc pentru raspuns da asa e pana la sfarsitul lunii mai e ceva sper ca pana atunci sa se mai linisteasca putin apele pe acolo daca nu mergem noaptea:old

Stima

Marius

JEEP GRAND CHEROKEE

Link spre comentariu

Hmm, eu trebuie sa urc joi si-am auzit ca amenzile si suspendarile de permise se impart acolo sus posesorilor de autovehicole :uameni.

Ovidiu, e drumul dinspre Poiana Marului pe care macar nu apare niciunde vreo restrictie pana in saua dinspre Cuntu si hopa sus :wink: pe drumul de sanii (asta am invatat-o de la tine si de la Robi :h5)

XJL... 4L
Link spre comentariu

Si pe drumul dinspre Poiana Marului se poate ajunge la Muntele Mic fara mari batai de cap?:hl

Nu as vrea totusi sa las masina jos mai ales pe frigul asta si sa inghet pe telescaun,daca era telecabina era cu totul altfel.Foarte mare nesimtire din partea lor dar ce mai poti sa te astepti de la ei:old

Stima

Marius

JEEP GRAND CHEROKEE

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare