craiova13abc Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 sper ca nu sunt off topic dar nu imi dau seama unde as putea pune problema . deci stie cineva daca se poate urca pe muntele mic pana la cabane ??? se intelege ca nu cu telescaunul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: muntele mic drumul este asfaltat pana sus. ai nevoie totusi de cauciucuri ok sau lanturi. teoretic drumul este inchis iarna dar urca lumea pe proprie raspundere... XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: muntele mic Se poate urca până la cabane şi Crucea de pe Muntele Mic, pe două trasee: Caransebes-Turnu Ruieni-Borlova-telescaun( dar nu cu telescaunul,fireşte)-Complexul Muntele Mic(Ultima alimentare combustibil Caransebeş,ultimile informaţii despre starea drumului la Borlova)-acest traseu este 85% asfaltat; sau Oţelu Roşu-Zăvoi-Poiana Mărului-Muntele Mic(Ultima alimentare combustibil Zăvoi,ultimele informaţii despre traseu la Poiana Mărului, canton silvic.) Asfalt până la Poiana Mărului,de aici la Muntele Mic, forestier.Acest traseu este mai dificil. Fiind iarnă recomand urcarea pe Caransebeş -Borlova-Muntele-Mic şi eventual coborârea pe Poiana Mărului-Zăvoi-Oţelu-Roşu.Tuturor,sănătate la maxim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: muntele mic Primele 2 fotografii sunt de pe ruta Oţelu-Roşu-Zăvoi-Muntele Mic(asfalt+forestier),iar celelalte 2 de pe ruta Caransebeş-Borlova Muntele Mic(asfalt).Eu am urcat invers faţă de cum am recomandat anterior, dar era toamnă! Cu stimă! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: muntele mic ,,Resiteanul,,si ,,eul,, multumesc pentru informatii . dezapezeste cineva pe acolo cat de cat ? din poze vad ca este deschis drumul deci expus viscolului . cei de la cabane urca pe drum sau o fac cu telescaunul ? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: muntele mic resiteanul - stii drumul crezi ca ai ajunge cu suzuki-ul ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Cum ajung la Muntele Mic ? Pentru craiova13abc: Se poate ajunge, şi cred că toată perioada decembrie- ianuarie s-a putut urca cu un 4x4 echipat cu anvelope normale de iarnă. La fel şi pe Semenic. În toate week-end-urile arădeni, timişoreni, lugojeni au urcat spre ambele destinaţii.Cu stimă! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Ianuarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Cum ajung la Muntele Mic ? Spre Semenic stiu drumul am mai fost iarna .mulumesc frumos in februarie probabil o sa urc pe muntele mic. Sanatate maxima si sa ne auzim cu bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Cum ajung la Muntele Mic ? Aminteşte-ţi telefonul acesta în săptămâna dinaintea plecării:0734779377. Cu stimă! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Cum ajung la Muntele Mic ? sau tel. meu .....daca nu reusesti sa urci .........anul asta nu au fost probleme .....0766625458:2dr ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Cum ajung la Muntele Mic ? domnilor va multumesc frumos am notat numerele in caz ca ajung acolo sun poate nu pot urca singur damigeana cu zaibar sanatate maxima si multumesc din nou Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Resiteanul Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Cum ajung la Muntele Mic ? Damingeana cu zaibar poate fi lăsata la Caransebeş.La coborârea de pe Muntele Mic,o restitui. Doar damingeana, făra zaibăr!!! Sau (mai bine), tot plină, dar cu răchie. Cu stimă. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Cum ajung la Muntele Mic ? Salut si eu vreau sa merg la muntele mic la sfarsitul lunii si binenteles vreau sa urc cu masina pana sus eu am anvelope all terrain foarte bune intrebarea e sunt ok pentru drum cu zapada asa cum e cel spre muntele mic? Stima Marius JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oviK5 Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 (editat) Re: Cum ajung la Muntele Mic ? Salut si eu vreau sa merg la muntele mic la sfarsitul lunii si binenteles vreau sa urc cu masina pana sus eu am anvelope all terrain foarte bune intrebarea e sunt ok pentru drum cu zapada asa cum e cel spre muntele mic? Stima Marius Situatia a devenit mai problematica (nu stiu pt cat timp) dupa ce multe masini au urcat fara restrictii pe drumul declarat oficial inchis dupa care viscol, dupa care blocaje derapaje si toate cele,sunat cineva la112 => multa politie,televiziuni etc personal a trebuit sa urc noaptea dupa ce au plecat "echipajele". PS la viscolul care a fost oricum nu prea erau multe de facut(in Romania binenteles) ,vorba marinarului despre iarna. In concluzie una peste alta daca vrei poti!.Pana la sfarsitul lunii mai vorbim. Offtopic: personal nu inteleg de ce topicul asta este in forum Oltenia.Ca banatean mi-ar parea rau sa inteleaga restul tarii gresit unde traiesc gugulanii:grin: Editat Ianuarie 9, 2012 de oviK5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Cum ajung la Muntele Mic ? Situatia a devenit mai problematica (nu stiu pt cat timp) dupa ce multe masini au urcat fara restrictii pe drumul declarat oficial inchis dupa care viscol, dupa care blocaje derapaje si toate cele,sunat cineva la112 => multa politie,televiziuni etc personal a trebuit sa urc noaptea dupa ce au plecat "echipajele". PS la viscolul care a fost oricum nu prea erau multe de facut(in Romania binenteles) ,vorba marinarului despre iarna. In concluzie una peste alta daca vrei poti!.Pana la sfarsitul lunii mai vorbim. Offtopic: personal nu inteleg de ce topicul asta este in forum Oltenia.Ca banatean mi-ar parea rau sa inteleaga restul tarii gresit unde traiesc gugulanii:grin: Multumesc pentru raspuns da asa e pana la sfarsitul lunii mai e ceva sper ca pana atunci sa se mai linisteasca putin apele pe acolo daca nu mergem noaptea:old Stima Marius JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Cum ajung la Muntele Mic ? Hmm, eu trebuie sa urc joi si-am auzit ca amenzile si suspendarile de permise se impart acolo sus posesorilor de autovehicole :uameni. Ovidiu, e drumul dinspre Poiana Marului pe care macar nu apare niciunde vreo restrictie pana in saua dinspre Cuntu si hopa sus :wink: pe drumul de sanii (asta am invatat-o de la tine si de la Robi :h5) XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Re: Cum ajung la Muntele Mic ? Si pe drumul dinspre Poiana Marului se poate ajunge la Muntele Mic fara mari batai de cap?:hl Nu as vrea totusi sa las masina jos mai ales pe frigul asta si sa inghet pe telescaun,daca era telecabina era cu totul altfel.Foarte mare nesimtire din partea lor dar ce mai poti sa te astepti de la ei:old Stima Marius JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate