Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

denumire mrl

deerut

Postări Recomandate

Re: denumire mrl

nu exista undeva pe forum un dictionar tehnic sau ceva de genu ca eu m-am chinuit cu search dar nu gassc nimic ... ar ajuta mult pt incepatori mai ales ca mine ... nu se poate deschide un topic unde fiecare sa posteze ce stie ... o parere...

Volkswagen Golf MKIII `94 - Angel Eyes Dectane + Clear Chrome Taillights

Fac tot ce imi sta in putinta pt achizitionarea unui Samurai !! RESPECT !!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Subscriu. Ar fi foarte util un dictionar pentru incepatori, unde sa fie explicati (pe scurt) termeni ca planetara, HD, cardan, diferential etc. Daca exista deja pe site imi cer scuze, inseamna ca n-am cautat eu destul. Daca nu, cred ca ne putem stringe citiva "voluntari" sa facem o lista de termeni.

Ar putea fi un topic in care primul post ar fi chiar "dictionarul", permanent actualizat prin editare, iar posturile urmatoare, discutii, corectii si sugestii de termeni noi.

nu exista undeva pe forum un dictionar tehnic sau ceva de genu ca eu m-am chinuit cu search dar nu gassc nimic ... ar ajuta mult pt incepatori mai ales ca mine ... nu se poate deschide un topic unde fiecare sa posteze ce stie ... o parere...
Link spre comentariu

pai rugam moderatorii sa se gandeasca si sa ia o decizie .. sau sa deschida un topic unul din "veterani" care bineinteles are si timpul si rabdarea necesara ... :pl

Link spre comentariu

Multumesc Astral in numele meu si al colegilor care au intampinat dificultati asemeni mie. Chiar unii termeni imi dadeau batai de cap ...

Link spre comentariu

MRL - mecanism roata libera = free wheel hub = locking hub

Exista sigur aici pe forum, pe undeva, un topic cu descrierea functionarii unui MRL, dar cum functia "Cautare" nu e in toate mintile ei, n-am cum sa-l gasesc......:sc

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare