deerut Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Va rog sa-mi spuneti sub ce nume se comercializeaza mrl-urile si din categorie de piese fac parte, pentru ca sub acest nume nu sunt in oferta niciunui distribuitor de piese auto. Daca se poate si un link....ms. :dr3 vitara 98 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Barbu Marian Alexandru Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: denumire mrl Salut! Eu stiu ca le mai spune "cuplaje planetare", care pot fi automate sau manuale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: denumire mrl Ai incercat pe Google : mecanism de rulare libera sau mecanism roata libera ? Sau pur si simplu : mrl ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: denumire mrl Daca vrei,am unele noi noute in cutie de la Superwinch:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: denumire mrl ...............hub ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Al3cZ Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: denumire mrl nu exista undeva pe forum un dictionar tehnic sau ceva de genu ca eu m-am chinuit cu search dar nu gassc nimic ... ar ajuta mult pt incepatori mai ales ca mine ... nu se poate deschide un topic unde fiecare sa posteze ce stie ... o parere... Volkswagen Golf MKIII `94 - Angel Eyes Dectane + Clear Chrome Taillights Fac tot ce imi sta in putinta pt achizitionarea unui Samurai !! RESPECT !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipak Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: denumire mrl Subscriu. Ar fi foarte util un dictionar pentru incepatori, unde sa fie explicati (pe scurt) termeni ca planetara, HD, cardan, diferential etc. Daca exista deja pe site imi cer scuze, inseamna ca n-am cautat eu destul. Daca nu, cred ca ne putem stringe citiva "voluntari" sa facem o lista de termeni. Ar putea fi un topic in care primul post ar fi chiar "dictionarul", permanent actualizat prin editare, iar posturile urmatoare, discutii, corectii si sugestii de termeni noi. nu exista undeva pe forum un dictionar tehnic sau ceva de genu ca eu m-am chinuit cu search dar nu gassc nimic ... ar ajuta mult pt incepatori mai ales ca mine ... nu se poate deschide un topic unde fiecare sa posteze ce stie ... o parere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Al3cZ Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: denumire mrl pai rugam moderatorii sa se gandeasca si sa ia o decizie .. sau sa deschida un topic unul din "veterani" care bineinteles are si timpul si rabdarea necesara ... :pl Volkswagen Golf MKIII `94 - Angel Eyes Dectane + Clear Chrome Taillights Fac tot ce imi sta in putinta pt achizitionarea unui Samurai !! RESPECT !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: denumire mrl Dorinta v-a fost indeplinita...... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59803-Dictionar-tehnic Va rog respectati ideea de DICTIONAR : definitii, nu discutii !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Al3cZ Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: denumire mrl Multumesc Astral in numele meu si al colegilor care au intampinat dificultati asemeni mie. Chiar unii termeni imi dadeau batai de cap ... Volkswagen Golf MKIII `94 - Angel Eyes Dectane + Clear Chrome Taillights Fac tot ce imi sta in putinta pt achizitionarea unui Samurai !! RESPECT !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: denumire mrl MRL - mecanism roata libera = free wheel hub = locking hub ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: denumire mrl MRL - mecanism roata libera = free wheel hub = locking hub Exista sigur aici pe forum, pe undeva, un topic cu descrierea functionarii unui MRL, dar cum functia "Cautare" nu e in toate mintile ei, n-am cum sa-l gasesc......:sc REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: denumire mrl In limba germana: "Freilaufnabe" Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: denumire mrl de asemenea mai sunt unele pe aici noi noute de la AVM http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59760-mrl-manual-suzuki ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate