Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 Azi eu si copilotul meu am mers pe traseul Zarnesti.....Magura......Zbarcioara .....Moieciu.....a fost superb....cer senin ....temp 3 grade cu +....mers la pas.....drum cu tot ce trebuie....zapada+noroi+gheatza.....ceva pante mai ticaloase.....dar asta-i tot farmecul Urmeaza cateva poze :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 urmatoarele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 inca.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 ultimele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 Ce tare-i masina ta ... (Dar mai tare e copilotul! :) ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 de fiecare data cand pui asa poze ma faci intrun fel sau altu sa te invidiez in sensul bun al cuvantului... :P superbe poze si mai ales peisajul!!! sa sti ca cand voi trece pe la brasov nu voi ezita sa te sun sa facem o plimbare de genul asta impreuna :D PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 ...poate chiar we viitor.. ce zici? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 o sa am un drum spre bucuresti mai mult ca siur peste 1 saptamana.. si sar putea la intoarcere sa ma opresc pe la brasov! adica mi-ar placea :D PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 12, 2008 Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 superbe peisaje !!! :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2008 cand va hotarati...sa-mi spuneti din timp...sa vad si eu cu fac cu munca......in rest....pacat ca azi am fost singur.....merita sa fiti si voi.....asa vreme....mai rar :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 Bravo! Superbe peisaje! Poate reusim sa facem o "prieteneasca" pe la Brasov? Ce ziceti? Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 Marius - super ca de obicei!!!! Bravo! Superbe peisaje! Poate reusim sa facem o "prieteneasca" pe la Brasov? Ce ziceti? dadadadadadaaaa!!! :grin: :ca :j :dr1 :dr1 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 bravo Marius !! m-am enervat rau :ang3 ... wee viitor plec spre brasov :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 Super ! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate