tudor25 Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Salutare, am o problema cu ceasul digital de pe consola. Nu fuctioneaza. Care ar fi problema? asa am luat masina. are baterie sau poate fi desfacut ceva fir? Conti Y60 LWB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbosu Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Ceasul digital de la Nissan Patrol Y60 Nu are baterie.E alimentat din instalatia masinii. Nici al meu nu mergea si l-am inlocuit cu un ceas pt. turbo. Daca asta e cel mai mare defect al masinii e de bine....... . nu e pasare ca porcu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudor25 Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Ceasul digital de la Nissan Patrol Y60 sper ca asta sa fie cel mai mare defect:) Conti Y60 LWB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Ceasul digital de la Nissan Patrol Y60 Am unu in plus prin pod. Zicem ca a intirziiat Mosu'. Adica, cado'. Manual in limba franceza, daca e ok, iti pot pune pe un CD. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudor25 Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Ceasul digital de la Nissan Patrol Y60 Mare domn:tk Conti Y60 LWB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudor25 Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Ceasul digital de la Nissan Patrol Y60 Nu ma deranjeaza ca e in franceza! Eu locuiesc pe Calea Floresti:)! Conti Y60 LWB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Ceasul digital de la Nissan Patrol Y60 Marcele parca ai stiut cui sa il dai :). Tudor ii copilotu' meu. Mersi mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudor25 Postat Ianuarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Ceasul digital de la Nissan Patrol Y60 Am rezolvat problema cu ceasul din consola! Are o siguranta ce era arsa! Conti Y60 LWB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Ceasul digital de la Nissan Patrol Y60 Returneaza ceasul primit cadou:ha: Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudor25 Postat Ianuarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Ceasul digital de la Nissan Patrol Y60 Nu am apucat sa ma intalnesc cu Mosu sa mi-l dea! Conti Y60 LWB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Ceasul digital de la Nissan Patrol Y60 Pai atunci gaseste-te si da-i o bere . Te rog sa-mi spui si mie de care prefera . Multumesc . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Ceasul digital de la Nissan Patrol Y60 Pai atunci gaseste-te si da-i o bere . Te rog sa-mi spui si mie de care prefera. De prune... .:ha: Scuze de :off Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudor25 Postat Ianuarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Ceasul digital de la Nissan Patrol Y60 se poate inchide . era siguranta arsa :) Conti Y60 LWB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate