Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Prima actiune umanitara din jud.Bihor

pit ciprian

Postări Recomandate

Salutare domnilor!

Incet,incet ne organizam si noi in Oradea ,ne formam ca un grup de prieteni si ne-am hotarat sa incercam a organiza o actiune umanitara.

Atasez un clip si un slideshow.

Dyay4lnNkwg

Tot filmul actiunii de la idee pana la concretizare se poate vedea pe Iesiri la sfarsit de saptamana-Zona Oradea.

Va salut si toate cele bune!

Editat de Astral
Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Prima actiune umanitara din jud.Bihor

Bravo baieti!

Se vede in filmul vostru pasiune, determinare, seriozitate ...si implicit rezultatele actiunii voastre ... Oameni saraci, nacajiti zambind pentru cateva clipe si sperand ca ziua de maine ar putea fi mai buna datorita voua!

Asa-i ca acel sentiment de multumire si implinire sufleteasca infrange toate valurile de adrenalina venite din excaladarea unui munte sau din coborarea unui parau?

E sublim spiritul care ne leaga sau ne dezleaga, aici pe forum, in teren, in viata si care sa numeste "offroad"... important este sa gasim calea ...:grin:

Mi-ati facut seara mai frumoasa ...VA MULTUMESC! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Bravo baieti!

Se vede in filmul vostru pasiune, determinare, seriozitate ...si implicit rezultatele actiunii voastre ... Oameni saraci, nacajiti zambind pentru cateva clipe si sperand ca ziua de maine ar putea fi mai buna datorita voua!

Asa-i ca acel sentiment de multumire si implinire sufleteasca infrange toate valurile de adrenalina venite din excaladarea unui munte sau din coborarea unui parau?

E sublim spiritul care ne leaga sau ne dezleaga, aici pe forum, in teren, in viata si care sa numeste "offroad"... important este sa gasim calea ...:grin:

Mi-ati facut seara mai frumoasa ...VA MULTUMESC! :h5

Ai mare dreptate,sentimentul este unic si imposibil de descris!

Cand i-am dat haina batranului din casa si m-a privit in ochi,am simtit ceva ce nu pot descrie,iar cand babuta lui ne-a spus"Dumnezeu v-a adus aici la noi,ca la noi nu vine nimeni!","Atatea masini n-au fost aici de cand a facut fata mea nunta!",am simtit ca am facut un lucru extraordinar.

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

Ionut frumoase si adevarate vorbe graiesti.

Noi, cei din Oradea vrem sa va asiguram ca aceasta e prima, dar nu si ultima actiune de acest fel.

Si da, aceasta iesire (pentru mine) a fost cea mai placuta dintre toate iesirile mele de cand am prins microbul acesta. Daca pana acum aveam dubii daca merita investitia in asigurare, combustibil, piese, modificara a buburuzei mele de cand cu ieftinirile astea masive de salarii, acum sunt convins 100% ca a meritat si cel din urma banut bagat in ea. :h5

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Iata si continuarea la actiunea noastra umanitara

Foarte miscator videoclipul ,imi pare rau ca nu am fost si eu in aceasta a doua umanitara dar sper sa facem cat mai multe si sa ne bucuram de bucuria lor.

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu

Nu de multe ori am avut lacrimi in ochi. Ultima data a fost de curand cand am ajutat cu ceva asemanator pe cineva. Nu pot descrie ce am simtit. Pur si simplu ne-am privit in ochi cateva secunde si fara sa scoata un cuvant a inceput sa planga, nu-i venea sa creada. Cu greu m-am abtinut si eu. FELICITARI Domnilor. :br:cl ca are ca membri asemenea oameni.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare