tomas Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Am tot vazut prin Ungaria si Anglia Samuraie modificate avand motor Vitara 1,6 Injectie, cutie SJ413 si cutie transfer de SJ410. Masinile erau incaltate cu cauciucuri de genu 31, grupuri nemodificate.Cutia de transfer de SJ 410 se pupa exact cu cutia de viteze originala? Ce ziceti de aceasta varianta? Oare cum se comporta in teren? VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Samurai-motor 1,6 si cutie transfer de SJ410 Am tot vazut prin Ungaria si Anglia Samuraie modificate avand motor Vitara 1,6 Injectie, cutie SJ413 si cutie transfer de SJ410. Masinile erau incaltate cu cauciucuri de genu 31, grupuri nemodificate.Cutia de transfer de SJ 410 se pupa exact cu cutia de viteze originala? Ce ziceti de aceasta varianta? Oare cum se comporta in teren? Chiar daca pui motor de 1.6 nu e suficient reductor de 410 pentru gume de 31". Dupa mine, trebuie cel putin un reductor cu raport de 4.16. Cutia de transfer la samurai nu se "pupa" cu cutia de viteze pentru ca sunt separate. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Samurai-motor 1,6 si cutie transfer de SJ410 La ultimele modele 410 reductorul se pupa cu flansele de 413, adica merge atasat cutiei de 413 fara alte adaptari, dar nu cred ca e suficienta reductia pentru 31" mai ales daca e vb de reesapat. Motoru 1.6 compenseaza din cuplu si e posibil sa le traga, dar e la limita. Banuiesc ca poti sa faci o proba cu un 31 nereesapat sa vezi daca te multumeste. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Samurai-motor 1,6 si cutie transfer de SJ410 Cred ca cea mai buna reductie este totusi din grupuri.Cu un motorul de 1,6 si reductorul de 410 risti sa rupi tot ce este dupa reductor:cardane, grupuri, planetare etc, pentru ca ele o sa preia tot efortul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Samurai-motor 1,6 si cutie transfer de SJ410 Am vazut pe viu in Ungaria Samurai cu 1.6 16 valve, reductor sj410, rapoarte in grup de vitara cu reesapate simex 31 si se descurca binisor. LE: cardane HD Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Samurai-motor 1,6 si cutie transfer de SJ410 Am vazut pe viu in Ungaria Samurai cu 1.6 16 valve, reductor sj410, rapoarte in grup de vitara cu reesapate simex 31 si se descurca binisor. LE: cardane HD Exact ce spuneam ! Alte rapoarte in grupuri.Vitara are rapoarte de 5,11 pe cind Samuraiul are 3,9.Iar SJ410 are 4,11. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Samurai-motor 1,6 si cutie transfer de SJ410 Exact ce spuneam ! Alte rapoarte in grupuri.Vitara are rapoarte de 5,11 pe cind Samuraiul are 3,9.Iar SJ410 are 4,11. Samuraiul are chiar 3.73 raportul.:grin: 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Ianuarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 (editat) Re: Samurai-motor 1,6 si cutie transfer de SJ410 Adica: motor 1,6 I 8V + cutie viteze 413+ reductor 410+ rapoarte in grupuri de Vitara inseamna 31 linistit? Dar fara 1,6 si numai cu 1,3? O alta intrebare. Cum se realizeaza implantul rapoartelor din grupurile de Vitara la Sami ? Editat Ianuarie 7, 2011 de tomas VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Samurai-motor 1,6 si cutie transfer de SJ410 Eu merg cu 1.3 si rapoarte de vitara(5.12) in punti, si cu roti pe 31". Una peste alta Este mai redus decat inainte stock. Implantul este simplu: cumperi 2 diferentiale fata de vitara si le montezi in punti. Spun simplu in cazul in care ai mai facut diferentiale. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Samurai-motor 1,6 si cutie transfer de SJ410 eu am pe dirty samuraiul meu motorul de 1.3i, raport in transfer de 4.16, diferentiale stock ...configuratia a dus tractoare 31, fara probleme, avec un grand schpan, chiar in conditii de concours...Bucovina, TAT... Probabil ca este mai convenabil sa pui transfer de 410 decat reductia in transfer de 4,16 (care, unii zic ca, este optima) Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Samurai-motor 1,6 si cutie transfer de SJ410 Eu merg cu 1.3 si rapoarte de vitara(5.12) in punti, si cu roti pe 31". Una peste alta Este mai redus decat inainte stock. Implantul este simplu: cumperi 2 diferentiale fata de vitara si le montezi in punti. Spun simplu in cazul in care ai mai facut diferentiale. Sau mai simplu iei coroana si pinionul fata de vitara ... si le montezi in grupul de Samurai ... nu o fi bine asa ???? Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate