scorpions Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Priviti putin aceste filmulete si dati-va cu parerea .... http://www.youtube.com/watch?v=rI6tPUyzueU Au fost multe discutii pe diferite forumuri si din afara ,....concluzia ca sistemul Xdrive de la BMW este peste quatro (audi) si 4matic (mertan)... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Xdrive vs. quatro Cu forumul asta nou, nu gasesc discutia, dar sunt sigur ca am mai vazut asa ceva pe aici si chiar s-a intrat in detalii. Daca ai timpul necesar cauta si o sa gasesti multe informatii. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SeptimiuAl Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Xdrive vs. quatro Pe alte forumuri transmisia quatro de la Audi ,doar mecanica, este considerata printre cele mai bune, chiar daca este "reactiva" si nu "predictiva"...e greu sa fii impartial cand vrei sa promovezi ceva , pe acelasi plan inclinat cu role, reclama de la Subaru "dovedeste " superioritatea fata de toate celelalte sisteme de tractiune integrala de la SUV-uri ... eu cel putin sunt ametit de tot , dar e normal ca fiecare sa vrea sa-si vanda marfa ...doar cine a condus ambele masini in aceleasi conditii, fara sa fie posesorul vreuneia dintre ele ar putea emite o parere teoretic impartiala. Nu mai am Aro , l-am vandut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costel.c Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Xdrive vs. quatro au mai fost discutii pe tema asta: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57271-Quattro-vs.-xDrive Suzuki Swift 1.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scorpions Postat Ianuarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Xdrive vs. quatro Aveti dreptate , am gasit discutia "Xdrive vs. quatro", scuze pentru greseala.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate