Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Samurai pe net il cunoaste cineva???

ady.p

Postări Recomandate

Salutare !

Am gasit urmatoarea masina pe net si cu aceasta ocazie fac apel la colegii de prin Harghita care au vazut-o si nu numai ,sa dea o parere.

Multumesc anticipat!:tk

Capture.jpg.426c22fff983ad517ef8c43c76ce92d9.jpg

Editat de Astral
Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Samurai pe net il cunoaste cineva???

Asta-i samurai minune, are servo, are dif. blocabil...

Ai mare grija, paducheste-l pe toate partile si mai ales, fi atent la acte. Pare anunt facut de un samsar.

Masina dc e din '90, s-o gadili bine de rugina!

In rest, Bafta! Sa ai noroc!:wink:

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Da la alea m-am uitat si eu ,apoi l-am sunat pe om si l-am intrebat "domle pe ce ii masina pe injectie sau carburatie" si face catre mine "nu stiu cred ca pe injectie ca nu am deschis pana acu capota":ha: ,oricum nu vreau sa fac presupuneri dar mie m-i s-a parut ca are un accent ciudat (parca de tigan) O sa mai vad .....

Link spre comentariu

Pana la urma si la coada, nu conteaza dc are pene sau nu proprietarul, dc masina e buna la un pret pe masura, merita.

Motorul ar fi pe carburatie, asta dc nu a fost schimbat intre timp.

Oricum, maaaare atentie la acte!

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Nu te prosti,nu are nici un diferential blocabil,apasa toti toate optiunile care le suna lor bine,asta ii zice la reductor diferential blocabil.Nu ii mai jigni pe cetatenii maghiari.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

samuraiele din Ungaria trec foarte des prin atelierele harniciei....e o moda de a pune motor 1.6,blocant Dioferr(unguresti) si injectie de pe swift 1.3.Nu cred ca e o masina de samsar,cand o sa am timp il sun si eu.Oamenii de acolo sunt seriosi si nu cred ca accentul de ungur e aceeasi cu cel de tigan...:grin:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Acum am sunat eu si a zis ca are diferential blocabil 4x4 ,deci reductor l-am intrebat eu ,zice el da are 2 manete si cuplezi 4x4.

Legat de faptul ca e tigan sau nu nu ma pot pronunta ,sigur nu e maghiar dar caini sigur are ca se auzeau din plin, poate latrau la el.

Zoli nu interpreta gresit ,eu am luat samuraiul din judetul HR sau CV nu mai stiu exact si cand am vorbit prima data la telefon mi-a raspuns in ungureste nu in romana,vorbea apoi foarte ciudat romaneste poate la fel a patit si adi ,nu am vrut sa jignim nici eu nici el pe nimeni.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Sub nici o forma nu am vrut sa jignesc pe nimeni doar ca asa mi s-a parut, nu am putut obtine prea multe informatii de la om deoarece nu stia ....o tinea intruna ca ei au trailer si ca il aduc la mine acasa... si eu ma chinuiam sa ii zic ca sa nu il aduca niciunde ca merg eu sa il vad daca ma hotarasc:ha:

Link spre comentariu

Adi draga,servo directie si diferential blocabil am vazut ca si-au facut oamenii obicei pe Autovit sa scrie la toate jeepurile!!!

Nu are nimic din toate astea,te asigur

e un Samurai destul de copt,se vede sin poze parca pe lateral ca e putred in partea de jos peste tot.noneuro.cam ala e pretul,sa fiu sincer.pe asa o masina nu poti obtine mai mult de 1200-1300 euro maxim! Deci nu e un chilipir.Poate o sa aduc eu saptamana viitoare doua Samuraie cred ca putin mai bune ca asta,unul pe carburator din 87 si unul pe injectie din 1990,cam tot la preturile astea.Si eu nu o sa te mint ca are diferential blocabil,servo directie,ca nu stiu daca e pe injectie.Daca e sa mi le dea pana la urma(ambele sunt la aceeasi persoana),cum sosesc din Germania(masinile,nu eu!),te anunt!

Link spre comentariu

Daca aduci samuraiele saptamana viitoare sa ma contactezi neaparat pe mail :ady_p91@yahoo.com sau 0728812019

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare