kwt9199 Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 :ypuNu o fac bulgaroaica, am fost astazi sa platesc biru' la stat si intradevar masina a fost incadrata eronat ca autoturism ea fiind trecuta in carte si talon ca autoutilitara. In concluzie am platit 374 lei in loc de 900 lei. :banana Buna ziua si La multi ani celor care poarta numele Ion! 1. Deci sa inteleg ca autoutilitare, 2500cc, inscrisa PF = 374 lei / an iar inscrisa PJ = 900 lei / an? 2. Stie cineva care sunt procedurile de trecere de la autoturism la autoutilitara? Cerinte, acte, modificari la masini pentru a fi incadrate "autoutilitare" ? 3. Care ar fi taxa la autoturism 4200cc = ? si care ar fi taxa la 4200cc dar trecut ca autoutilitar? Un an bun va doresc! L 200 , 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Autoutilitare - intrebari 1. Da..... 2. Nu merge schimbarea chiar pt orice autoturism, iar din ce s-a mai scris despre acest subiect pe forum, procedura a devenit destul de anevoioasa, autoritatile fiind mai jegoase.... 3. Imens.....:wink:... . Probabil putin mai mic decat ala imens..... Ai aici doua raspunsuri : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50833-Impozit-auto-arhiva&p=597662&viewfull=1#post597662 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50833-Impozit-auto-arhiva&p=598422&viewfull=1#post598422 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Autoutilitare - intrebari LA punctul 2 ai raspunsul aici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shpeedy Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Re: Autoutilitare - intrebari Salutare, Am si eu o intrebare referitoare la autoutilitare (pentru persoane fizice): toate pick-up-urile (L200, Navara, Hilux, B2500, BT50, Ranger) sunt - by default (scoase pe usa dealer-ului) - utilitare ? Sau doar cele cu bena deschisa ? Sau doar cele cu bena acoperita ? Multumesc anticipat pentru raspuns ! 2010 Suzuki SX4 1.6 4WD GS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Re: Autoutilitare - intrebari Din fabrica ele vin cu bena deschisa, hard-topul fiind considerat un accesoriu care se comanda separat. Iar faptul ca au bena, deci un spatiu complet separat de cel al pasagerilor pentru transport de marfa, face ca acest tip de masini sa fie by default autoutilitare. De ce unele ajung sa fie inmatriculate la categoria "autoturisme", nici eu nu inteleg, pentru ca la intocmirea actelor se tine cont de descrierea facuta de producator.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate