Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce modificari trebuie aduse in afara de inaltare pt gume 35" la Mitsu 3000 V6 ?

pit ciprian
 Share

Recommended Posts

Salutare!

Ajutati-ma cu un sfat .Am un Mitsubishi pajero 3000 V6 ,incaltat cu Silverstone Extreme 33,nu au fost necesare modificari.

In ideea ca as trece pe 35,poate sa-mi spuna cineva ce modificari trebuie aduse in afara de inaltare?

O inalt saptamana viitoare 5 cm.

Multumesc

Mitsubishi Pajero 3000 V6

Re: Ce modificari trebuie aduse in afara de inaltare pt gume 35" la Mitsu 3000 V6 ?

pe langa astea vei avea nevoie de flex...de un rezervor mai mare...si catava capete de planetara.....

pe spate il ridici relativ usor...in schimb pe fata e mai dificil

Re: Ce modificari trebuie aduse in afara de inaltare pt gume 35" la Mitsu 3000 V6 ?

Salutare!

Daca treci la Silverstone Extreme de 35", atunci problema e mai simpla. Deoarece dimensiunea reala este cam de 33". Un bodylift sau o "asezonare" cu flexul a aripilor ar trebui sa rezolve problema.

De asemenea, ai mai putea recurge la inaltarea suspensiei, ori cu un kit profi ori in mod artizanal. In orice caz, pentru a mai castiga un pic de cursa la suspensia fata, ar fi indicat sa faci un balljoit flip.

Spor la treaba! Motorul sunt sigur ca duce foarte bine 35-urile de la Silverstone.

Multumesc ptr raspunsuri,flex se gaseste,vizitele la statiile peco deja"ma fac foarte fericit".In momentul de fata bugetul meu imi permite sa o ridic 5 cm printr-un kit de inaltare format din 8 distantiere strabatute de 8 suruburi.Cat de priceput sunt la chestii tehnice ati dedus voi singuri:banana ,dar sunt perseverent:grin:

Sa inteleg ca nu trebuie sa schimb planetarele si rapoartele in grupuri?Intreb asta pentru ca mi-a zis mie cineva ca toate astea trebuie schimbate.

Mitsubishi Pajero 3000 V6

Sa inteleg ca nu trebuie sa schimb planetarele si rapoartele in grupuri?

Asa ar fi indicat. Cu cat roata e mai mare cu atat mai multa putere pierzi si creste riscul de a rupe planetarele.

Salutare!

Daca treci la Silverstone Extreme de 35", atunci problema e mai simpla. Deoarece dimensiunea reala este cam de 33". Un bodylift sau o "asezonare" cu flexul a aripilor ar trebui sa rezolve problema.

De asemenea, ai mai putea recurge la inaltarea suspensiei, ori cu un kit profi ori in mod artizanal. In orice caz, pentru a mai castiga un pic de cursa la suspensia fata, ar fi indicat sa faci un balljoit flip.

Spor la treaba! Motorul sunt sigur ca duce foarte bine 35-urile de la Silverstone.

M-ai pierdut......:ha:

Pit Ciprian zice ca acuma are pe masina Silverstone Extreme 33", iar din ce spui tu 35"-urile au aceeasi dimensiune cu 33"-urile ???

Din tabelul de pe site-ul Silverstone rezulta o diferenta cam de 5 cm....

478051554_DIMENSIUNISILVERSTONEEXTREME.thumb.JPG.6a764cba267d74a6b3ffe3300ba5a481.JPG

Colegul spunea asa:

Silverstone Extreme de 35 au aceiasi dimensiune (sau foarte apropiata) cu 33 resapate sau 33 de la alti producatori.

Edited by Flow

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use