SFX Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 Dragi prieteni, m-am hotarat sa modific cate ceva la Navara D40. As dori sa va intreb daca stie cineva daca inaltarea din kit OME cu 2" (aprox 5cm) imi este necesara pentru a monta niste gume Simex ex tr 35 x 10,5 x 16. Ce alte modificari mai trebuie aduse? Flanse pentru roti? Exista posibilitatea de a achizitiona un calibrator pentru vitezometru? Poate va veti intreba "de ce?", Navara nefiind un competitor in extrem. Raspunsul pentru ca vreau sa fie altfel. Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 1. OME nu iti da 50 mm inaltare. Iti ofera 40 mm pe spate si 30 mm pe fata. Daca alegi varianta Heavy Duty si nu pui nimic pe fata, bulbar sau troliu atunci liftul poate sari de 40mm dar masina va tzopai neconfortabil de bot! In plus rotile vor sta ciudat, cracanate. 2. liftul oferit de OME bineinteles ca nu e suficient pt a monta 35", pt asa iti mai trebuie bodylift , alte overfendere si "tunse" pasajele de roata in spatele rotilor din fata. 3. De ce iti trebue "calibrator" pt kilometraj? Existe GPS ce iti calculeaza viteza reala. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 Adrian, mai intreaba in stanga in dreapta - cred ca chiar daca reusesti sa bagi 35-uri, la prima iesire in teren s-ar putea sa faci varza transmisia. Cred ca si 33 sunt prea mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Ianuarie 13, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 Am vazut ceva asemantor pe http://www.arctictrucks.com, ei cum au reusit? Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 Probabil flexul cu CD dom'le..... :lol: Adi mai asteapta putin ca ai un geaman (Navara) care vrea ceva la fel :D "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 http://www.purenissan.com/2005_preview1.htm asta e suspensia pt pathfinder,exista si pt navara. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 http://www.purenissan.com/2005_frontier.htm si navara :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Ianuarie 13, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 M-am mai linistit Nike :fr. Cine mai vrea sa faca? Poate ne combinam la un shipment. :h5 Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 13, 2008 Partajează Postat Ianuarie 13, 2008 ce ai frate cu biata masina ...daca ti sa facut de modificari si de simexuri... i-ati un Patrol ... ...'ca sa nu-ti fie frig , pui pe tine o haina mai groasa ... nu mai lunga' ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 ... pentru 35"-uri nu cumva trebuie umblat si la diferentiale ? ... cred ca masina poate duce bine doar 33"-uri, fara sa umbli la transmisie ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 ... pentru 35"-uri nu cumva trebuie umblat si la diferentiale ? ... cred ca masina poate duce bine doar 33"-uri, fara sa umbli la transmisie ... pai asta ii ziceam si eu lu' dom' Director, da' dansu a vazut poze de la Arctic Trucks si s-a gandit ca daca o inaltza poate sa puna orice cauciucuri. Eu zic ca si cu 33"-uri, daca da de greu curatza imediat planetarele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 Eu zica ca la 33 nu are nici o problema navara.Motorul are 170 cp nu o sa simta rotile.iar planetarele n-au nici o problema daca nu te apuci de facut extrem cu masina. In schimb arata intr-un mare fel incaltata cu niste 33 pe niste jante de 10 :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 In schimb arata intr-un mare fel incaltata cu niste 33 pe niste jante de 10 :grin: Eu am avut pe a mea 33 x 12.5 x 15. Arata intr-un fel ... si-atat. nu aveam curaj sa intru in zone mai nasoale pt ca mi-era frica sa nu rup transmisia. M-am mai uitat pe forumuri si am vazut ca nu se recomanda roti mai mari de 32 pe transmisia stock de nissan pick-up/frontier. La drum huruiau ca naiba, trageau intre-o parte si consuma de spargea. Acum am pus 265 x 75 x 16 (astea vin cam 31.5") si sunf foarte happy. Ma rog, daca e de "dat bine", merita - masina va arata f bine. PS: si sunt sigur ca transmisia de D40 nu e la fel de solida ca cea de D22. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 Da intoarce lumea capul dupa tine :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 la camionete le sta bine si cu gume inalte si subtiri .... 235/85/R16 .... i-ar mai imbunatati performantele...tinuta misto de drum ... mai inalte ca cele de fabrica, bune la noroi si la zapada ....... se gasesc AT sau MT ... ar echivala cu 31,7 ' x .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
the1eyejack Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Kit inaltare navara Dragi prieteni, m-am hotarat sa modific cate ceva la Navara D40. As dori sa va intreb daca stie cineva daca inaltarea din kit OME cu 2" (aprox 5cm) imi este necesara pentru a monta niste gume Simex ex tr 35 x 10,5 x 16. Ce alte modificari mai trebuie aduse? Flanse pentru roti? Exista posibilitatea de a achizitiona un calibrator pentru vitezometru? Poate va veti intreba "de ce?", Navara nefiind un competitor in extrem. Raspunsul pentru ca vreau sa fie altfel. eu am o navara an de fab 2000, de curand si am 33-uri. asta de la care o am, a incaltat-o de la inceput cu 33. acum are 160.000 de km si nu am probleme cu nimic. daca vrei sa mergi cu ea prin oras si la drum mai lung eu zic sa nu pui cauciucuri asa de mari. la mine consuma 1 litru si o galeata si te apuca nervii la drum. trec astia si cu trabantul pe langa tine. pierzi din putere si demaraj. acum tu stii cel mai bine la ce o folosesti. :wink: eu am zis ca pun cauciucuri mai mici si pe astea le las pt paduri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Kit inaltare navara Dragi prieteni, m-am hotarat sa modific cate ceva la Navara D40. As dori sa va intreb daca stie cineva daca inaltarea din kit OME cu 2" (aprox 5cm) imi este necesara pentru a monta niste gume Simex ex tr 35 x 10,5 x 16. Ce alte modificari mai trebuie aduse? Flanse pentru roti? Exista posibilitatea de a achizitiona un calibrator pentru vitezometru? Poate va veti intreba "de ce?", Navara nefiind un competitor in extrem. Raspunsul pentru ca vreau sa fie altfel. Bodylift 70mm Kit suspensie OME , dar acestaiti ofera lift de numai 20mm pe fata si 30mm pe spate ajustare aripi alte overfendere flanse roti sau jenti cu offset -40mm ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Kit inaltare navara Multumesc, postul asta a implinit 1 anisor, :ypu. Cand l-am deschis nu prea stiam care e treaba, intre timp mi s-au mai lamurit lucrurile. Nu merita efortul. Navara merge preparata ca masina de tura-pescuit-vanatoare-utilitara. Concluzie: OME, cauciucuri (altele decat mizeriile stock), hard-top, snorkel (de fite), ceva proiectoare, bara fata+troliu si atat. :h5 Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Kit inaltare navara Sal, Bara fata ARB + troliu influenteaza tinuta de drum a masinii? Multumesc anticipat Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Februarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Kit inaltare navara Dupa montarea OME, flanse de 30mm, cauciucuri 265 x 70 r17 (265x75 r16), bara ARB, troliu masina imi pare ca abordeaza drumul mai usor, stabilitate mai mare. A crescut consumul cu aprox 1,2 l/100Km. Te simti mai ok, decat cu ea stock. Dupa montarea snorkel-ului am constatat ca motorul toarce mai rotund, filtrul e mai curat. Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Kit inaltare navara Exista o disputa veche privind cresterea puterii in urma montarii snorkelului. Argumentul ar fi ca , la ceva viteza, se realizeaza o precomprimare a aerului inainte de a intra in motor si aceasta ar determina sa apara catzva caluti in plus sub capota. Pareri? Observatii? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Februarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Kit inaltare navara Despre snorkel vedeti aici: http://www.4x4connection.com/tech/snorkeltech.htm, la mine s-a potrivit. :) Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate