Dr.CristacKe Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Salutare, Am si eu o mica problema la Y61 cad ceasurile din bord ba indica ba nu! sunt momente cand raman acele blocate kilometrajul nu se afiseaza etc.. oare ce sa fie vreun contact ceva imperfect? cine a mai patit poate imi da si mie o rezolvare a problemei! :tk Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Nissan Patrol Y61 cad ceasurile din bord nu indica Am observat ca defectul apare numai dupa ce merg in teren deci probabil este undeva un contact imperect sau oxidat de la apa si noroi dar unde oare sa curat?:x Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Nissan Patrol Y61 cad ceasurile din bord nu indica Cind spui "ceasurile" te referi la toate? Ca daca e asa e o problema la mufele de conectare ale panoului cu indicatoare din spatele acestuia. Posibil sa fi ajuns apa murdara la ele? '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Nissan Patrol Y61 cad ceasurile din bord nu indica cade vitezometrul, turometrul si apa, ceasul de combustibil functioneaza, unde este mufa aia mai exact sa o curat :tk Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Nissan Patrol Y61 cad ceasurile din bord nu indica cade vitezometrul, turometrul si apa, ceasul de combustibil functioneaza, unde este mufa aia mai exact sa o curat :tk Mufa este in spatele ceasurilor,se ajunge relativ usor la ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Ianuarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Nissan Patrol Y61 cad ceasurile din bord nu indica Ok sa inteleg ca nu trebuie sa dau bordul jos sa pot ajunge sa curat mufa :tk Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Nissan Patrol Y61 cad ceasurile din bord nu indica Ok sa inteleg ca nu trebuie sa dau bordul jos sa pot ajunge sa curat mufa :tk Ai de desfacut 2 suruburi care sunt situate in partea de sus a cadranului dupa care ajungi la ceasuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Nissan Patrol Y61 cad ceasurile din bord nu indica Ori mufa din spatele ceasurilor, ori masa care le alimenteaza nu face contact intotdeauna si trebuie refixata. Stima, Florin "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Ianuarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Nissan Patrol Y61 cad ceasurile din bord nu indica :tk:top stima! Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate