Musiu Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 salutare; Se poate ca un ambreiaj de Toyota J80 (4.2D) sa tina 400.000km? Masina este inscrisa de noua in 1998 (Connex) iar istoricul de service il am din 2002, cand masina avea deja 210.000km. Ma asteptam sa gasesc o schimbare de ambreiaj din 210.000km la 400.000 km, dar nu este... Mai sap la Toyota Romania dupa restul de fise service intre-timp. La cati km ati umblat la abreiaj ? - vorbim de intervale maxime in principal. merci father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Ambreiaj Toyota J80 (4.2D) salutare; Se poate ca un ambreiaj de Toyota J80 (4.2D) sa tina 400.000km? Masina este inscrisa de noua in 1998 (Connex) iar istoricul de service il am din 2002, cand masina avea deja 210.000km. Ma asteptam sa gasesc o schimbare de ambreiaj din 210.000km la 400.000 km, dar nu este... Mai sap la Toyota Romania dupa restul de fise service intre-timp. La cati km ati umblat la abreiaj ? - vorbim de intervale maxime in principal. merci Eu zic ca se poate. Prima mea Toyota Landcruiser HJ60 4,0 L diesel cumparata acum cel putin 7 ani. Am folosit-o multi km in teren cu roti de 35". In ultimii 1,5 ani am folosit-o in conditii grele de teren cu roti de 37". Masina are acum aproape 500.000 de km. Nu am schimbat niciodata ambreiajul de cand am luat-o. :grin: Inca merge fara probleme si nu mi-a dat rateuri niciodata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musiu Postat Ianuarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 (editat) Re: Ambreiaj Toyota J80 (4.2D) merci Max! esti bun de cartea recordurilor :) "if you somehow manage to make a single clutch last for more than 200,000 miles (321,869 kilometers), consider contacting the Guinness Book of World Records. They just might have an opening for you" http://auto.howstuffworks.com/under-the-hood/car-part-longevity/clutch-last.htm Ambreiajul meu se comporta bine inca; simt insa un "lag" atunci cand schimb treptele 1-2 si nu-mi este clar daca-i ambreiajul sau altceva. Daca "tin" un pic ambreiajul dispare cloncanitul. Lag-ul este cam mare sa fie din transmisie si daca ambreiajul este cel original se poate sa-si fi atins varsta de pensionare... Editat Ianuarie 7, 2011 de Musiu' father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Ambreiaj Toyota J80 (4.2D) Cloncanitul poate fi de la volanta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musiu Postat Ianuarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 (editat) Re: Ambreiaj Toyota J80 (4.2D) Cloncanitul poate fi de la volanta! Doar in treptele mici? n-ar trebui sa faca in toate treptele? Editat Ianuarie 7, 2011 de Musiu' father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Ambreiaj Toyota J80 (4.2D) Sa nu ma intelegi gresit. Eu nu am facut toti cei 500.000 de km ci doar 100.000. Ideea e ca acum am pe masina tot ambreiajul cu care am cumparat motorul iar masina a fost solicitata la greu. Ambreiajul nu da nici cel mai mic semn de problema. Cu roti de 37x12,5x15. :grin: In cazul asta, un sofer bun, cu roti de dimensiune standard, in conditii de utilizare normale, nu cum am facut eu, nu o poate duce multi km cu ambreiajul? La o masina cu motor mare, cuplu mare de la turatii mici, ambreiajul, mai ales daca e dimensionat asa cum trebuie cum e la o Toyota de 4L sau 4,2 sau un Patrol de 4,2, poate tine mult si bine. La un Samurai unde puterea o obtii turand motorul in draci, discurile de ambreiaj se duc rapid. Eu am prajit ambreiajul numai la Toyota Pick-up cu motorul de 2,4 benzina. Later edit. Am uitat ceva. Fostul proprietar de la care am luat masina si care si-a batut joc de ea prin padure spunea ca nici el nu a umblat la ambreiaj vreodata. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Ambreiaj Toyota J80 (4.2D) Doar in treptele mici? n-ar trebui sa faca in toate treptele? Pai cloncane la relanti sau in sarcina?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musiu Postat Ianuarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Ambreiaj Toyota J80 (4.2D) pai cand schimb vitezele sunt cam la relanti sau destul de aproape de el, ca nu particip la curse :) Daca volanta avea joc, cred ca se distrugea cam tot pe-acolo; Tot ambreiajul ramane primul suspect merci father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Ambreiaj Toyota J80 (4.2D) Un "lag" asemanator am avut si eu la Pajero pana cand mi-a pocnit racordul flexibil in mers. Merita investigat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musiu Postat Ianuarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 (editat) Re: Ambreiaj Toyota J80 (4.2D) Un "lag" asemanator am avut si eu la Pajero pana cand mi-a pocnit racordul flexibil in mers. Merita investigat. O sa fie schimbat si racordul flexibil (la evacuare te referi, nu?) impreuna cu ceva sudura pe la tobe; dar ala da doar ceva vibratii. Va tin la curent.. Editat Ianuarie 7, 2011 de Musiu' father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Ambreiaj Toyota J80 (4.2D) O sa fie schimbat si racordul flexibil (la evacuare te referi, nu?) impreuna cu ceva sudura pe la tobe; dar ala da doar ceva vibratii. Va tin la curent.. E o idee foarte buna sa-l schimbi si pe acela dar eu ma refeream la furtunul flexibil de la ambreiaj. In tot circuitul e doar un singur furtun,face legatura intre pompa si cilindrul care impinge tija ambreiajului (la Pajero,nu stiu cum este la Toyota). Aveam un lag cand schimbam in special la treptele inferioare,trebuia sa calc mai devreme pedala si sa o tin mai mult calcata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Ambreiaj Toyota J80 (4.2D) Cloncanitul este foarte probabil de la flansele care cupleaza planetarele fata si/sau de la culisantele cardanelor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musiu Postat Ianuarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Ambreiaj Toyota J80 (4.2D) Cloncanitul este foarte probabil de la flansele care cupleaza planetarele fata si/sau de la culisantele cardanelor. Mi-am amintit ca ai spus asta de prima data cand ne-am vazut; dar nici acum nu m-am obisnuit cu ideea.. socul pare pregnant de aproape si nu pare sa treaca prin tot lantul de angrenaje de la roata pana la pedala. Daca ambreiajul ala are pana la urma 400.000 km, atunci se pare ca japonezii au folosit niste coeficienti de sigurantza rusesti in calculele lor de rezistentza :h5 father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Ambreiaj Toyota J80 (4.2D) Eu ti-am spus doar ce sa verifici. Se vede uzura la caneluri cand le desfaci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Ambreiaj Toyota J80 (4.2D) Salutare la toata lumea ! Nu sunt un expert in mecanica dar pot sa va spun un lucru : Am un LC 80 si la fel ca si colegul nostru si eu am un "lag" cand schimb din treapta inferioara in treapta superioara. Mai bine spus cand e in sarcina. Nu trebuie sa-l calci tare fiindca cuplul e mare oricum la el. Deci la mine sunt de vina canelurile de la cardan. Ele au joc si se aude "lag"-ul in special la viteze mici (la cele mari schimbarea sa face mai lin). Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate