Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pajero '96 instabila pe sosea

Vizitator Sandu_Pajero

Postări Recomandate

Vizitator Sandu_Pajero

Am un Mitsubishi Pajero din 96 2.8td care desi corespunde tehnic din toate punctele de vedere, este instabila pe sosea mai ales daca sunt denivelari sau fagase lasate de tiruri, aproape ca sare de pe sosea. Precizez ca nu are joc la directie si nici in bucsi si toate amortizoarele au fost schimbate !

E normal sa se comporte asa ???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pajero '96 instabila pe sosea

Da. Ai joc in semi-caseta, care se poate observa numai daca o dai jos, si nu e greu, sunt doar 5 suruburi care trebuiesc demontate. O semi-caseta nu e scumpa, e de pe la 100 ron in sus.

Tot-odata, poate fi si de la bara stabilizatoare... Dar mai sigur e cu prima parte... Ce presiune ai in gume ?

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Vizitator Sandu_Pajero

Semicaseta este noua,iar presiunea in cauciucuri este 2bari pe fata si 2,2 pe spate.mersi dar nu cred de la semicaseta.

Link spre comentariu

Nu este normal.

Ai anvelope foarte late si cu balon foarte mic? atunci se mai comporta asa ca in descrierea ta.

Subscriu. Am avut cateva zile pe Feroza niste gume 255/60/15 si la denivelari sau la urme de tiruri juca volanul in toate partile. Cand am pus gume mai inguste si mai inalte problema a disparut.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Simptomele descrise de tine le-am avut la o NIVA .

Aveam un mic joc la caseta de directie si cineva mi-a strans-o prea mult .

Caseta de directie are un surub de reglaj .

Daca ai umblat acolo aia este cauza!

Bafta multa!

Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein-

Link spre comentariu

anvelopele late sunt cauza....asa face si al meu si aveam 265/70 R15 acum am 33/10.5 R15 si nu mai face asa rau...adica nu prea se mai simte

am mers cu un subaru impreza nou si avea anvelope late iar la urmele lasate de tir-uri daca nu tineai volanul bine ti-l lua din mana asa ca nu e de mirare la marimea si greutatea pe care o are pajero....daca mai ai si unele mici jocuri la directie e si mai logica instabilitatea.....unde mai pui ca subaru avea si suspensie sport.

Editat de popescu_emil2003
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare