Vizitator Sandu_Pajero Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Am un Mitsubishi Pajero din 96 2.8td care desi corespunde tehnic din toate punctele de vedere, este instabila pe sosea mai ales daca sunt denivelari sau fagase lasate de tiruri, aproape ca sare de pe sosea. Precizez ca nu are joc la directie si nici in bucsi si toate amortizoarele au fost schimbate ! E normal sa se comporte asa ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Pajero '96 instabila pe sosea Da. Ai joc in semi-caseta, care se poate observa numai daca o dai jos, si nu e greu, sunt doar 5 suruburi care trebuiesc demontate. O semi-caseta nu e scumpa, e de pe la 100 ron in sus. Tot-odata, poate fi si de la bara stabilizatoare... Dar mai sigur e cu prima parte... Ce presiune ai in gume ? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Sandu_Pajero Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Pajero '96 instabila pe sosea Semicaseta este noua,iar presiunea in cauciucuri este 2bari pe fata si 2,2 pe spate.mersi dar nu cred de la semicaseta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Pajero '96 instabila pe sosea E normal sa se comporte asa ??? Nu este normal. Ai anvelope foarte late si cu balon foarte mic? atunci se mai comporta asa ca in descrierea ta. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Pajero '96 instabila pe sosea Nu este normal. Ai anvelope foarte late si cu balon foarte mic? atunci se mai comporta asa ca in descrierea ta. Subscriu. Am avut cateva zile pe Feroza niste gume 255/60/15 si la denivelari sau la urme de tiruri juca volanul in toate partile. Cand am pus gume mai inguste si mai inalte problema a disparut. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Pajero '96 instabila pe sosea Eu inclin catre geometrie anormala sau bucsi bara panhard/tendoane spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Pajero '96 instabila pe sosea Verifica bucsi bara torsiune fata si bieletele antiruliu. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Pajero '96 instabila pe sosea Simptomele descrise de tine le-am avut la o NIVA . Aveam un mic joc la caseta de directie si cineva mi-a strans-o prea mult . Caseta de directie are un surub de reglaj . Daca ai umblat acolo aia este cauza! Bafta multa! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popescu_emil2003 Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 (editat) Re: Pajero '96 instabila pe sosea anvelopele late sunt cauza....asa face si al meu si aveam 265/70 R15 acum am 33/10.5 R15 si nu mai face asa rau...adica nu prea se mai simte am mers cu un subaru impreza nou si avea anvelope late iar la urmele lasate de tir-uri daca nu tineai volanul bine ti-l lua din mana asa ca nu e de mirare la marimea si greutatea pe care o are pajero....daca mai ai si unele mici jocuri la directie e si mai logica instabilitatea.....unde mai pui ca subaru avea si suspensie sport. Editat Ianuarie 9, 2011 de popescu_emil2003 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Pajero '96 instabila pe sosea aveam 265/70 R15 acum am 33/10.5 R15 265 mm latime, este egal cu 10.4331 inchi latime, deci e aceeasi chestie... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popescu_emil2003 Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 (editat) Re: Pajero '96 instabila pe sosea latimea da dar inaltimea nu...trebuia sa o calculezi si pe asta :br, iar inaltimea mai mare preia o parte din soc, nu trebuie sa mai facem tot felul de calcule :uameni Editat Ianuarie 10, 2011 de popescu_emil2003 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Pajero '96 instabila pe sosea anvelopele late sunt cauza Te-ai referit strict la latime... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate