cristanx Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Salutare! Caut asa ceva! SUnt facute in varianta asta? nu am vazut inca? Toyota LC KZJ 90 Toyota LC LJ 73 Fiat Stilo 1.6 16v Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
narosdaniel Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: are cineva MK2, SWB, automat, 2.8, blocant spate? - Englezoaica? am eu,dar fara blocant spate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristanx Postat Ianuarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: are cineva MK2, SWB, automat, 2.8, blocant spate? - Englezoaica? Pai asa am vazut multe, sau cu blocant spate dar manuale. Sunt curios daca sunt si caut una. Toyota LC KZJ 90 Toyota LC LJ 73 Fiat Stilo 1.6 16v Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristanx Postat Ianuarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: are cineva MK2, SWB, automat, 2.8, blocant spate? - Englezoaica? Deci tind sa cred ca din fabrica nu exista asemenea configuratie.... Toyota LC KZJ 90 Toyota LC LJ 73 Fiat Stilo 1.6 16v Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: are cineva MK2, SWB, automat, 2.8, blocant spate? - Englezoaica? Eu am avut englezoi automat 2.5 tdi mk2 swb cu blocant spate de fabrica, fabricatie 92, nu vad de ce n ar exista si pe 2.8, totul tine de configuratie care a facut o cel ce a cumparat o de noua. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristanx Postat Ianuarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: are cineva MK2, SWB, automat, 2.8, blocant spate? - Englezoaica? Pai, asa cred si eu ca doar "la cerere" s-a pus blocant pe spate. Sincer, scotocesc netul (site-urile din Anglia si Romania) dupa un astfel de axemplar si nu am gasit nici macar unul. Un moldovean mi-ar fi vandut unul care arata ca o traista cu blocant actionat de la un buton de langa cel cu care regleaza suspensia. M-a bagat in spereti cand mi-a cerut 4500 de euro. din 94'.... Toyota LC KZJ 90 Toyota LC LJ 73 Fiat Stilo 1.6 16v Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: are cineva MK2, SWB, automat, 2.8, blocant spate? - Englezoaica? Mai asteapta,ai doar 34 vizite....nu se stie ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: are cineva MK2, SWB, automat, 2.8, blocant spate? - Englezoaica? salut, am vazut asa ceva, exista :) ...si a fost vandut...il poti vedea aici Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: are cineva MK2, SWB, automat, 2.8, blocant spate? - Englezoaica? @Nerv1 a avut unul, de prin 92 sau 93, 2.8, auto, superselect cu blocant spate. A vandut-o anul trecut unui coleg de pe forum, de prin zona Botosani... parca... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobita Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: are cineva MK2, SWB, automat, 2.8, blocant spate? - Englezoaica? @Nerv1 a avut unul, de prin 92 sau 93, 2.8, auto, superselect cu blocant spate. A vandut-o anul trecut unui coleg de pe forum, de prin zona Botosani... parca... Nu era cu blocant pe spate si nici nu era SWB a lui Nerv1, masina e la mine acum.Doar daca o mai fi avut una... .Insa exista, am mai vazut, cred ca si pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristanx Postat Ianuarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: are cineva MK2, SWB, automat, 2.8, blocant spate? - Englezoaica? Cred ca m-am prins de treaba. Eu ma asteptam ca la toate butonul R/D Lock sa fie in dreapta brichetei de la baza consolei. Am vazut ca la unele este pozitinat mai in spate catre cotiera. Deci.... " ma bad!" Toyota LC KZJ 90 Toyota LC LJ 73 Fiat Stilo 1.6 16v Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: are cineva MK2, SWB, automat, 2.8, blocant spate? - Englezoaica? Daca ma suni pana diseara iti aduc eu una din UK, la 3000 de euroi cu blocant spate de fabrica 0767.067.996 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
narosdaniel Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: are cineva MK2, SWB, automat, 2.8, blocant spate? - Englezoaica? esti sigur ca butonul ala de langa cotiera e de la blocant?pt ca si eu am unu asa dar nu e blocantul.ala are treaba cu schimbatul vitezalor la cele cu cutie automata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristanx Postat Ianuarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: are cineva MK2, SWB, automat, 2.8, blocant spate? - Englezoaica? Nu sunt sigur, dar am vazut cateva masini care nu aveau butonul langa bricheta si totusi proprietarii spuneau ca au blocant spate... Acu posibil sa fie mutat, nush ce sa zic?! Toyota LC KZJ 90 Toyota LC LJ 73 Fiat Stilo 1.6 16v Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristanx Postat Ianuarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: are cineva MK2, SWB, automat, 2.8, blocant spate? - Englezoaica? merci de oferta, pentru adus din Anglia, imi mai trebuia una pe langa Toyo dar tre sa vad cu ma misc cu banii ca mna...din pacate am si altele pe cap. Merci mult oricum. Toyota LC KZJ 90 Toyota LC LJ 73 Fiat Stilo 1.6 16v Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: are cineva MK2, SWB, automat, 2.8, blocant spate? - Englezoaica? La varianta 2.8 scurta, doar la comanda erau cu blocant spate. Am intalnit foarte multe modele cu blocant spate la 2.8 varianta lunga, era diferenta la rapoartele din punti...cele scurte au 4.636 ....iar cele lungi rapoarte in punti de 4.900 si blocant spate. Eu am pus pe a mea punti de 2.8 lung cu blocant spate..nu vreti sa stiti cum tragea in teren dupa :old KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate