Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

conducte frana si alimentare motorina din cupru?

Biggy

Postări Recomandate

Va rog da-ti-mi un sfat legat de inlocuirea conductelor fisurate de alimentare cu unele din cupru maleabil - destinat aerelor conditionate - altceva n-am gasit ...

Pentru conductele de frana se pot folosi?

A mai incercat cineva? Cum se comporta in teren

Se vor inlocui conductele de pe un Nissan Patrol din 90 :grin:

"Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil.

Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile.

Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: conducte frana si alimentare motorina din cupru?

eu am facut la un kj 95 conducta de racire ce alimenta radiatorul auxiliar din spate si altcineva a facut la subaru conducte de radiator.

• LJ 7O

Link spre comentariu

Va rog da-ti-mi un sfat legat de inlocuirea conductelor fisurate de alimentare cu unele din cupru maleabil - destinat aerelor conditionate - altceva n-am gasit ...

Pentru conductele de frana se pot folosi?

A mai incercat cineva? Cum se comporta in teren

Se vor inlocui conductele de pe un Nissan Patrol din 90 :grin:

in magazinele de piese auto pentru Dacia se gasesc conducte de frana si alimentare din cupru. recent am schimbat o conducta de frana pe puntea din spate la Niva.

spor la treaba

Link spre comentariu

Pentru alimentare cu motorina as opta la cele de instalatie GPL sunt ceva mai groase in carne si sunt imbracate intr-un plastic foarte rezistent.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Cunosc bine tevile de cupru pt. climatizare si nu le recomand pt. circuitul de frina. Presiunile din sistemul de frinare pot depasi rezistenta cuprului. La combustibil merg fara probleme cu conditia de a pastra si punctele flexibile aferente. La vibratii excesive cuprul se rupe. Parerea mea.

'89 Terrano 3.0L V6 VG30I
Link spre comentariu

Se pot folosi doar conducte de Cu trase cu perete gros ex. 8x1 mm ( acesta rezista la 40 atm) Noi toate conductele de frina etc le facem din acesta ( sau 10x1, 6x1 mm)

Pentru cei care locuiesc in orase unde Melinda Instal exista este simplu ei vand din depozit acestea

http://melindainstal.ro/produse/362/teava-de-cupru-moale.html

( sper ca nu se considera reclama)

Este important sa folositi scule de bercuit mai ales pentru mufe tip butoiasi altfel nu se vor etansa filetele

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare