Ile Dacian Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 (editat) Am dat jos rezervorul pt,ca aveam ceva scurgeri si mi s-a rupt firele ce indica nivelul combustibilului, sunt trei fire unul galben cu verde, altul portocaliu si altul negru Mentionez ca sunt doua borne de legatura si cred masa care pote sa fie oriunde Intrebarea este cum le leg? cam asa arata si le-am legat fara nici o logica, baa cea cu galben si verde am puso la masa, dar auzeam ca nu e lege ca cele cu galben si verde sa fie masa. Deci ramane intrebarea cum e corect? uitasem sa pun poza Editat Ianuarie 7, 2011 de Astral Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: rezervor y 60 Sageata rosie indica locul unde se leaga firul verde-galben. Sageata verde indica locul unde se leaga firul negru. Asta e masa. Culoarea neagra pt. masa e standard. Celalalt, prin eliminare se leaga in mijloc. Bafta mare! I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Ianuarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: rezervor y 60 merci mult! m-ai salvat! :ypu Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate