Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Anvelope BF Goodrich MT KM1 pe site-ul e cumparaturi

stanley

Postări Recomandate

Pe site-ul de cumparaturi on line "e cumparaturi" este prezentat cauciucul BFG MT KM1 235/85R16 la pretul de 700,51 lei (TVA inclus), descris ca fiind fabricat in SUA si cu poza in care arata a fi vechiul profil KM1, nu cel nou KM2.

Sa fie ceva stocuri vechi de KM1 de prin SUA si aduse in Europa? Nu prea cred, mai mult ca sigur ca este o greseala si s-a postat o poza de la KM1, in realitate fiind de vanzare noul profil KM2.

De si pretul de vanzare pentru 235/85R16 in Romania este pe la 650lei, daca nu ma insel. Cine stie? Sa fie totusi KM1?

Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Anvelope BF Goodrich MT KM1 pe site-ul e cumparaturi

Probabil ca nu e actualizat site-ul.......daca ar mai fi existat pe piata, le-ar fi avut sigur in oferta GTC Auto.....

Interesant ca pe site sunt in oferta si Yokohama Geolander MT mai multe dimensiuni, nu am mai vazut oferte la alti vanzatori pentru cauciucul asta.

Interesanta politica firmei care are site-ul de vanzari on-line, colaboreaza cu diversi distribuitori, daca vrei o informatie pui intrebarea pe email (de toate, nu numai cauciucuri), firma o transmite respectivului distribuitor al carui nume e secret si ulterior primesti raspunsul, dar de fapt nu sti cine aduce respectivul cauciuc.

Legat de BFG MT KM1, ma gandeam ca poate chinezii au inceput sa fabrice si cauciucul asta cu o reteta proprie de compozitie!

Link spre comentariu

Din pacate pe multe magazine on-line pozele nu reflecta produsul pus la vanzare si stocurile nu sunt actualizate. Cel mai bine e sa vorbesti cu ei si daca nu te conving cauti in alta parte. Copie dupa Km1 gasesti resapate de la mai muti producatori dar nu e tot aia.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Pe mail si-au cerut scuze , bineanteles ca era vorba de KM 2, au schimbat denumirea si poza din oferta cu ocazia asta!

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Am un prieten care comercializeaza anvelope si va spun SIGUR ca are pe site 8 buc :235/70 R 16 Bf Goodrich Mud Terrain T/A Km 4x4 M+S - Sua - Profilul Vechi la aprox.650 Ron bucata.Acuma ma gandesc si eu daca sa cumpar profilul vechi sau nou.

''invingeti-va teama ''
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Am un prieten care comercializeaza anvelope si va spun SIGUR ca are pe site 8 buc :235/70 R 16 Bf Goodrich Mud Terrain T/A Km 4x4 M+S - Sua - Profilul Vechi la aprox.650 Ron bucata.Acuma ma gandesc si eu daca sa cumpar profilul vechi sau nou.

cumparate :grin:

Mai este un set ...singurul inconvenient este anul productiei ...2007 dar sunt noi

''invingeti-va teama ''
Link spre comentariu

cumparate :grin:

Mai este un set ...singurul inconvenient este anul productiei ...2007 dar sunt noi

bafta cu ele, dar verifica-le cat mai des...un cauciuc care a stat prin depozite 5 ani NU MAI ESTE NOU, oricat de bine arata. Se va coji, se vor rupe bucati din el foarte usor. Stai cu pleoapa pe el mai ales cand stii ca o sa faci drumuri lungi si la viteze mai mari (multi km pe asfalt, caldura mare,...)

:h5

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

Cel mai probabil nu vei avea nici o problema .

Am cercetat KM1 pe care le am de dinainte de '07 , in afara de imbatrinirea obisnuita , dar mult mai redusa decit altele - nu am motive de ingrijorare . Bineinteles ca nu le-am tinut in depozit cu clima controlata , ci pe masina .

Am pastrat citeva care nu au ajuns la limita caii de rulare , pentru ca nu-s crapatenici pe lateral , nu se cojesc sau altele . Punctual si la obiect , sint 33x10,5x R15 adica cam predispuse la craparea pe lateral .

Au fost si inca mai sint cele mai bune gume pentru mine . Parerea mea .

Totusi , nu strica sa le acorzi aceasi atentie ca si la adibasii puma nike ( sau ce preferi ...) din picioarele tale - pentru ca asta sint si ele .

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare