neschimbat Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 am si eu o problema legata de kilometraju din bord(vitezometru nu merge) si nu stiu ce e stricat.daca e cineva in masura sa-mi explice despre ce e vb(unde sa ma uit,cum il pot remedia etc) si niste detalii (poze) as fi recunoscator.e vorba despre un y60 scurt motor de 2800. P.S. sunt nou in domeniul PPPPPAAAAAAAAATROL. :cl:tk 1 condu-ti masina la limitele tale...nu ale ei :old traieste-ti viata ca si cum ar fi primu fum...din ultima tigara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: kilometraj(vitezomatru) stricat Y60 Si la mine se intampla ceva ciudat: merge pana la 60 se opreste acolo pana ajung la 80 apoi sare la 80 cand scad viteza se blocheaza la 60 si ramane acolo.Nu stiu care este problema dar nu m-a deranjat pana acuma. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanTatuaj Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: kilometraj(vitezomatru) stricat Y60 Sunt electrice ca si Kilometrajul. Dar kilometrajul merge daca da inseamna ca este motorasul de la vitezometru defect si trebuie schimbat La mine sa blocat Kilometrajul am fost nevoit sa schimb motorasul care erea electric. NISSAN PATROL GR 2.8/1992 LUNG Învaţă din greşelile altora, viaţa e prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: kilometraj(vitezomatru) stricat Y60 Motorasul ala este in spatele ceasurilor indicatoare? Eu inca nu am rezolvat problema,@neschimbat tu ai rezolvat-o? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
neschimbat Postat Mai 17, 2011 Autor Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: kilometraj(vitezomatru) stricat Y60 Motorasul ala este in spatele ceasurilor indicatoare? Eu inca nu am rezolvat problema,@neschimbat tu ai rezolvat-o? nu au rezolvat problema....:( condu-ti masina la limitele tale...nu ale ei :old traieste-ti viata ca si cum ar fi primu fum...din ultima tigara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cauciucurixxl Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Re: kilometraj(vitezomatru) stricat Y60 la mine este blocat la 180 altadata pleaca de la 140....si ajunge iar la 180 altadata merge normal....si tot asa trebuie sa schimb ceasurile cu totu? sau doar motorasu de care ziceti voi? 1998 Porsche Carrera 911 cabrio 1990 Nissan Patrol Gr 2002 Mercedes Sprinter 313 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marii.an Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Re: kilometraj(vitezomatru) stricat Y60 si la mine a fost blocat la vitezometru,se pare ca este o boala frecventa la patrol.Eu nu am reusit sa ii dau de cap si am schimbat tot panoul (sa ai grija daca il schimbi ca difera de la un patrol la altu in functie de motorizare si anul de fabricatie - este cu scris galben sau alb si nu se potrivesc de pe unul pe altul mufele) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate