pinti Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 (editat) Pentru a putea duce roti mai mari fara a afecta capacitatile motorului vreau sa modific redctorul Nissanului punandu-i un GearMaster de 2,86 : 1.A mai facut cineva asta?Ce trebuie sa modific in reductor ?Modificarea poate in vreun fel sa afecteze rezistenta reductorului?:x Editat Ianuarie 8, 2011 de pinti ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Montarea unui GearMaster 2,86:1 tu vrei sa modifici reductorul sau raportul din diferentiale ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 8, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Montarea unui GearMaster 2,86:1 in reductor m-am exprimat gresit in fraza,modific imediat ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Montarea unui GearMaster 2,86:1 Unimog are o astfel de reductie.....planetare....fara numar fara numar.... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 8, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 (editat) Re: Montarea unui GearMaster 2,86:1 ok........... Editat Ianuarie 8, 2011 de pinti ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Montarea unui GearMaster 2,86:1 gear master are Koala , Zoli are Diofer ! ... unde dracu e topicu' ala cu autobuzu' ? Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Montarea unui GearMaster 2,86:1 gear master are Koala , Zoli are Diofer ! ... unde dracu e topicu' ala cu autobuzu' ? Uite-l colea : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37017-Operatiunea-quot-Autobuzul-quot REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Patrol Y60 - Montarea unui GearMaster 2,86:1 Intradevar am un reductor 1:4 asemanator cu chiturile din Australia , merge foarte OK urci la deal cu a 3-a la relantin cu 35". Eu personal nu o pot face este facut in colaborare cu cineva ( necesita 3 roti dintate absolut noi + 2 rulmenti mai masivi decat cele de fabrica) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 8, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Patrol Y60 - Montarea unui GearMaster 2,86:1 Zoli este facut cel care il ai tu sau este un kit cumparat ca nu am inteles bine?La ce costuri ai ajuns cu el?Nu e prea redus 4:1? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Patrol Y60 - Montarea unui GearMaster 2,86:1 Am dat reductorul la partenerul acesta si mi-a dat inapoi gata facuta . Cost aprox. 500-600 eur nu mai stiu transformarea ca era 140.000 Ft Nu este prea mult vit. max in reductor 35-40 h . Cand ai nevoie de red. oricum nu mergi mai repede 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate