gusteru Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 ieri am dat de o circiuma cu nume mai ciudat si bineinteles ca a trebuit sa o si incerc. cum nu-mi permit sa scriu asa ceva pe net va pun mai jos nota de plata scanata sa va mai mpun una din suedia de la receptia unui camping Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: prea tare s-o tin numai pentru mine Firma de salubritate din orasul respectiv se numea Herculanea......si pe toate tomberoanele din oras scria "P..A HERCULANEA", o sa caut poza http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: prea tare s-o tin numai pentru mine Mda pe moneda lor de <10kuna> scrie mare sub o pictogtama P...LA arena:ha: Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate