Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Alex4x4

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?  

121 membri au votat

1. 1. Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

• LukOil
      1
    • MOL
      6
    • OMV-PetromV
      27
    • Petrom
      13
    • Rompetrol
      2
    • Agip
      4
    • NU ALIMENTEZ IN 17, 18, 19.01.2011
      68

Postări Recomandate

• Răspunsuri 637
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Protestam desigur,

v-ati gandit vreunul ca de fapt incercam sa protestam impotriva unui efect? Nu ar fi normal sa protestam impotriva cauzei care a generat acest efect? Cauza care se afla peste ocean, nu aici ...

Va aduc aminte de niste chestii similare petrecute in Romania ...

-protestul din 1989 ... Avem libertate dar am pierdut siguranta zilei de maine. Cati regreta acele timpuri?

-marea devalorizare ...cresterea dolarului in cateva zile. Cati si-au luat glanda atunci?

-efectul Caritas. Unii au "castigat" dar cati oameni au iesit nenorociti din asta?

Sunt doar cateva exemple ... cei mai in varsta au si mai multe experiente la activ.

Pe mine ma afecteaza in mod direct aceasta criza a carburantului ... Pe durata protestului o sa fiu "powered by Floriol" ... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ar fi o idee...daca litrul de ulei este la fel ca pret cu litrul de motorina ( nu mai stiu cat este exact...) sa nu mai alimentam cu motorina...sa bagam ulei.

Macar nu mai ajung banii la ei...

Editat de armand18us
motorina -benzina ..tot aia :))
Pajero Sport 2004 2.5
Link spre comentariu

Protectia consumatorului nu are competenta in ceea ce priveste reglementarea preturilor,de fapt nici o instituie de stat nu are competenta de a impune societatilor comerciale un pret minim sau maxim de vinzare sau cumparare a bunurilor.Piata este libera fiind guvernata de principiul cererii si a ofertei.Mai simplu si mai concret, daca ''desteptul'' ridica pretul iar ''prostul'' tot mai cumpara cine este vinovat? :al

Fals! Exista legea concurentei care reglemeteaza preturile practicate de companii si `umflarea` lor de comun acord. Treaba e, asa cum am scris in postul anterior, ca organul care trebuie sa urmareasca respectarea legi nu o face...

Lectura placuta!

http://www.antitrust.ro/ro/laws/legea%20concurentei%20ro.pdf

Editat de AdiOnWeb
Link spre comentariu

mai aproape de reusita mi se pare boicotul unei anume firme (adica cea care vinde cel mai scump- grupul omv-petrom) ptr. mai mult timp (10 zile, o luna, etc) pana scade pretul.....si apoi pe rand, sa-i boicotam pe toti in ordinea pretulul afisat.

Bafta!

Nu stiu cum ai negociat tu pretul motorinei cu mol, dar la pompa, cei de la petrom au preturi mai mici.

Plus ca motorina de la mol e de fapt de la petrom...cel putin era(Ungaria nu extrage titei).

Link spre comentariu

MA BAG

Voi alimenta 100 l motorina (Nissan) si 18 l benzina (motocicleta, daca nu vor fi temperaturi sub zero Celsius) din Ungaria. Colegii din apropierea granitelor, serviti-va cu incredere. Probabil ca-i mai ieftin.

Ar fi interesant sa adunam gramada bonurile de la case si sa le expediem catre Guvern, sa se oftice cate accize au ratat.

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu

Adi, preferi sa o discutam discutii sau macar sa ne luam un angajament de onoare, noi cu noi insine, in fata propriilor constinte ?!?

Pe bune, uita-te si tu in ce hal am ajuns : carcotim si in fata ideeii de a fi unitari, fie si declarativ.......

Mail-ul pe care l-am primit si eu, il voi forwarda cu adaugirea :

"Posesorii de 4x4 sunt solidari cu acest protest.

Invitam si comunitatile posesorilor moto si nu numai sa ni se alature ! "

Nu Astral. prefer sa protestez catre cine este vinovat nu catre cine mi se pare mai usor de protestat.:h5

Link spre comentariu

Of... ce repede se 'aprind' Romanii. Din pacate doar la vorba si cand isi sparg capetele pe locuri de parcare sau alte maruntisuri. Cand 'alesii' ii iau la :pt pe toate partile...nu face nimeni nimic. SUNT CU VOI. NU VOI ALIMENTA NICI EU. In plus voi asculta ceva mai tare urmatoarea melodie:

ca ma face sa ma simt un pic mai bine.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Nu Astral. prefer sa protestez catre cine este vinovat nu catre cine mi se pare mai usor de protestat.:h5

Da, Adi, dar ca sa faci asta, intai trebuie sa ne demonstram noua, intelegi, ca putem fi uniti intr-o chestie ! Si acum avem ocazia !!! Gandeste-te ca daca vor fi destul de multi in acest prim protest, la urmatoarea mobilizare s-ar putea sa fie chiar de doua ori mai multi pt ca oamenii vor sti ca SE POATE !!! Asta e ideea !!!

Noi de asta suferim !!! Nu mai avem incredere unii in altii si de aia nimic nu ne mai mobilizeaza !!! In schimb m-am saturat sa tot citesc pe forum tot felul de plangeri "ca ne meritam soarta, ca nu suntem buni de nimic....etc"

Link spre comentariu

Da, Adi, dar ca sa faci asta, intai trebuie sa ne demonstram noua, intelegi, ca putem fi uniti intr-o chestie ! Si acum avem ocazia !!! Gandeste-te ca daca vor fi destul de multi in acest prim protest, la urmatoarea mobilizare s-ar putea sa fie chiar de doua ori mai multi pt ca oamenii vor sti ca SE POATE !!! Asta e ideea !!!

Noi de asta suferim !!! Nu mai avem incredere unii in altii si de aia nimic nu ne mai mobilizeaza !!! In schimb m-am saturat sa tot citesc pe forum tot felul de plangeri "ca ne meritam soarta, ca nu suntem buni de nimic....etc"

Ai dreptate! Uite si protestul meu catre clasa politica!

http://www.youtube.com/watch?v=stG0THW4Gnc

Link spre comentariu

Buna seara !

Sunt si eu de acord cu acest protest. Si pentru ca sunt la munca pe alte meleaguri, pana pe la jumatatea lui martie sigur n-o sa alimentez de nici unde...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Buna seara !

@Astral:

Binenteles ca da, ca sunt satul de magariile tip "accize" pe orice.

Acum vreo cativa ani, cand pretul in pompa era de circa 18000lei litrul de motorina si vreo 23000 cel de benzina, am avut o combinatie la Rompetrol Petrochemical la Navodari.

Si am aflat ca pretul la poarta rafinariei respective era de circa 7000 lei litrul de benzina si vreo 9500 cel de benzina.

Binenteles ca am fost bucuros ca naiba si-mi venea sau dau camionu' prin tot guvernu'... Si senzatia nu mi-a trecut inca, ca doar stiam de atunci clar de tot unde se duce 80% din diferenta...

Problema e ca azi, de exemplu, in München, motorina era 1.35 Euro si benzina super 1.58 Euro litrul.

Deci toti sufera de boala facutului de bani din buzunarul muritorului de rand...

Si cum eu nu ma vad conducand un polizor sau ceva scobitoare cu motor de 0.8 litri, sunt clar pro-protest.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Buna seara !

@Astral:

Binenteles ca da, ca sunt satul de magariile tip "accize" pe orice.

Acum vreo cativa ani, cand pretul in pompa era de circa 18000lei litrul de motorina si vreo 23000 cel de benzina, am avut o combinatie la Rompetrol Petrochemical la Navodari.

Si am aflat ca pretul la poarta rafinariei respective era de circa 7000 lei litrul de benzina si vreo 9500 cel de benzina.

Binenteles ca am fost bucuros ca naiba si-mi venea sau dau camionu' prin tot guvernu'... Si senzatia nu mi-a trecut inca, ca doar stiam de atunci clar de tot unde se duce 80% din diferenta...

Problema e ca azi, de exemplu, in München, motorina era 1.35 Euro si benzina super 1.58 Euro litrul.

Deci toti sufera de boala facutului de bani din buzunarul muritorului de rand...

Si cum eu nu ma vad conducand un polizor sau ceva scobitoare cu motor de 0.8 litri, sunt clar pro-protest.

Stima,

Dragos

Problema e ca la 1.5 euro un neamt isi ia 1500 de litrii de benzina, la noi un roman isi ia 300 de litrii si citi au salar de 15 mil....

Link spre comentariu

Buna seara !

Stima,

Dragos

Eu conduc scobitoare cu motor de 0.8 L si tot sunt impotriva ... pentru ca imi dau in cap cu aceasta crestere continua a benzinei .

I`M IN !!!

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

poate avind in vedere locatia mea ar trebui sa-mi tin gura, totusi....

aici pentru drum casa munca si drumurile care le faci pentru companie primesti 19centi/km. acest pret (minim) a fost stabilit prin 2004-2005. de atunci benzina aproape s-a dublat dar eu primesc aceeasi suma lunar - 19 centi x citi km faci job-casa-job - prin urmare cu aceeasi suma ma duc mai putine zile la job decit inainte asa ca celelalte zile ma dau bolnav, desigur nu in fiecare luna 2 zile ci cite o saptamina la 3 luni si ceva. simplu, eficace, protestul meu personal fara sa depind sau sa mai astept altii.

acum daca fiecare ar sta acasa o zi doua in acelasi timp ( acasa nu pe strada) atunci s-ar simti in buzunarele statului. la benzinarie tot ajungem dupa 3 zile si n-or sa aiba pierderi, doar or sa incaseze cu 3 zile mai tirziu.

am mai facut-o si mai lata cu benzina aici, dar asta-i alta poveste

Link spre comentariu

Vizitator SJ77SEB

desi sunt angajat de EI si PENTRU EI ...ma refer la guvern,....sunt total deacord cu protestul!!!

I'M IN BROTHERS!!

Link spre comentariu

Stiu, Myke, ca de-aia nu mai sunt de acord sa-mi castig traiul in tara.

Referitor la salarii, mai precis la balanta salarii/preturi, ca sa ajungem la aceeasi proportie cu nemtii, de exemplu, litrul de combustibil la noi ar trebui sa fie de cinci ori mai ieftin.

Adica, raportat la actualul pret, cam 1RON per litru, in conditiile in care salariile raman la cifra data de tine, adica 1500RON. Cum asta sigur n-o s-o faca guvernul de bunavoie, acesta va trebui stimulat.

Iar acest protest ar putea fi doar un inceput in acest sens...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

@gusteru :

Repet : la noi e o problema de unitate, noi asta am putea sa rezolvam acum !!! Ca va fi sau nu vreun efect, vom vedea, ca si asa sunt prea multi MamaOmida pe aici care stiu deja ca efectul va fi nul......

Eu sustin ca efectul ar trebui vazut intai asupra noastra : suntem sau nu in stare sa fim uniti ?

Suntem sau nu in stare sa protestam unitar cum fac altii de pe alte meridiane si pe care ii laudam ?

Link spre comentariu

ma bag si eu

nu stiu cum ... dar sper sa pot :)

ura

PS: am mai spus-o in alt topic, unde s-a anuntat prima oara chestia asta, or sa faca matzu mare pe 16 si pe 20 si o sa ii doara la parizer.

protestul taximetristilor poate fi interesant, si anume plata in moneda cat mai mica, astfel, se blocheaza pompa si vor avea o MARE problema, si anume transportul fiselor :ha:

Alta varianta e sa ochim o firma si sa nu mai alimentam la ei timp de 2-3 luni (care sincer e mai viabila) si cu siguranta isi dau chilotii jos dupa aceea.

Editat de Astral

Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele

SALVAMONT Predeal

Link spre comentariu

Eu fac plinul pe 14 si apoi greva!

Forte_108374.JPG.a53d1a7ff9c2f98b9bc233c9c10f88e9.JPG

Editat de Astral
Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Eu fac plinul pe 14 si apoi greva!

hehe,

bun pret..cel din imagine

eu am pus azi cu 5,18 ....

Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele

SALVAMONT Predeal

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare