Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Alex4x4

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?  

121 membri au votat

1. 1. Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

• LukOil
      1
    • MOL
      6
    • OMV-PetromV
      27
    • Petrom
      13
    • Rompetrol
      2
    • Agip
      4
    • NU ALIMENTEZ IN 17, 18, 19.01.2011
      68

Postări Recomandate

Re: Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Ce sa mai tura-vura, hai sa vedem cine vine, unde si cand, exact. Ca de dat din tastatura toti ne pricepem.

Pot sa vin in Iasi pt o astfel de manifestare. In Vaslui este plin de amarati care nu mai au putere sa se opuna.

Eu am o singura conditie, manifestarea sa fie pasnica fara huiduieli sau injurii. Ei asta asteapta. Putem sa-i batem cu armele lor. trebuie doar sa vrem.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 637
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

sunt de parere ca bannerul din dreapta sus e o frectie,publicat de insisi benzinarii,ca sa te faca sa alimentezi inainte sau dupa.

pompa.jpg.ba4bebed93741182e7863d49c1a3f692.jpg

protestul intr-adevar eficace il fac niste baieti din cluj care se grupeaza si merg la cate o benzinarie pe care oblocheaza cu maruntis.

am vazut intr-un reportaj un sticker foarte tare ceva gen- omu cu pistolul de alimentare la tampla.

rog colegii clujeni sa-l posteze aici daca-l au.vreau sa-l multiplic

Editat de stane
Link spre comentariu

trebuie cumva civilizat ca am auzit ca printre "protestatari" s-au bagat printre ei si niste politisti in civil sa vada ce si cum asa ca mare grija....chestia cu banii marunti e buna!

mitsubishi pajero 2.5 tdi '94-englezoaica pentru off road

mitsubishi pajero 2.5 td '90-inmatriculat ro

Link spre comentariu

Cine vine in Iasi? Fiecare pe barba lui, cine se baga la prostii sa traga la amenzi. Eu ma bag sa-mi fac plinul alimentand cate un sfert de litru pe la benzinariile din oras.

Nu este neaparat sa vii cu marunt, poti sa vii si cu 200 Lei batut, pui de 1,35 lei si astepti restul.

Link spre comentariu

daca este permis o pauza publicitara:grin:

Sloganul electoral al PD-L:

Frati romani!

Iliescu si Constantinescu ne-au adus pe marginea prapastiei. Numai alegandu-l pe Traian Basescu vom face un pas inainte!:banana

Link spre comentariu

ideea cu alimentatul unei cantitati infime ,dupa care plata cu bani marunti din pacate doar streseaza,dar nu aduce nici un folos.

Cred ca cea mai buna idee este cea care am auzit-o la mircea badea si anume alegerea unei benzinarii(un grup gen OMV) pe care sa se incerce sa o falimentam(prin nealimentare).

Daca s-ar reusii o asemenea mobilizare sigur vor aparea rezulatate!

Cam asta ar fi ideea!

Link spre comentariu

Omv ar fi cel mai potrivit.Cred ei sunt primii care dau tonul la scumpiri.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Credeti ca se poate face un sondaj , sa alegem de la care companie petroliera sa nu alimentam ? Ceva gen chestionar cu cele mai importante companii petroliere iar cea cu cele mai multe voturi iese castigatoare :no11:1:k

Link spre comentariu

Nu putem sa facem nici un protest?Sa ne organizam intr-o miscare pasnica?Sa fim scanteia protestelor aici in capitala, macar odata sa fim fruntea?

Atunci hahal sa ne fie.

Ce capitala frate! cand a fost cu taxa auto, au venit numai samsarii si cativa pierduti in spatiu, fara suparare! ca si eu am fost un fraier pierdut in spatiu!

Si varianta cu falimentarea unor benzinarii este interesanta. Dar eu nu alimentez de la Lukoil, benzina lor mi-a gripat o motocoasa noua si mi-au busit o masina. Dar cele doua proteste se pot desfasura in paralel fara probleme.

Link spre comentariu

Cred ca cel mai bine e sa dam cu banul....chiar nu ar avea importanta...toate merita!

ACUM EXISTA CHESTIONAR !!!

:h5

PS - Cred ca trebuia sa-l fac cu optiunea votului multiplu......nu-l mai pot schimba......mea culpa !

Link spre comentariu

Parerea mea sincera e ca mai bine mergem pe varianta de a nu alimenta deloc......in felul asta ii loveam pe toti simultan si am fi putut ulterior, sa-l luam in colimator doar pe unul singur.......

Acum daca vom evita doar pe unul singur, asta ar trebui facuta pe timp mai indelungat pt a-l falimenta......estimez ca ar trebui cel putin 90 zile sa fie evitat.......

Nu stiu....vom vedea.......

Repet : eu oricum nu voi alimenta in cele 3 zile de la nici unul, iar maine o sa bag doar 5 l in monezi.......plinul la masina de serviciu l-am facut de luni ca atunci se golise....

Link spre comentariu

chestia cu falimentatul e ceva relativ nu cred ca se poate ajunge sa falimentezi un concern dinasta... ar trebui sa fie mult prea uniti soferii ca sa evite la maxim un anume lant de benzinarii ,poate cu acest protest de trei zile sa simta si ei ceva ...desi m-as mira ,mai degraba o sa ne rida in nas cu urmatoarea scumpire.DAR PUTEM INCERCA!

Dacia Duster 1,5 dci 4wd
Link spre comentariu

Daca cu ajutorul media se mediatizeaza ideea falimentarii unei companii(pe termen lung si la nivel de tara) singuri o sa inceapa sa micsoreze pretul(pentru a acapara clientii)

Este greu,dar se poate!

Abia atunci concurenta isi v-a face treaba!pana acum a existat concurenta numai in a majora pretul!

Link spre comentariu

De acord!

Voi participa si eu la acest protest!

As propune sa incepem cu acei producatori care pe langa preturile uriase afisate ne livreaza la pompa benzina sau motorina sub forma de spritz.... {indoita cu apa,gazolina sau mai stiu eu ce}

Eu unul am avut probleme de cate ori am alimentat de la AGIP!

Cred ca fiecare a avut probleme de acest gen!

S-auzim numai de bine!

Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein-

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare