Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Alex4x4

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?  

121 membri au votat

1. 1. Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

• LukOil
      1
    • MOL
      6
    • OMV-PetromV
      27
    • Petrom
      13
    • Rompetrol
      2
    • Agip
      4
    • NU ALIMENTEZ IN 17, 18, 19.01.2011
      68

Postări Recomandate

Re: Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Baietii de la Oradea pot fi un bun exemplu de organizare :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?52534-Zona-Oradea&p=664854&viewfull=1#post664854

Excelent! Baietii de la Oradea stiu ce vor ...:br lor!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 637
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Am primit acest mail de la o firma de consultanta:

Taxele incluse in benzina de la 1 ianuarie 2011:

- acciza este de 467 EUR / tona

- taxa de drum este de 125 EUR / tona

- taxa de solidaritate (cate un cent / litru - motivul este acoperirea prejudiciului creat in urma falimentului Bancorex), adica 10 EUR / tona

Producatorul are pretul de aproximativ 370 EUR / tona.

Astfel rezulta urmatorul pret pe tona de benzina: 370+467+125+10=972 EUR / tona (taxe si accize)

Se adauga TVA de 24 %, adica 233.28 EUR

Totalul este de 1205.28 EUR / tona

Un litru de benzina este 1,205 EUR (aproximativ 5.15 RON)

Producatorul incaseaza 370 EUR / tona

Statul incaseaza 835.28 EUR / tona

Asa ca am impresia ca nu protestam impotriva CUI trebuie.

Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/
Link spre comentariu

Vizitator mao

mail primit:

POPOR ROMAN, ROMANIE, TREZESTE-TE !!!

PROTESTUL DE LA BENZINARII TREBUIE SA CONTINUIE

SINGURA SOLUTIE ESTE CA SA FIM SOLIDARI SI

INCEPIND CU JOI 20 IANUARIE, TIMP DE 2 SAPTAMINI,

SA NU ALIMENTAM DE LA NICIO BENZINARIE OMV-PETROM.

RESTUL BENZINARIILOR NE ASTEAPTA !!!

FARA CLIENTI, SAU O REDUCERE DE 75-80% A CLIENTILOR, PE O DURATA DE 2 SAPTAMANI OMW VA AVEA PIERDERI CONSIDERABILE, ESTIMATE LA ZECI DE MILIOANE DE EURO.

OMV-PETROM NU POATE SA-SI PERMITA ASA CEVA.

IN FINAL VOR REDUCE PRETUL !!!!! NU AU ALTA SOLUTIE !!!!

In anul 1998 in Franta s-a aplicat exact acelasi gen de protest.

Shell a rezistat doar 5 zile, apoi a cedat.

PRESA, TV DIN EUROPA SI TOATA LUMEA VOR TRANSMITE ACEASTA SITUATIE, IAR POPORUL ROMAN VA CISTIGA RESPECTUL CELORLALTI, VA ARATA CA POATE SA FACA SI CE TREBUIE, CA NU ESTE RESEMNAT.

PENTRU OMW-PETROM AR FI O MARE SURPRIZA ! !!!

NU SE ASTEAPTA LA ASA CEVA, DEOARECE OMW CREDE CA :

· SUNTEM UN POPOR FARA VOINTA SI CONSTIINTA NATIONALA;

· NOI ROMANII NU PUTEM SA FACEM ASA CEVA, CA SUNTEM O MAMALIGA MOALE ;

· DACA AM “INGHITIT” IN TACERE, FARA SA AVEM NICI O REACTIE, MIZERIA DE CONTRACT PRIN CARE OMW A PRIVATIZAT PETROM-ul, POT IN CONTINUARE SA NE TRATEZE CU DISPRET, SA NE MANIPULEZE IN MOD DISCRETIONAR;

· GUVERNUL NOSTRU NU SE VA IMPLICA IAR EI, OMW VOR PUTEA SI MAI DEPARTA SA FACA CE VOR, SI SA NE-O TRAGA CUM VOR !! !!!!!!!!!!!

AMINTITI-VA DE DECEMBRIE 1989. DACA ATUNCI AM FOST MANIPULATI, SA DOVEDIM CA AM INVATAT CEVA SI DUPA 20 DE ANI SA ARATAM CA AVEM DEMNITATE, CA NU SUNTEM VACA DE MULS NICI PENTRU OMW DAR NICI PENTRU ALTII == atentie la ROSIA MONTANA !!!

TREBUIE CA 2 SAPTAMINI SA NU ALIMENTATI DE LA OMW-PETROM.

AVEM ACUM ACEASTA OPORTUNITATE, REZULTATUL LACOMIEI DUSE PESTE LIMITA DE OMW, DAR SI DE TRADAREA GUVERNULUI NOSTRU.

SA ARATAM, CA NOI ASTIA MULTI, STIM ACUM CE TREBUIE SA FACEM

2

danT

Dati mai departe acest mesaj, sa ajunga in toata tara

RECUNOSTIINTA TINERILOR , EI SUNT VIITORUL ROMANIEI

Link spre comentariu

Vizitator mao

Eu ma conformez de cativa ani buni, alimentez doar de la Mol :), cand a fi sa nu mai alimentam de la ei ma mut :d

Link spre comentariu

Subscriu la continuarea protestului in acest mod.

Desi imi pare rau sa le dau bani celorlalti, stiind ca acesti bani tot la statul roman se duc (in mare parte).

Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA

Skoda Fabia Combi

Link spre comentariu

Am primit acest mail de la o firma de consultanta: ...

Producatorul incaseaza 370 EUR / tona

Statul incaseaza 835.28 EUR / tona

Asa ca am impresia ca nu protestam impotriva CUI trebuie.

"producatorul" exploateaza petrolul nostru ... platind redeventa la buget de la 3%

in alte tari redeventa este si de 80%

in aceste conditii "producatorul" nu mai pare atat de oropsit de soarta ... nu? :wink:

Link spre comentariu

Revin cu detalii dupa protest.

am incercat sa nu intru in curtea benzinariilor de luni pana miercuri, decat sa spal faruri/stopuri si numere. dar plecat luni cu rezervorul aproape plin, miercuri dupa prea multi kilometrii s-a terminat gazul... si fiind pe a1 spre bucuresti am alimentat ca um motociclist de 20 lei, cat sa ajung la destinatie. spre marea mea uimire, casiera tocmai facea casa, agentii care carau banii erau deja acolo. din prima casa doar a scos un maldar de vreo 15 centimetrii de hartii ce nu pareau a fii de 1 sau 5 lei, majoritatea pareau de 50.

concluzie:

cata vreme avem nevoie de combustibil, nu putem protesta asa.

precizez ca merg cu masina de servici, asa cum o fac multi, alergam pe drumurile proaste si inghesuite ale strazii, urmarind cat mai aproape legea.

Tot timpul cu fruntea sus!
Link spre comentariu

cred ca urmatorul protest putem sa-l facem la urne. eu personal de cand a trebuit sa-l votez pe nea' Nelu ca sa nu ii ia locul domnul extremist, mi-a fost scarba sa mai trec pe la cabina de vot. cred ca si majoritatea dintre voi.

asa ca zic: sa ne coalizam si sa nu mai lasam pe cei care fac o afacere din a fi reprezentantii nostrii, profitand ca nimeni nu gandeste cand voteaza si sa alegem pe o seama de oameni care sa vrea binele tarii cu adevarat.

scuze pentru offtopic, dar mi-am adus aminte :grin:

Tot timpul cu fruntea sus!
Link spre comentariu

Cu votul nu cred ca rezolvam nimik pt ca avem experienta alegerilor anterioare unde cu un kg de zahar si de ulei cumparai un vot si apoi nu conteaza cine voteaza ci cine le numara.Eu unul nu am nici-o asteptare de la clasa politica.Legat de protest trebuie sa falimentam o companie petroliera ca sa obtinem ceva.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Lipsa de la vot nu este o forma de protest. Este doar o forma de a arata ca nu te intereseaza. De aceea nemernicii fac ce vor. Din pacate la alegerile trecute aceasta varianta a fost destul de mediatizata chiar de unele peresoane publice indragite de romani.

O forma de protest la vot este VOTUL NUL, va dati seama cum ar fi sa apara pe post un reprezentant si sa spuna ca voturile nule sunt in proportiede 30-40%?

Fiecare cu parerea lui.

Am ascultat si la radio in timpul acestor trei zile, vai de mama noastra ce se va alege de capul nostru. Toti se asteapta ca dupa o zi de protest sa se schimbe ceva.

Off topic dar nu pot sa ma abtin: Pentru Cristi Minculescu s-au gasit fondur pt a fi operat in strainatea, dar pentru Cristian Paturca nu s-a putut gasi o locuinta in care sa-si traiasca viata (de parca pleca pe lumea cealalta cu locinta), sunt atatia artisti in politica si abia dupa 20 de ani a primit certificatul de revolutionar. Suntem o rusine.

Eu sunt de parere ca vor vei vremuri mult mai grele, pana sa ne trezim si SA FIM ROMANI.

Link spre comentariu

eu vad ca solutie alimentarea direct de la soferi, desi nu prea am incredere in ei

in felul acesta o sa avem ce arde iar ei o sa vanda doar la firme...

inainte de '89 bagam si gazolina in dacia...tot de la diversi

Link spre comentariu

total offtopic dar de actualite:

trecut de kkt avem ...

prezent de kkt avem ...

bine macar ca nu avem nici un viitor ...

este un banc pe care multa lume il spune si care din pacate reflecta atat de realist viata in tarisoara noastra.

tot primesc (si probabil multi dintre voi care sunt abonati la news) impactul majorarii preturilor pt imm-uri ... toata lumea se plange dar in astea 3 zile cand aveau posibilitatea sa traga un semnal de alarma, au preferat sa dea din gura si in acelasi timp sa intre si sa alimenteze ...:uameni

Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele

SALVAMONT Predeal

Link spre comentariu

Ca "offroad" pe Magheru sau Victoriei vad ca nu vrea nimeni sa faca ..., asa, in semn de protest!

Eu unul, pe persoana fizica care sunt ,locuitor al sectoruli cu pricina chiar vreau sa da o tura pe taseul Unirii,Magheru,P victoriei (a se vedea victoriei cu v mic )si cu viraj dreapta pana in P Constitutiei.

Data,ora?40 pagini de palavrageala? Rusinica.

Vin cu 2(doua)propuneri

1.Sambata protestul

2.Deschiderea unui topic,, Impotmoliada de asfalt

Topicul nu trebuie inchis.

Protestul trebuie sa continue. Fiecare cum crede de cuviinta.

...Pe frontul de est nimic nou,nu se organizeaza nici un protest ,se prefera liniste si goliciune in buzunare.

Si chiar cu riscul de a fii numit nebun sau mai stiu eu cum ,revin cu propunerea

Link spre comentariu

Vizitator mao

Parerea mea este ca protestul de nu alimenta de Omv, PEtrom ar trebui mediatizat mult mai mult. De ex propun sa se puna un banner in acest site care sa specifice acest protest. Eu mai sunt f activ pe forumul volvo si atv, am sa propun si acolo. Este un impact pozitiv zic eu si sper sa fie cu rezultate. Daca gresesc nu aruncati cu pietre.

Link spre comentariu

Legat de protest trebuie sa falimentam o companie petroliera ca sa obtinem ceva.

O mana de oameni sa falimenteze o companie vanzatoare de combustibil ? E cel putin optimista ideea...

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Oameni buni... va mai repet odata: Benzinariile OMV si Petrom nu sunt propritatea companiei !!! Ce nu intelegeti... ele sunt francize... Asa cum Petromul vinde conbustibil cu cisterna catre Tarom asa vinde si catre aceste SRL-uri (caci asta sunt), cel mult o sa dispara 1, 2, 5 benzinarii (desi si asta este o chestie optimista...)

Va rog eu mult scrieti orice, dar nu mai scrieti ca o sa falimenteze Petromul sau Rompetrolul sau mai stiu eu cine, incercati sa fiti un pic realisti nu sa visati...

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

O mana de oameni sa falimenteze o companie vanzatoare de combustibil ? E cel putin optimista ideea...

o mana de oameni nu va reusi sa faca nimic, niciodata... tocmai asta e ideea, de a fi mai mult decat o mana de oameni. si daca vom vorbi cu destul de multa lume si ii vom convinge sa se implice, rezultatul va fi uimitor, te asigur. si am mai zis: nu trebuie sa reusim de azi, sau de maine, nici macar de luna viitoare... ci in timp, in 3-4-5-6 luni, daca vom convinge suficient de multi oameni sa nu mai alimenteze de la un anumit furnizor, atunci impactul va fi considerabil.

@iwa: tu te cam contrazici, singur :) repet din nou: nu ma gandesc la falimentarea nimanui, intelegeti gresit, ideea este doar de a face presiuni extreme asupra sistemului. e foarte corect ce spui tu, sunt niste SRL-uri, dar daca aia nu mai cumpara de la Petrom, pt ca stau cu rezervoarele pline... nu tot in capul lui Petrom se sparge oala?

asa ca fac si eu apel la putin realism, macar, si sa intelegeti ca noi chiar putem sa facem ceva pt a schimba lucrurile in tara asta. altfel, daca ne tot codim si cautam nod in papura, ajungem ca talk-showurile astea de la tv in care niciodata nu se ajunge la nici un rezultat, "adevarul nu poate fi cunoscut <din pacate>". si inghitim galustele cuminti de fiecare data, si apoi ne lamentam ca "asa e romanul"... :uameni

Link spre comentariu

Vizitator costinell

O benzinarie, fie ea si un SRL nu falimenteaza in citeva zile, cu atit mai putin o companie mare. Va fi afectata cu 0.0000000000000001 % poate.

Insa noi mai mult de 1 saptamina nu stam fara benzina in lumea de azi.

In plus, la cite s-au intimplat in utimii ani si nesimtirea instalata la virf, nici daca ne dam foc in fata benzinariei nu va insemna nimic.

E o idee buna oricum, sa nu mai stam sa ne dea toti M..E, dar nu va schimba nimic in ROMANIA lui boc si a jigodiilor din guvern.

Link spre comentariu

Oameni buni... va mai repet odata: Benzinariile OMV si Petrom nu sunt propritatea companiei !!! Ce nu intelegeti... ele sunt francize... Asa cum Petromul vinde conbustibil cu cisterna catre Tarom asa vinde si catre aceste SRL-uri (caci asta sunt), cel mult o sa dispara 1, 2, 5 benzinarii (desi si asta este o chestie optimista...)

Asa este sunt francize.Dc nu mai alimentam la omv de ex prima data falimenteaza firma care are benzinaria dar este afectata si omv-ul pt ca nu mai are cerere de benzinarie din partea statiilor peco.Alta metoda legala si la indemana nu avem de ai forta.Eu oricum alimentez de la moldoveni si mai nou de la ukrainieni.ieri am vb cu un prieten venit din italia si motorina costa 1,40 E/l deci este loc si de mai rau.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

dar de ce sa ne dam noi foc in fata benzinariilor???

nu-i mai placut sa dam foc benzinariilor......ca ard mai mult.....si mult mai frumos?

sau...cel mai bine le-am da foc alora care au vandut Petromul austriecilor...cu niste clauze in contract...pe care doar copii nostri le vor afla....

Link spre comentariu

Asa este sunt francize.Dc nu mai alimentam la omv de ex prima data falimenteaza firma care are benzinaria dar este afectata si omv-ul pt ca nu mai are cerere de benzinarie din partea statiilor peco.Alta metoda legala si la indemana nu avem de ai forta.Eu oricum alimentez de la moldoveni si mai nou de la ukrainieni.ieri am vb cu un prieten venit din italia si motorina costa 1,40 E/l deci este loc si de mai rau.

Si daca nu o sa alimetam de la OMV atunci de unde alimetam? OMV-Petrom furnizeaza benzina nu numai statiilor care merg sub bradul lor...

Singura solutie este sa renuntam la alimentarea masinilor dar acest lucru este aproape imposibil. Nu vreau sa fiu distructiv dar inainte de a ma duce sa sparg capul cuiva incerc sa imi dau seama daca are rost!

Ce trebuie inteles este ca am intrat intr-o hora(a se citi Uniunea Europeana) si acum trebuie sa jucam dupa regulile lor. De ce? Pentru ca am primit bani in vederea dezvoltarii(chiar daca noi am cheltuit acesti bani pe borduri si fantani arteziene)si acum ne supunem `bancii`.

Eu sustin orice protest care incerca sa uneasca neamul asta romanesc dar hai sa stam `stramb`si sa judecam drept!

Zi buna sa aveti!

Link spre comentariu

Vizitator costinell

Daca nu il vindeau aia il vindeau astia.

Nu vezi ca taie pensiile oamenilor ca nu au de unde sa fure?

dar de ce sa ne dam noi foc in fata benzinariilor???

nu-i mai placut sa dam foc benzinariilor......ca ard mai mult.....si mult mai frumos?

sau...cel mai bine le-am da foc alora care au vandut Petromul austriecilor...cu niste clauze in contract...pe care doar copii nostri le vor afla....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare