Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Alex4x4

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?  

121 membri au votat

1. 1. Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

• LukOil
      1
    • MOL
      6
    • OMV-PetromV
      27
    • Petrom
      13
    • Rompetrol
      2
    • Agip
      4
    • NU ALIMENTEZ IN 17, 18, 19.01.2011
      68

Postări Recomandate

Re: Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

@f_zoltan: no, stai ca nu ne mai intelegem :)

eu nu omit nimic, cred ca nu ai inteles tu ce vroiam eu sa zic ;) eu i-am raspuns lui Patrolator la o situatie concreta, nu vorbeam in general. mai mult, observ ca este o tendinta generala de a tot compara mere cu pere, adica "la noi in romania" si la ei "la democrati de unde-or fi ei". eram in Germania cand s-a scumpit carburantul. deci se scumpeste si la ei. si platesc fara sa comenteze. nu am vazut "proteste" la pompa si te asigur ca va mai creste pretul si la ei. in curand. diferenta intre "noi" si "ei" este ca ei sunt mai relaxati, avand salarii mai mari. si atunci la cativa centi sau zeci de centi nu comenteaza, si are grija sistemul sa creasca gradat pretul, nu direct cu 1-2 euro/litru, ca sa digere cetateanul mai usor scumpirea ;)

oricum, ei au preturi mai mari ca noi, cum am mai zis.

dar nu asta este important... topicul asta era despre cum sa protestam impotriva acestui abuz. si mai observ ca se discuta degeaba, si nu se face mai nimic. genul de proteste demne de stirile tv sunt degeaba, si ar trebui sa-si dea seama toata lumea de asta, dar din pacate multora le place sa discute discutii, in loc sa actioneze. nu stau sa comentez toate ideile vehiculate aici pana acum, dar va invit sa recititi topicul si sa trageti o concluzie singuri. totul ar putea fi extrem de simplu, daca celor multi nu le-ar place sa se scarpine invers... in loc sa se comenteze ce a zis cutare sau cutare, mai bine ati face ceva mai eficient, si anume sa nu mai alimentati de la grupul tinta, si sa vedeti atunci efecte.

treaba asta este complexa si are multe aspecte, cum zicea cineva, daca crede cineva ca schimbandu-l pe Boc sau pe mai nu stiu cine, devine viata mai frumoasa in romania si peste tot pe glob, se inseala grav. astia sunt doar niste marionete, dupa ce-si fac rolul sunt inlaturati "democratic" si iar poporul se mai linisteste cativa ani sub noii "conducatori" pana se prind ca nici astia nu-s buni, si tot asa... si apoi iar spera poporul sa scape de "conducatorul cel rau", si tot asa... reteta e deja veche...

in fine, am zis ca nu mai postez aici, dar nu m-am putut abtine, insa voi reusi de acum.

in rest, Dumnezeu cu mila...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 637
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

@f_zoltan: eram in Germania cand s-a scumpit carburantul. deci se scumpeste si la ei. si platesc fara sa comenteze

Inseamna ca ai fost in weekend.:grin:

Daca ai fi urmarit putin "miscarile" pretului la carburant, ai fi observat ca se modifica de 4x pe zi. Dimineata e mai ieftin, seara mai scump (cu citva centi). De asemenea luni si marti e mai ieftin decit simbata-duminica. Iar pe autostrada trebuie sa platesti cel putin 20 Centi mai mult decit in localitati. In vacantele scolare e prapad. Intr-adevar, tendinta e de crestere, dar nu asa brutal ca in Romania. Si nici aici nu le convine oamenilor, dar se simte mult mai putin, pt. ca la un pret egal la carburant, salarul este cu cel putin un zero mai mare (inainte de virgula):wink:

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Comparatia cu Germania nu are rost, din punctul meu de vedere (in afara faptului ca ar trebui sa raportam pretul benzinei la salariu), pentru ca ei chiar au benzina si motorina. NU v-ati intrebata cum dreacu cumparam o masina care in Germania consuma 7 l/100 iar in romanica 12?!?!?

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

O prima victorie ,mica, s-a produs!

http://economie.hotnews.ro/stiri-energie-8237628-companiile-petrom-rompetrol-reduc-pretul-carburantilor.htm

Intensificarea ei va duce la victoria finala!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

O prima victorie ,mica, s-a produs!

http://economie.hotnews.ro/stiri-energie-8237628-companiile-petrom-rompetrol-reduc-pretul-carburantilor.htm

Intensificarea ei va duce la victoria finala!

hoooo, nu te bucura asa

nu e victorie, e o infrangere

nu se mai ia taxa de solidaritate de un cent pe litru, iar porcii astia, in loc sa scada pretul cu acel un cent pe litru cum era normal (ca tot dau vina pe stat, asta era o taxa, statul a renuntat la ea...deci nu mai e), ei de fapt majoreaza adaosul lor, unul cu 1,3 bani/litru si petrom cu 0,3 bani pe litru

TEAPA FRATILOR

li se rupe de protestele noastre

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Asta e la fel ca si la revolutie cind Ceausescu a iesit la balcon si a zis ca mai da 100 de lei la pensii si salarii.

Este clar ca preturile sunt umflate.In Ukraina si Moldova se poate sa fie mai ieftin dar in Bulgaria este mai scump decit la noi si au nivelul mai scazut al puterii de cumparare.

Eu am alimentat si inainte cu motorina de la LUK OIL pentru ca au pret mai bun si imi sunt vecini.GPL am folosit de la BULLROM sau CRIMBO.

Benzina cel mai rar de la Rompetrol.Asa ca OMV-PETROM nu ma vede la fata....decit cind mi-am luat vigneta:grin:

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Astazi trebuie sa fac plinul ... am rezistat 10zile! De unde pot pune motorina? Eu puneam doar de la OMV/Petrom! Ce-mi recomandati?

Din client extrem de multumit OMV ... m-am transformat in ... unul nomad :

- 15.01 plin la Shell Bulgaria

- 24.01 plin la RomPetrol ...

Interesant este ca nu am pus benzina in cele 3 benzinare, dacat 50Ron in bulgaroaica/englezoiaca ... Aveau plinul din 2010 si nu le prea folosesc! Per total ... conduc mai putin, stau mai mult la birou!

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Romanu-i masochist. Ii face placere sa-si bata joc altii de viata lui. Ne place nu ne place, suntem o natie de materie maro. Cita vreme are ca baga in mat, sta si se uita la tv.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

:ha:

Ceea ce se pare ca nu stii, e ca eu parcurg intr-o luna de concediu 6-7000Km, adica cam tot atita ci in restul de 11 luni in Germania.

Si-i parcurg cu Patrolu`, iar pe-aici ma dau cu un economicos BMW 525I care consuma 1/2.

Deci o diferenta de 1leu/litru imi poate scurta sau prelungi sejurul cu 1 saptamina.

Cat consuma Patrolul si cat consuma Bmw-ul?

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

nu stiu care ar fi rezultatele boicotului (oricum nu sunt concludente, ca sunt unii ca Strabun, AlinE etc, care alimenteaza zilnic cate un plin de la OMV,adica boicoteaza boicotul)....dar acest boicot trebuie sa continue....si vor veni si rezultate.....inca nu s-a incheiat luna financiar, dar in prima saptamana din februarie, cand vor vedea ca pe luna ianuarie au avut (daca au avut) incasari mai mici...poate se vor trece la masuri de ieftinire. sau poate nu, ca sa nu dea impresia ca boicotul afecteaza compania....vom vedea.

cert este ca boicotul trebuie continuat!

azi a trebuit sa cumpar 120 litri benzina ptr. un punct de lucru, si le-am cumparat din alta parte, desi o benzinarie petrom era mai aproape....

deci eu continui boicotul!

bafta!

Suzuki Vitara 1990

Toyota Prius Hybrid 2006

Citroen C25 Autorulota 1990

Link spre comentariu

http://www.antena3.ro/romania/pretul-carburantilor-majorat-nejustificat-in-2010-fiscul-verifica-marile-companii-petroliere-117507.html

Nu am idee daca asta valoreaza ceva, dar Boculet incearca sa-si pastreze imaginea(oare are ce pastra?). Sa vedem daca va insemna si altceva decat un comunicat al micului razboinic, din aceeasi categorie cu "impozitarea averilor mari", "impozitarea manelistilor" si "taxarea averilor aflate in bancile elvetiene".

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

Ca sa fortam scaderea preturilor, ar trebui sa cumparam de la un singur furnizor si pentru ca statul roman are actiuni doar in Petrom, probabil ar trebui sa cumparam de aici, ca sa fim si un pic patrioti!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

http://www.evz.ro/detalii/stiri/companiile-petroliere-au-scumpit-carburantii-in-mod-nejustificat-919325.html

Pana la urma se misca ceva. Raportul Anaf-ului a sosit mai devreme decat speram.

Chiar daca au marit preturile nejustificat, adica mai mult decat totalul scumpirilor la materia prima si a diferentei de curs intre dolar si euro, companiile petroliere nu au profit.

Asta ce inseamna? Banii probabil merg in alte tari sau la companiile mama.

Cu alte cuvinte: ne fraieresc pe noi, nu platesc impozit pe profit ca in acte nu au profit si banii dispar din tara.

Sa vedem in continuare cum decurge telenovela.

Link spre comentariu

Sa vedem in continuare cum decurge telenovela.

imi pare rau, la varsta si experienta dumitale sa te arati asa credul...

iti spun eu

nu se va face nimic, cineva sus de tot o sa incazeze ceva suplimetari de comisioane de mita si s trece peste, cu posibilitatea scumpirii din nou a carburantilor...si tot fara profit la final

de ce s afie fraieri sa dea un miliard de euro la stat legal cand pot sa dea 10.milioane de euro la cineva care sa inchida ochii la profitul 0???

ce, nu vine campania electorala, sau si daca nu ar veni...care e acuma pe cai mari, nu a cheltuit sa ajunga aici... merita pe deplin sa mulga el ...de ce ar fi patriot?

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

imi pare rau, la varsta si experienta dumitale sa te arati asa credul...

iti spun eu

nu se va face nimic, cineva sus de tot o sa incazeze ceva suplimetari de comisioane de mita si s trece peste, cu posibilitatea scumpirii din nou a carburantilor...si tot fara profit la final

de ce s afie fraieri sa dea un miliard de euro la stat legal cand pot sa dea 10.milioane de euro la cineva care sa inchida ochii la profitul 0???

ce, nu vine campania electorala, sau si daca nu ar veni...care e acuma pe cai mari, nu a cheltuit sa ajunga aici... merita pe deplin sa mulga el ...de ce ar fi patriot?

Total de acord cu dumneavoastra domnule Soimu'

M-a surprins rapiditatea cu care au publicat raportul. Sincer, credeam ca o sa dureze mai mult.

Nu imi pun sperantele in nimeni pentru ca am inteles cum stau lucrurile in lume. Nu doar in Romania, in lume!

Am si specificat ca e o telenovela.

Pana la urma nu au descoperit nimic nou si daca nu protesta nimeni dupa atatea majorari probabil se mergea pe burta ca si pana acum.

Statul sau mai bine zis cei care reprezinta statul stiu ce se intampla si inchid ochii cand vor.

Intre timp asteptam si mai bagam benzina de 5 Ron ca ne permitem.

Link spre comentariu

Nasol! Linkul meu si cel al lui Baghy se cam contrazic. In linkul meu Boc incepe sa controleze, in al lui Baghy e ca si terminat controlul. Deci cele 2 informatii se cam anuleaza reciproc. Halal informare...

:uameni

Oricum, Boc Chisote a plecat la lupta cu credincioasa-i Rosinanta nu pentru a ne ieftini noua gazu' ci pentru ca anafu' mamii lor sa nu cumva sa incaseze mai putini bani din taxe decat i se cuvine.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Nu se contrazic. Au descoperit si ei ca scumpirile nu au o baza solida.

Petrolul costa tot cam atat, dolarul nu s-a apreciat prea tare. Accizele sunt cam la fel.

Acum incep sa controleze bilanturile companiilor.

In teorie chiar daca nu se ieftinesc carburantii si descopera manevre in urma carora vor intra bani suplimentari la stat tot pentru noi e bine.

In teorie... Va rog sa-mi apreciati ironia.

Link spre comentariu

O ancheta ANAF dureaza si iese nasol pentru cel anchetat pentru ca asa sunt legile in RO, ce avem noi aici este PRAF IN OCHI PENTRU FRAIERI! Serviciile lucreaza ...

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Cui dracu i-ar mai pasa de pretul combustibillului ?!? :ha:

http://www.depers.nl/opmerkelijk/541252/Erotisch-tanken.html

Am sta doar la benzinarii.

On-topic. Cica si Gpl-ul s-a scumpit masiv in ultimul an.

Chiar mai mult decat benzina.

Link spre comentariu

Eu nu am intrat in nici o benzinarie de la inceputul anului, de cind m-am intors din concediu. Insa judecind dupa aglomeratia de pe strazi pot spune ca sintem o natie de... (aici puneti voi ce epitete vreti) si ca ne meritam soarta. Si la 10 lei pe litru tot o sa fie aglomeratie in orele de virf, cel putin.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Ideea de a boicota este f buna zic dar nu uitati ca noi nu suntem greci(ati vazut cum protesteaza ei),nemti(acum vreo 15 ani daca nu ma insel peste 2 milioane de sindicalisti afiliati sindicatului IG Metal au reusit prin proteste sa creasca salariul minim) ori alte natii si nu o sa fim uniti niciodata.De exemplu la protestul de saptamina trecuta a baietilor din Iasi s-au gasit niste subspecii umane sa sara la bataie ca "de ce blocheaza statia ca ei trebuie sa alimenteze?"

ar fi trebuit sa facem ce au facut grecii si ce fac egiptenii dar sa nu uitam ca mamaliga nu explodeaza de si e pacat nu cred ca se mai poate face ceva in tara asta decat sa o intinzi daca ai posibilitate si sa nu spui nimanui de unde vii:hl

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare