Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Alex4x4

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?  

121 membri au votat

1. 1. Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

• LukOil
      1
    • MOL
      6
    • OMV-PetromV
      27
    • Petrom
      13
    • Rompetrol
      2
    • Agip
      4
    • NU ALIMENTEZ IN 17, 18, 19.01.2011
      68

Postări Recomandate

Re: Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

eu v-am spus ca treaba asta se rezolva cu un foc bine pus pe la depozitele lor...pe la rafinaria aia de langa autostrada spre Viena...proteste pasnice...frectii la piciorul de lemn

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 637
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Problema este ca stiu numai sa ridice pretul....in sensul descrescator coboara cu doar 3-4 bani.

Interesant ar fi ca niste colegi de afara sa ne spuna si preturile de la pompa de acum.

Miine merg in BG si ma uit si la preturile lor.Deja benzina de Bg cred ca incepe sa devina interesanta:h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

asta cu focul nu merge, pt ca ei abia asteapta o faza de genul asta ca sa ne dea in gura la toti. nu am face decat sa le legitimam masurile de crestere a preturilor si de restrangere a libertatilor individului. adica exact ce asteapta ei.

singura solutie LEGALA si EFICIENTA ramane sa nu mai alimenteze de la Petrom/OMV cel putin 70-80% din utilizatorii de autovehicule care obisnuiesc sa alimenteze de la ei. nici macar nu trebuie sa nu mai alimenteze toti, ci doar un procent semnificativ. oricine are o mica afacere sau are habar de putina gestiune isi poate da seama ce efect catastrofal ar avea asa ceva asupra indicatorilor economici ai grupului Petrom/OMV.

este atat de simplu de facut asta incat ma apuca rasul, dar ma apuca plansul cand vad cati mintosi incurca itele. evident, ajutati si de servicii, care au postaci pe net gramada, un departament intreg (informatie autentica). aia dezinformeaza si se gasesc apoi mii de idioti care sa duca valul mai departe. si apoi stam si ne intrebam de ce nu se schimba nimic in lumea asta...

puterea sta in unitate, exact ceea ce a distrus actualul sistem de guvernare, atat in Romania dar si peste tot in lume.

asistam acum la crearea Uniunii Africane, pe modelul Uniunii Europene. nu vi se pare straniu cum se repeta figura cu "dictatorii" africani? pe modelul lui Ceausescu, etc? or fi aia dictatori, dar au facut si o gramada de lucruri bune pt tarile lor, care sigur nu le va mai face nimeni dupa ei. pt ca nu percuteaza la ideile globaliste, sunt eliminati prin "revolte populare" dupa ce aus ervit interesele americanilor cu varf si indesat, si au fost prieteni pana nu demult... la fel ca Ceausescu... in fine, asta este o alta discutie... ideea era sa va treziti cu totii, si sa faceti ceea ce trebuie, pt ca vremurile naspa sunt pe vine...

Link spre comentariu

Nu avem noi fire in cap de cate pretexte gasesc talharii astia sa ne creasca preturile. Incep sa cred ca Turagmes are dreptate. Poate imbatranesc si imi pleaca mintile, dar sunt tot mai putin flexibil la prosteli. Asa o fi mersul vremurilor, cand "inalta societate" incepe sa piarda contacul cu realitatea si depaseste limitele cu spolierea vine vremea cate unei caderi a Bastiliei care sa refaca echilibrul.

In mai toate domeniile preturile noastre incep sa fie stabilite prin monopol si coruptie, fara nici o legatura cu costurile, suportabilitatea si valoarea produselor/serviciilor. Cand se revolta indivizi, sunt antisociali si infractori, dar poate vine vremea cand revolta va fi in masa, sa vad atunci ce se alege de intelegerile din umbra.

Samurai incepator
Link spre comentariu

In afara ca au scumpit combustibilul timpitii astia au inceput cu prostiile si in vama sub pretextul ca dupa arestari sunt corecti.Pina acum alimentam de la moldoveni de la bmol si puteam sa mai car dupa mine si o canistra metalica de 20l (legea spune 10l).Chestia asta a tinut vreo 2 ani,dar brusc dupa arestarile de la vami nu mai dau voie cu nici o canistra plus ca timpul de trecere a vamii romanesti a crescut de la 10 minute la aproximativ o ora.Deci cu alte cuvinte dupa ce ma f.... in gura in propria tara nici nu ma mai lasi sa trag o gura de aer din alta parte.

Link spre comentariu

Nu stiu de ce dar cred ca ne meritam soarta. Desi 80% dintre soferi au auzit de protestul initiat pe mai multe cai, n-au crezut in el sau au zis ca si cu o floare nu se face primavara. Cum eu n-am facut nici un efort suplimentar ne mai cumparind nici macar biscuiti de la grupul diabolic, cu totii puteam incerca. Se vede treaba ca fara manipulari si prosteli nu suntem in stare de nimic. Daca vom continua sa ne ghidam vietile dupa "capul plecat sabia nu-l taie" sau " cind primesti o palma intoarce si celalalt obraz" vom fi vinduti pe internet ca tara de tinte vii pt. paintball.

'89 Terrano 3.0L V6 VG30I
Link spre comentariu

bun...am priceput...nu mai cumparam combustibil de la grupul austriac...perfect....

ptr cata vreme...ca totusi...trebuie sa ne deplasam de colo colo...afacerile trebuiesc conduse....

eu stiu ca in tineretea mea....aveam o carciuma in cartier...cu preturi ca la Aro Palace....am incercat sa-i sugeram acelui patron ca...totusi suntem in marginea Brasovului....nu in centru....nu ne-a bagat in seama...pana ne-am dus intr-o dupa masa la el...am facut totul tandari....cu promisiunea ca-l mutam cu tot din zona.daca nu regandeste preturile...dupa renovare...a avut ...si are in contunuare....preturi de bun simt....

asa trebuie procedat si cu gunoaiele astea

dar pana la ei i-as impusca pe aia care le-a dat pe mana ce avem noi prin pamant....si nu numai

Link spre comentariu

Mi-e greu sa cred ca nu se vad alternativele. Eu am luat hotarirea pe termen nelimitat. La noi si masinile inginerilor si alea de marfa merg foarte bine si cu alte marci de carburant.

'89 Terrano 3.0L V6 VG30I
Link spre comentariu

Desi alimentam aproape exclusiv la grupul impropietarit de nepotul matusii Tamara am renuntat de doua luni jumate si am virat catre rusi si lupul cu sase picioare. De fapt, incerc si sa alimentez cat mai putin: limitez drumurile cu auto, dau din membrele inferioare de cate ori situatia mi-o permite, iar cand prind o zi cu peste cinci grade ma sui pe o ragalie de 250 cmc si imi fac treaba cu ea.

Suzuki Grand Vitara XL-7 2003

ex-Land Rover Discovery 2 2004

Link spre comentariu

...ptr cata vreme...ca totusi...trebuie sa ne deplasam de colo colo...afacerile trebuiesc conduse....

pana cand scad preturile la carburanti, "fireste"!

si raman o gramada de alti furnizori, sau in Brasov nu aveti decat Petrom/OMV? :grin:

sincer, asta cu violenta nu este deloc o solutie, am vazut ceva proteste, ca sa zic asa, si ajungi sa-ti dai cu stangul in dreptul. eram de fata la o faza, cand jandarmii bateau niste protestatari pasnici, mare parte femei, iar MIZERABILUL de ADELIN PETRISOR transmitea in direct de la fata locului pt A1: "protestatarii sunt violenti, ataca fortele de ordine, ii impiedica pe acestia sa-si faca datoria... etc". cand un nene i-a zis aluia in fata "de ce minti ba!", s-a oprit, s-a intors spre nenea ala si i-a zis cu scarba "tu ce te bagi, vezi-ti de treaba ta", dupa care si-a continuat sirul de ineptii. evidnt ca la TV s-a vazut apoi in fundal niste civili si jandarmi in uniforme, amestecati, agitatie, etc, de nu-ti dadeai seama ce si cum, dar au ramas "valabile" vorbele MIZERABILULUI.

prin urmare, va puteti da seama ce se poate intampla in cazul unei agresiuni reale... sistemul e construit in asa fel incat sa nu mai poti protesta DELOC, fara sa fi "infractor". au luat bataie de la politie si nemtii cand au protestat impotriva deseurilor radioactive... deci e treaba generalizata... nu e inventie romaneasca. noi doar am "importat" sistemul asta, din pacate.

si Doamne! e atat de simplu sa nu mai bagi in rezervor carburanti de la UN SINGUR FURNIZOR! CE E ASA DE GREU DE INTELES AICI?!?!?! :uameni

dar masina de manipulare mediatica functioneaza brici, au amplificat la maxim prostiile alea de "proteste" cu bani marunti la pompa, etc, care au fost un mare fas, dar au dat impresia ca romanii "protesteaza". si astfel i-au "calmat" pe toti. oamenii au "protestat" si si-au varsat amarul, deci "au facut ceva", in realitate nu s-a schimbat nimic, ci dimpotriva, preturile continua sa creasca, si au indus apoi ideea cretinopata "ca oricum nu putem face nimic" impotriva lor, ca "protestele sunt degeaba" si "ne meritam soarta".

qed...

Link spre comentariu

Salut

aseara am primit mesajul acesta pe mess dati si voi mai departe :

Daca ai demnitate trimite mai departe ! Petrom a ieftinit benzina la pompa cu 0,03 bani. Marele lor boss a spus ca e destul pentru nespalatii astia (de romani). Cand i s-a replicat ca protestul ar putea dura, dandu-le peste cap afacerile, a raspuns : - ROMANII SUNT CACACIOSI, NICIODATA NU AU TERMINAT UN LUCRU PE CARE L-AU INCEPUT ! – Continuati boicotul ! NU MAI CUMPARATI DE LA PETROM SI OMV pana nu ajung la 4,20-4,30 lei/litru benzina 95 ! Daca nu vand, li se blocheaza stocurile, transporturile de alimentare fac cale intoarsa….FRANCEZII AU FACUT LA FEL, SI DUPA 5 ZILE, CEI DE LA SHELL AU CEDAT. Daca ai demnitate trimite mai departe !....mai departe ....mai departe

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Link spre comentariu

Interesant ar fi ca niste colegi de afara sa ne spuna si preturile de la pompa de acum.

Germania: datorita framintarilor din lumea araba si (mai ales) ale speculatiilor la bursa, benzina a ajuns sa depaseasca 1,50€/l. Acest pret record, a fost atins ultima oara in 2009.

Pe albastru pretul fara taxe

Pe gri pretul la pompa

1297405366762l.jpg.f6b0c0db054592c3c1a7633f21adb5d0.jpg

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

eu am fost in germania acuma la mijlocul lui februarie

si intradevar pe autostrada ajunge si la 1.50

in wiesbaden unde am stat am pus de la shell cu 1.36

iar in austria la OED cu 1.29

la granita austria cu germania era 1.42 motorina.

daca iesi de pe autostrada si pui din oras poti iesi si cu 20 centi mai ieftin.

in ianuarie am pus de la oed cu 1.28 parca si in viena era 1.24.

vorbesc aici doar de motorina ca benzina nu stiu cei aia.

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Link spre comentariu

Buna dimineata !

In Franta, astazi, pe autostrada, zona Orleans, benzina super plus de 98 era 1.65 Euro per litru, iar motorina 1.45 Euro per litru.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Germania: datorita framintarilor din lumea araba si (mai ales) ale speculatiilor la bursa, benzina a ajuns sa depaseasca 1,50€/l. Acest pret record, a fost atins ultima oara in 2009.

Pe albastru pretul fara taxe

Pe gri pretul la pompa

[ATTACH=CONFIG]99923[/ATTACH]

din ce vad aici nu vanzatori de benzina sunt vinovati pentru preturile astronomice practicate la pompa....ci guvernele nesatule de profit....este o jepcareala la nivel mult mai mare !!!...putem merge la pompe cu bani marunti pana albim...nu lovim unde trebuie !

Aceste carteluri mafiote numite ...Uniunea Europeana...Statele Unite si cate or mai fi...ne-a transformat in iobagi moderni fluturandune prin fata democratia lor de rahat...fara sa ne dam seama ca de fapt libertatile ne sunt mai ingradite decat sub era comunismului !!!

am un gust amar !...cat de usor este manipulata lumea !

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

In Bulgaria, azi, Shell-2,53 / OMV 2,53 / Rompetrol 2,43 leva/litru de motorina.

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

In Bulgaria, azi, Shell-2,53 / OMV 2,53 / Rompetrol 2,43 leva/litru de motorina.

Cat vine in roni?

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

Cat vine in roni?

Pai daca 1Leva =2,1540 lei dupa cursul oficial de vineri restul vine de la sine.... 5,23422 lei :ha::ha:. Adicatelea tot un caca maca.In iasi cea mai ieftina motorina de la petrom era azi 5,16 ron.Asa ca....am bulit-o.Spre comparatie la moldoveni motorina superioara super ok(nu de la lukoil sau petrom)ajunge in jur de 4 lei.

Link spre comentariu

...

am un gust amar !...cat de usor este manipulata lumea !

Prețul crește și lumea tot atâta cumpără. Am un prieten ce lucrează la o benzinărie în București și îmi spunea că vânzările nu au scăzut prea mult și că românul a început să cumpere cantități mici de combustibili dar mai des.

Link spre comentariu

Vad ca a inviat threadul asta, ca incepusem sa intru la idei.

Bravo booboo, imi place cum gindesti :h5

Eu inca nu am ajuns la benzinarii, ce-i drept cam bate vintul prin rezervoare, iar la statiile de GPL am fost de 2 ori.

Pretul va continua sa creasca atit timp cit le "demonstram" ca nu avem alternative. Acum petrolul e peste 100 de dolari barilul, dar a fost si aproape 150 si preturile nu erau cit sint acum, deci clar ca cineva (statul + companiile petroliere) fac bani gramada din aceasta marfa cu cerere foarte inelastica.

Simbata am avut treaba cu masina si a fost incredibil de aglomerat, dar azi in oras traficul a fost foarte lejer, incredibil de lejer.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Salariul MEDIU este undeva la 80 USD.

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare