Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Alex4x4

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?  

121 membri au votat

1. 1. Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

• LukOil
      1
    • MOL
      6
    • OMV-PetromV
      27
    • Petrom
      13
    • Rompetrol
      2
    • Agip
      4
    • NU ALIMENTEZ IN 17, 18, 19.01.2011
      68

Postări Recomandate

• Răspunsuri 637
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Cum ar fi cu mersul la votare, data viitoare...? :cn

Toata lumea injura guvernul, dar de fapt ei sint reprezentantii poporului, alesi de popor (sau cel putin de majoritate).

Multumesc pt sugestie,din 1993 de cind am capatat drept de vot tot timpul sunt pe linga cu votul meu adica pe linga vointa majoritara a poporului roman:ha::ha:

Asa ca dindu-mi seama ce prost fusei la anul nu o sa mai consum scumpul si pretiosul combustibil ca sa mai votez ci cred ca in ziua alegerilor(locale,nationale) o sa ma pis cu bolta undeva pe linga o balta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum ar fi cu mersul la votare, data viitoare...? :cn

Toata lumea injura guvernul, dar de fapt ei sint reprezentantii poporului, alesi de popor (sau cel putin de majoritate).

Absenteismul la vot are ca justificare faptul ca TOTI au fost votati si au ajuns la putere, la un moment dat , si n-au facut decat sa se intreaca in furat si in minciuni.......si chiar si atunci cand s-a votat , a fost o votare "contra", adica nu s-a votat din incredere intr-un partid anume , ci a fost un vot "sa nu iasa" ceilalti......

Link spre comentariu

deci... de vina sunt mai multi factori. in principal institutiile globaliste, care freaca meciurile peste tot in lume. apoi urmeaza semidoctii, care au o mare pasiune de a comenta pe la colturi (inclusiv internet) despre situatia lucrurilor, dar in afara de a-si da cu parerea nu fac nimic concret, decat ca inrautatesc si mai tare situatia. apoi masele de oameni, dar ei bietii sunt doar un instrument amorf bun de manipulat, vor tine intotdeauna cu cine le da de mancare. tocmai de aceea responsabilitatea pica pe umerii celor inteligenti, buni si puternici, care au datoria de a misca lucrurile, pacat ca se impiedica de semidocti care sunt si ei destui, si in plus, sunt "odihniti", ca ei n-au nici o treaba cu evolutia, nu se implica in nimic, iar datul din gura/degete e putin consumator de energie.

din informatii confirmate de servicii, TOATE ALEGERILE SE FRAUDEAZA, PESTE TOT IN LUME, EI STIU CHIAR SI PROCENTUL DE FRAUDARE, DINAINTE. cu mare precizie. de fapt, asta este si mecanismul "democratiei" lui peshte, care este o utopie mai mare decat comunismul. nu ma surprinde ca vor si la noi sa mareasca perioada campaniei electorale, vom ajunge indata ca "expertii" in manipularea maselor americani, 2 ani de campanie, 4 de mandat. adica, cu alte cuvinte, in maxim 2 ani se prind toti ca puterea nou aleasa e corupta, hoata, antipopulara, iar ca sa nu reactioneze masele, hop! incepe campania electorala, care le spala creierele si ii tine "atenti" la "viitorul stralucit" ce "va urma" dupa noile alegeri. dupa care povestea se repeta, iar si iar...

prin urmare, referitor la vot, este necesar ca cel putin 90% din populatia cu drept de vot sa mearga la votare si sa voteze cu acelasi candidat, pt rezultate sigure. altfel, avem situatia amintita de colegul de mai sus: intotdeauna iese "celalalt decat am votat noi". adica, sa zicem ca mergem 30% dintre votanti la vot, 25% votam cu un anumit candidat, dar daca "trebuie" sa iasa celalalt castigator, este foarte simplu de facut asta. nu va surprinde faptul ca intotdeauna iese la vot celalalt? singura situatie din Romania cand nu a functionat smecheria asta a fost in 2004 cu Basescu, cand lumea chiar a mers la vot si a votat in masa cu "schimbarea" adica fara pesedei. insa ne-am confruntat cu o alta mare tzeapa! nu exista alternativa pe scena politica, NICAIERI IN LUME! au avut grija sa faca sistemul electoral in asa fel incat nu ai nici o sansa sa castigi impotriva sistemului lor, incepand de la conditiile de inscriere pe liste, publicitate, fonduri, etc. nu conteaza cat esti de bun sau bine intentionat, pur si simplu "nu ai loc". mai baga pe liste niste lingai platiti de ei ca sa para mai democratic si sa nu fie doar ei pe liste, ca e prea batator la ochi, dar e doar show. pt ca majoritatea celorlalti "micutzi" sunt jalnici, unii chiar prostutzi, "patati", etc... astfel incat nici macar nu-i baga nimeni in seama... atentia principala este orientata tot catre "marii jucatori".

deci, as vrea sa eliminam niste mituri:

- parlamentarii/guvernantii sunt alesii poporului = FALS!

- nu se poate face nimic pt a schimba lucrurile = FALS! (de fapt, asta ne induc ei zi de zi prin massmedia, astfel ca deja majoritatea a inceput sa creada gogoritza asta)

- noi romanii suntem de vina pt situatia dezastruoasa din tara = FALS! (suntem niste victime alaturi de alte popoare, fiecare suferind in modul specific)

in concluzie, as fi tare curios cati din cei care comenteaza pe aici au mai alimentat de la grupul Petrom/OMV de cand a inceput "protestul la benzinarii", si atunci vom avea si o statistica a forumului referitoare la inteligenti, semidocti si mase. nu vreau sa fiu rau, dar prea se ascunde lumea dupa deget. si culmea, este atat de simplu de rezolvat problema asta cu pretul carburantilor, cat si alte probleme dureroase din tara asta, dar ne cam impiedicam de aia mintoshi, din pacate...

va dau si un aforism, pt meditatie: "a stii si a nu actiona este suprema lasitate".

(deci nu mai asteptati sa vina cineva sa va schimbe pretul carburantilor si ce mai vreti voi. voi sunteti schimbarea. pana nu intelegeti asta, lucrurile vor merge tot inspre mai rau.)

Editat de Optimus
Link spre comentariu

as fi tare curios cati din cei care comenteaza pe aici au mai alimentat de la grupul Petrom/OMV de cand a inceput "protestul la benzinarii", si atunci vom avea si o statistica a forumului referitoare la inteligenti, semidocti si mase. nu vreau sa fiu rau, dar prea se ascunde lumea dupa deget. si culmea, este atat de simplu de rezolvat problema asta cu pretul carburantilor, cat si alte probleme dureroase din tara asta, dar ne cam impiedicam de aia mintoshi, din pacate...

va dau si un aforism, pt meditatie: "a stii si a nu actiona este suprema lasitate".

Eu nu am alimentat inca de la nimeni, desi e cam mare tristetea prin rezervoare. Am vrut si vreau sa vad cam cit o pot duce fara masina (ma rog, sa evit cit pot). Nici la GPL nu am facut excese prea mari, cam 150 de lei de la inceputul anului.

Frumos citatul ala, o sa tin minte :g

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

bla bla bla.....de vina sunt toti aia care s-au perindat la putere....ca sa-ti dau un exemplu vis a vis de combustibili...de la depozitul Rompetrol din Zarmesti incarca si cisternele de la OMV si cele de la Petrom...si cele inscriptionate Lukoil...sau Rompetrol...asa ca indiferent de unde alimentam...tot cam in aceleasi buzunare ajung banii

de ce guvernul englez a putut scadea acciza pe combustibil...si al nostru nu?

asta ca sa nu mai intreb de alte facilitati

Link spre comentariu

...de la depozitul Rompetrol din Zarmesti incarca si cisternele de la OMV si cele de la Petrom...si cele inscriptionate Lukoil...sau Rompetrol...asa ca indiferent de unde alimentam...tot cam in aceleasi buzunare ajung banii...

sincer, eu nu am inteles ce ai vrut sa demonstrezi aici :)

sau poate nu ai inteles tu ideea de baza. mai explic o data pe scurt: e clar ca petrolul vine cam din aceleasi locuri, dar aia de-l transporta, prelucreaza si vand, sunt mai multi. si unii sunt mai importanti in sistem decat altii. in speta Petrom/OMV, ca e bagat si statul, e cel mai mare, etc. deci nu ne intereseaza cat petrol se va vinde, si de cine, etc, ci doar ca acest colos Petrom/OMV sa fie ingenunchiat. nu conteaza cine ia banii pe petrol intr-un final, dar e sigur ca infrastructura Petrom/OMV e platita chiar de proprietarii grupului, din vanzarile pe care le fac. daca nu mai fac vanzari, sau fac doar sa le ramana de un cico, e clar ca nu vor mai putea sustine financiar grupul. si vor trebui sa ia masuri. care pot fi de 2 feluri:

1. umbla la pret si politica de marketing, astfel incat sa le revina clientii. cu efecte multiple pe piata de carburanti.

2. baga politia si jandarmeria pe noi si ne bat pe toti de ne rup dintii, si ne baga abonament obligatoriu la carburant, fie ca avem masina sau nu, gen abonamentul TV.

judecati si voi care din cele doua variante este mai probabila...

Link spre comentariu

prietene...ori tu esti prea istet....ori eu sunt prea prost....

am spus ca poti sa nu alimentezi la OMV Petrom....tot la ei ajung banii....si mai e o treaba...cati politai si jandarmi sunt la mia de locuitori?crezi ca pot face fata multimii?numai ca multimea da din gura aici pe net...asa ca....petrolistii pot prospera in voie cu acordul tacit al mai marilor zilei...

Link spre comentariu

pai din ce spui tu, eu inteleg ca Rompetrol vinde carburanti catre ceilalti, deci Petrom/OMV sunt un fel de dealer. adica intermediar. adica, daca nu mai cumpara lumea de la ei (Petrom/OMV), li se goleste punga, nu le mai merge bizu, nu-si mai pot sustine cheltuielile, etc. adica se pun pe butuci.

reamintesc si ce a spus rusofilul de la Lukoil, in interviul ala, ca Petrom prefera sa cumpere de la ei (Lukoil) carburantul gata "preparat" decat sa rafineze ce extrag ei (Petrom/OMV). deci eu ii vad destul de vulnerabili la un atac de genul asta, in care nu se mai cumpara carburanti de al ei, adica de la Petrom/OMV (ca sa nu mai apara confuzii).

iar faza cu politia si jandarmeria era o gluma... credeam ca e vizibila gluma...

in fine... ideea e asa: pe subiecte de genul asta se poate discuta si polemiza la nesfarsit, se pot isca animozitati, nedorite, si nu e cazul. chestiunea este una extrem de grava si importanta si numai actiunea ferma si justa o poate rezolva. iar reteta se poate aplica si in alte doemnii, pt ca abuzuri sunt peste tot, in ziua de azi.

de asta n-am vrut sa mai postez pe topicul asta, dar uite ca m-a mancat in degete si am butonat iar pe aici... :grin:

Link spre comentariu

@SilenceDJ: i-ai numarat tu si esti sigur ca sunt doar 2000 de romani inteligenti? :) ... asta e o replica asa... sa fie...

pe de alta parte, lucrurile astea iau ceva timp, raportul de forte este considerabil inegal, eu si altii ca mine care ne frigem degetele pe tastatura sa explicam unora niste aspecte, comparativ cu sistemul mafiot care spala creierele romanilor de 20 de ani cu un intreg arsenal media, chimic, electronic... deja au alungat din tara cateva milioane de romani, majoritatea tineri si cu putere de munca, iar aici au mai ramas batranii, incompetentii, si aia care se incapataneaza sa nu plece :old

sunt totusi optimist si cred ca lucrurile se vor schimba in bine in curand, singura problema vor fi costurile schimbarii. cu cat lumea se va trezi si va actiona mai repede, costurile vor fi mai mici, altfel... o sa doara mai tare...

Link spre comentariu

alea nu-s proteste... aceeasi apa de ploaie cu "blocatul benzinariilor cu maruntis". nu stiu de ce, dar cred ca stiu care va fi raspunsul UE dupa ce intreaba bulgarul daca au voie sa reduca preturile... :ha:

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

uite ca tot eu postez aici, cu o stire de ultima ora:

http://www.avocatnet.ro/content/articles?id=24002&utm_source=3238&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter

dupa cum va spuneam... daca nu facem ceea ce trebuie, ne calca astia in picioare cum vor ei. ma intreb, pana unde trebuie sa ajunga sclavagismul asta mascat, pana sa se trezeasca suficient de multi oameni si sa actioneze unitar si eficient?!

Link spre comentariu

Mascat? Eu zic ca e sclavagism pe fata. In 2-3 ani, cu astia la putere, o sa fie dictatura. Probabil ca o sa ne trezim cu mascatii la usa ca facem comentarii calomnioase si atentam la siguranta nationala.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

stai linistit, ca orice guvernanti ar fi la putere, s-ar fi intamplat acelasi lucru. astia de acum, doar finalizeaza ce a inceput FSN-ul in '89 si a continuat PSD-ul. chiar as zice ca este putin mai bine acum, astia macar nu omoara oameni incomozi cum faceau ceilalti... era plin de "sinucigasi" si "disparuti" pe vremea lui nea Nelu si Bombonel. bine va fi in tara asta abia dupa ce vor prelua puterea niste oameni cu bun simt si cu adevarat patrioti, si aia sunt cu totul altii decat astia de ii cunoastem noi de 20 de ani. eu sper sa iasa aia la lumina cat mai repede, pana se mai poate salva ceva din tara asta.

Link spre comentariu

...ceva fapte?

bineinteles: de atunci, nu mai alimentez deloc de la Petrom/OMV. eu cred ca "analistii" sunt altii pe forum :wink:

intre timp, de la acea caricatura de protest, m-am gandit si la o varianta de actiune: cei care au forumuri auto, in principal, dar si ceilalti care au siteuri/portaluri auto, ar putea sa stabileasca impreuna o strategie de boicotare a companiei mafiote petrom/OMV. ramane totusi singura modalitate prin care se poate face ceva: ingenunchierea unei companii, si dintre toate, asta merita din plin. plus ca fiind bagat si statul, cum am mai zis o data, efectele vor fi sigure. asta pt cine vrea actiune pe bune. si apoi vedem cine sunt analistii :grin:

nu mai veniti cu incendieri pt ca sunt copilarii... asta ca sa nu mai reluam genul asta de discutii.

Link spre comentariu

bineinteles: de atunci, nu mai alimentez deloc de la Petrom/OMV. eu cred ca "analistii" sunt altii pe forum :wink:

intre timp, de la acea caricatura de protest, m-am gandit si la o varianta de actiune: cei care au forumuri auto, in principal, dar si ceilalti care au siteuri/portaluri auto, ar putea sa stabileasca impreuna o strategie de boicotare a companiei mafiote petrom/OMV. ramane totusi singura modalitate prin care se poate face ceva: ingenunchierea unei companii, si dintre toate, asta merita din plin. plus ca fiind bagat si statul, cum am mai zis o data, efectele vor fi sigure. asta pt cine vrea actiune pe bune. si apoi vedem cine sunt analistii :grin:

nu mai veniti cu incendieri pt ca sunt copilarii... asta ca sa nu mai reluam genul asta de discutii.

Voi inca nu ati inteles ca guvernul castiga mai mult decat orice companie petroliera prin taxele si accizele pe care le are asupra carburantilor?Putem boicota o anume companie si sa alimentam de la altele,consumul de carburant va fi acelasi iar guvernul va castiga aceeasi suma de bani doar ca ii va primi de la altcineva.Pentru a scade pretul carburantului ar trebui ca guvernul sa renunte la un procent din taxele si accizele pe care le are asupra acestuia.

Link spre comentariu

Bingoooooooo....cyborgul a pus punctul pe I......guvernul trebuie sa miste...dar nu o va face..... ptr ca pierde o sursa sigura de finantare....ideal ar fi sa alimentam toti in afara tarii....abia atunci protestul va avea cu adevarat efect

englezii au facut treaba asta...dar ei au regina...nu presedinte :grin:

Link spre comentariu

tot nu intelegeti :)

nu conteaza ca se va vinde aceeasi cantitate de carburanti si ca statul isi va lua taxele la fel. ideea este de a pune o presiune reala si imensa asupra unui grup de interese, pentru a forta o companie sa reduca preturile, a forta statul sa tina seama si de dorintele si nevoile cetatenilor. raman la parerea ca o astfel de actiune ar putea avea succesul scontat. dar mai trebuie pusa si in practica. eu ma incapatanez sa continui sa o fac, chiar daca poate sunt singurul si clar ca nu merita in acest caz. dar macar am satisfactia ca nu directionez banii mei catre niste banditi, de buna voie. dincolo de asta, eu imi permit sa dau si 10 lei pe litru, nu asta este problema mea. nu merg la consum, mi-am cumparat recent o masina care consuma mai mult si costa intretinerea mai mult. e o chestiune de atitudine, pana la urma. cat de mult vrei sa fi calcat in picioare de niste indivizi fara scrupule. si am mai spus: situatia este mult mai complexa, include si celelalte domenii, nu doar carburantii.

in fine... e pacat ca lucruri in realitate atat de simple, se complica atat de mult doar de dragul "analizei" (ca sa parafrazez) si a despicatului firului in patru...

va urez cheltuiala fericita cu carburantii! :grin:

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

Sa reinviem acest topic putin.

S-a facut atata tam-tam pe toate posturile media , forumuri , hau hau cainii latra ursu merge mai departe. In curand combustibilii vor ajunge la 7 lei , deja e aproape 6 lei/L.

Intradevar tot a fost mai bine decat nimic , dar......nici urma de rezultat .

Pe nimeni nu-i doare la fundul lor de babuin.

Sa nu alimentam deloc nu se poate. Eu unul sunt in cautarea locurilor d emunca de afara , nu cred ca mai este vreo speranta de stabilitate cel putin nu in urmatorii 10 ani.

Opinii , pareri , sugestii

Never stop exploring
Link spre comentariu

. Eu unul sunt in cautarea locurilor d emunca de afara , nu cred ca mai este vreo speranta de stabilitate cel putin nu in urmatorii 10 ani.

Opinii , pareri , sugestii

eu zic sa te gindesti bine inainte sa pleci de acasa. ciini cu covrigi in coada nu-s pe aici si daca faci raportul la cit cistigi si cit cheltuiesti iesi tot cam ca in RO. plus alte belele care apar cu limba, administratia, etc

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare