Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Alex4x4

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?  

121 membri au votat

1. 1. Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

• LukOil
      1
    • MOL
      6
    • OMV-PetromV
      27
    • Petrom
      13
    • Rompetrol
      2
    • Agip
      4
    • NU ALIMENTEZ IN 17, 18, 19.01.2011
      68

Postări Recomandate

• Răspunsuri 637
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Asta e romanul tipic.TU PERSONAL ce ai facut sa se schimbe ceva?In afara ca te gindesti sa pleci?Prea usor pleci capul.Stiu ca capul plecat sabia nu-l taie.....

Si de aia suntem in kktul in care suntem astazi ! Din cauza acestei mentalitati obediente, umilitoare, tematoare, oportuniste, smecheresti chiar !

Asta inseamna de fapt vorba asta spurcata pe care ai citat-o !

Si nu , el n-a plecat capul ! E dreptul fiecaruia sa se fereasca cum poate de un rau caruia nu-i poate face fata ! De ce toti emigrantii de dinainte de 89 erau frumos categorisiti cu nobila expresie "EXILUL roamnesc" ?!? Acum nu e acelasi lucru cu cei care pleaca ???

Noi care stam aici plecam capul sub batjocura astora de la putere indiferent care ar fi ei !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De unde stii ?

Laure....de unde stiu? asa cum am stiut cand era 3 lei ca va ajunge 5.5 lei

si nu s eva opri la 7 lei , asculta-ma.

Mikey , e alegerea ta ca ramai sa inghiti , a mea e sa plec sa caut o viata mai buna , ramai tu drept , dar in rahat pana la mijloc.

Never stop exploring
Link spre comentariu

Laure....de unde stiu? asa cum am stiut cand era 3 lei ca va ajunge 5.5 lei

Mai da-o dracu' de treaba. Ma faci sa cred ca esti mama omida...

Pai daca stiai cumparai naibii 10 tone si faceai profit la greu.Zi-mi si mie preturile probabile la niste produse si valute ceva, sa stiu ce va fi peste 1-2 ani sa vand dublu atunci. ti-as fi recunoscator.

Link spre comentariu

A trecut mai mult de juma' de secol de cand schimbarile de regim au fost relativ pasnice si nu au atins integritatea "clasei conducatoare", care s-a perpetuat transpartinic, transfrontalier si transcumvretivoi. Cu alte cuvinte nu ii misca nimeni de acolo nici cu rugaciuni. In ultima vreme plebea a inceput sa se miste si, culmea, "fruntasii" nu se impacienteaza. Ba mai mult, la noi guvernoii au indepartat de ei si stratul protector al politiei/armatei care cred ca se alatureaza si ea plebei nemultumite. Astept sa vad pana unde se intinde guma si cum si cand va plezni. E o chestiune de cand, nu si una de daca.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Laure...nu trebuie sa fi mama omida ca sa iti dai seama de niste lucruri.

Zoli.......inca cativa ani iti spun eu ca nu va iesii nimeni in strada, NIMENI

ba , sa nu mint....pensionarii saracii si cativa someri. Nesemnificativ

Never stop exploring
Link spre comentariu

ma distreaza la nebunie topicul asta....peste tot in lume s-a scumpit zeama de bagat in rezervor....a facut scandal cineva?....nu

peste tot in lume e cam acelasi rahat ca pe la noi....diferenta ca ala de acolo are ambalaj...al nostru nu

in ritmul asta de pe aici cativa dintre voi au mari sanse sa ajunga consilieri economici prin cine stie ce etaje superioare:grin:

eu va zic altceva....mergeti mai mult in teren....cat se mai gaseste zeama inflamabila....dupa ce nu va mai fi...avem tot timpul ptr discutii

succesuri :h5

Link spre comentariu

...in ritmul asta de pe aici cativa dintre voi au mari sanse sa ajunga consilieri economici prin cine stie ce etaje superioare:grin:...

Si ce ar fi rau in asta? Am avea si noi oaresce "pile" la etajele respective:grin::banana

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

iaca a trecut un an... haideti sa protestam inteligent si eficient: sa nu mai alimentam deloc de la grupul OMV-Petrom.

este una din putinele forme de actiune si protest perfect legale si democratice pe care le putem face, pentru moment. este infinit mai mult decat tipatul degeaba prin orase, catre niste guvernanti carora oricum nu le pasa ce zicem noi. vor intelege doar cand actiunile noastre le va afecta buzunarul.

as prefera sa nu se reia polemica anterioara vizavi de consumul de carburanti, dat foc la pompe si altele. daca am retinut bine, in ultimul an pretul carburantilor a crescut cu peste 1 leu, si continua sa creasca. intelegeti ca e vremea actiunii inteligente, nu a circului mediatic. daca nu, asta este...

Link spre comentariu

sal eu zic caci atat nu o sai ofefenseze pe benzinari....teaba cea mai buna era cea cu bamni marunti sa.sa alimentezi de vro 7 sau 8 si sa platesti u 5 bani si 10 bani asa sai blocam cateva zile sa nu mai vanda de cateva milearde in cateva zile ci de cateva zeci de milioane.

si benzinariile cu vad mare.

eu sunt din cj si eu ma duc daca facem asa ceva spor si la mai bine:br:cl

Link spre comentariu

Majoritatea firmelor private/de stat au contract cu Petrom-ul. Fiecare masina are un card cu care alimenteaza , benzinaria respectiva nevazand banii decat la sfarsit de luna. Degeaba boicotati voi astia mai mici benzinaria fiindca grosul se vinde la firme. Eu daca lucrez la compania X si are contract cu petrom-ul nu am voie sa alimentez din alta parte.

Never stop exploring
Link spre comentariu

da ai dreptate dar daca suntem multi cat trebuie sa stea la coada pana gata de numarat monedele,eu zic ca se lasa pagubas,ideia ii sa nu mai incaseze atata bani ,si ne facem ca ne lipsec 50 de bani si mai stam putin

cand a mai fost la cj asa ceva am fost si iti zic ca cei cu masini de firma sau cam disperat si au plecat

Link spre comentariu

oameni buni, treziti-va!

1. grosul de vanzari se face catre persoane fizice, oricum, peste 50% clar!

2. si ceilalti vand catre firme pe baza de card, deci cine vrea card, isi poate face in alta parte, poate cu anumite avantaje pt ca a schimbat furnizorul de carburanti. pana mea! regula simpla in negocieri!

3. scaderea vanzarilor cu cel putin 50% pe termen lung, nedefinit, daca nu baga firma in faliment, cel putin o zguduie groaznic.

4. degeaba le platesti cu 1 ban, ii baga in banca si ii doare in cur.

5. degeaba le incurcam vanzarile cateva zile... in celelalte zile vor recupera volumul de vanzari.

6. pe langa curaj, este nevoie si de inteligenta. "curajosi" avem destui, din pacate...

7. ce le mai place unora sa discute...

Link spre comentariu

nu alimentez deloc in perioada asta si de cand s-a deschis langa mine un agip alimentez numai de acolo.

problema este ca nu suntem destul de multi si de decisii,se pare ca va fi acelasi rezultat ca si data trecuta,adica nimic repercusiuni si scumpirile au curs in continuare.

astea sunt carteluri iar ca sa le misti intrun fel trebuie sa se miste cu totii 100%,decisi si multi altfel nu se va face nimic.

de aceea sunt si scumpirile foarte mici si foarte repetate ca sa nu sara lumea prea mult de cur in sus pt ca daca ar scumpii dintr-o data cu 1,5ron sa zicem pt 2 ani atunci intradevar le da lumea foc.

e greu,e foarte greu,a fost mereu

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

nimic nu e usor pe lumea asta, dar nici imposibil. haideti sa ajungem la rezultatul acesta in 2-3 luni... este foarte posibil. sa incepem cu noi insine (eu oricum nu mai alimentez de la ei de cativa ani, decat cand m-au prostit unii, ca ce buna e motorina de la Petrom! :grin:). si sa indemnam cat mai multi cunoscuti sa procedeze la fel - evident, dintre cei care inca mai alimenteaza de la grupul mafiot OMV-Petrom. daca fiecare forumist convinge macar 100 de persoane sa nu mai alimenteze de la OMV-Petrom rezulta o actiune formidabila:

11368 membri x 100 persoane convinse = 1.136.800 clienti mai putin

1.136.800 clienti x 50 Litri lunar (medie) = 56.840.000 Litri lunar mai putin

56.840.000 Litri x 6 lei (medie) = 341.040.000 lei lunar, adica 78.762.125 euro lunar

sa admitem ca pe forum sunt activi doar 75% din numarul de membri inscrisi, iar din astia doar 50% sunt inteligenti si responsabili, caz in care rezulta:

341.040.000 lei lunar, adica 78.762.125 euro lunar x 50% = 39.381.062 euro lunar, paguba pt mafiotii carburantilor.

vi se pare putin sa pierzi lunar aproximativ 40 milioane euro?!?!?! luna de luna?!?!?!

dar daca si alte forumuri auto vor proceda asa? si vor promova aceasta idee?

mie mi se pare cea mai eficienta modalitate de a protesta si de a actiona efectiv (nu doar de a da din gura aiurea prin piete, ca oricum nu-i pasa nici unui guvern de astea) pt indreptarea situatiei preturilor la carburanti.

si este perfect legala (piata e libera, sau asa ne prostesc astia la TV), nu presupune riscul de a lua bolovani in cap, si chiar putem misca lucrurile!

succes!

Link spre comentariu

Si crezi ca vor avea probleme cei de la OMV / Petrom sa exporte combustibil ?

Oricum benzinariile sunt in franciza deci nu in OMV / Petrom lovesti ci in proprietarul

benzinariei .

Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l.

Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l.

Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare