Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

g'nok ....

gnok

Postări Recomandate

• Răspunsuri 132
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: g'nok ....

Vezi protectia ("fustita") de cauciuc de la semi-aripa dintre roata si motor. Daca ai facut un body lift trebuia sa o schimbi cu una mai lata ca sa apere motorul de apa, noroi etc. Mai ales la semi-sripa din dreapta de langa alternator.

Stai linistit Gnok, am trecut si eu prin astfel de clipe.... pana cand am facut recarosarea cu donatoru` :grin:

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 ani mai târziu...

Ok...revin aici pentru diverse maruntisuri sa nu tot deschid topicuri la fiecare problema intalnita...

De vreo 2 zile cand calc frana la viteze mai maricele se aude la etrierul stang spate un zzzzzzzz ca si zgomotul facut de motorasul de la stergatoare care inceteaza la 1-2 secunde dupa ce las pedala...

Nu pierd lichid,si desi am aerisit franele - de cand cu zzaitu asta am frane la a 2-a pedala.......any ideea ce ar putea fi?

A...dupa ce s-a intarit pedala daca o tin apasata nu coboara ca in cazul unei pierderi de presiune...

Edit....nu e nici zgomotul facut de ''alarma''de la placute...placutele neavand mai mult de 1500 km...

Link spre comentariu

Multumesc lui Zippo pentru overfenderele donate ... necesita mici modificari la prinderi si la dimensiuni (trebuiesc scurtate) in rest sunt ''de acolo''... nu ma asteptam sau cel putin nu aveam mari sperante ca overfendere de patrol merg pe surata medie - pajero....:tk Zippo...

O sa le montez luni sau marti (depinde cum ma lasa sefu de santier....(fiimea))...si cred ca sunt primul de pe forum cu pajero ''stilizat'' de nissan,electrics by Aro(relee),suspensie si suport tehnic Toyota....:grin:

Si amu e musai sai fac praguri sa dea cu overfenderele...:ha:....

Link spre comentariu

referitor la frane, poate ai etrierii sau glisierele alea blocate si ori s-au tocit placutele ori stau apropiate de disc..

eu am schimbat toate garniturile la toti etrierii, 3 din ei nu mai lucrau cum trebuie.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare