Alpyus Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 inca doua filmulete 4FkQ4ZYvjbQ 5SPbBu_UllQ http://www.cssluxury.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offrod Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 Parerea mea este ca mai interesant ar fi daca ati venii voi in zona.trasee si peisaje muuult mai faine! Voi aduceti zaibarul! eu stau si in severin (desi Craiova e orasul de suflet) poate ne intalnim, aici am un suzuki grand vitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offrod Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 am o propunere .. hai sa fcem un post numai cu craiova in care de fiecare data sa daugam data (decat) si sa le avem pe toate la un loc, deoarece asa sunt imprastiate pe tot forumu... si lumea isi pierde interesu sa le caute pe toate asa da pe craiova si vede in fiecare data ce tampenii am facut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 (editat) Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 eu stau si in severin (desi Craiova e orasul de suflet) poate ne intalnim, aici am un suzuki grand vitara am o propunere .. hai sa fcem un post numai cu craiova in care de fiecare data sa daugam data (decat) si sa le avem pe toate la un loc, deoarece asa sunt imprastiate pe tot forumu... si lumea isi pierde interesu sa le caute pe toate cu siguranta o sa ne intalnim ,iar treaba cu topicurile raman de discutat:banana Editat Ianuarie 11, 2011 de HARY :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offrod Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 de vazut ne vedem sigur ... nu scapi de mine cat despre post vroiam sa spun : ex Craiova (data).... ca oricum avem cele mai multe posturi ... in ciuda faptului ca nu ne avantajeaza relieful Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 balerinelor hai sa facem una la BOZOVICI... ca in plantatie la voi nu prea aveti parte de actiune...sau pe la severin...orsova ca si acolo sunt zone destul de faine...:banana ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 balerinelor hai sa facem una la BOZOVICI... ca in plantatie la voi nu prea aveti parte de actiune...sau pe la severin...orsova ca si acolo sunt zone destul de faine...:banana eu unul ma bag ,crezi ca nu ne tine? pe mine da hai organizati o la severin si venim, eu sigur:grin: am vazut cine e balerin :grin: la craiova :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 Noi la Severin suntem mai putini....aproape 2-3 Eu pot asigura "logistica".... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 (editat) Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 asta este stadiul portocalei........dupa ce o termin.......max. 1saptamana...............si o poza cu ricardo facand balet ...........daca veniti la bozovici o sa vedeti si voicativa nebuni........au cemi place......nu mai am rabdare:banana:banana:banana:banana:banana Editat Ianuarie 11, 2011 de robert.enoiu incomplet ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alpyus Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 balerinelor hai sa facem una la BOZOVICI... ca in plantatie la voi nu prea aveti parte de actiune...sau pe la severin...orsova ca si acolo sunt zone destul de faine...:banana Da da da da vrem BOZOVICI:banana:banana:banana:banana:banana:dr1:ca http://www.cssluxury.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dj78san Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 foarte frumos si vad lume noua dj78san@yahoo.com 0722.251.978 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alpyus Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 asta este stadiul portocalei........dupa ce o termin.......max. 1saptamana...............si o poza cu ricardo facand balet ...........daca veniti la bozovici o sa vedeti si voicativa nebuni........au cemi place......nu mai am rabdare:banana:banana:banana:banana:banana Se pare ca portocala revine la viata incet dar sicur,uuuuuuuuuuuuuura. Bravo:banana:banana:banana:banana:banana:banana. Cred ca mai balerin esti u decat Ricardo:ha::ha::ha::ha::ha::dr1:dr1 http://www.cssluxury.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Viorel Cretu Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 Noi la Severin suntem mai putini....aproape 2-3 Eu pot asigura "logistica".... Sa ma pui si pe mine la numaratoare... La Bozovici chiar sunt cativa balerini de soi: Ricardone, Rares, Sorinache si Gigel - Basescu. Strasnici baieti:cl. " Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alpyus Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 Si inca un filmulet qww8SUmM1mY http://www.cssluxury.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 Sa ma pui si pe mine la numaratoare... Erai pus!:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 asta este stadiul portocalei........dupa ce o termin.......max. 1saptamana...............si o poza cu ricardo facand balet ...........daca veniti la bozovici o sa vedeti si voicativa nebuni........au cemi place......nu mai am rabdare:banana:banana:banana:banana:banana @robert enoiu de ce nu-ti faci topicul tau? aici e vorba despre alta iesire!:grin: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plici Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 La urnatoarea iesire calculati-ma si pe mine eu care ma gandeam ca nu am cu cine sa ies in craiova :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Deju Nicolae Daniel Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 noi iesim de mult, u pe unde umbli? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 noi iesim de mult, u pe unde umbli? da tu dragutule de cand mergi ,nu te cunosc?si care e prietenul drag noua? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body_mihai Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 Salut, Plici poti atasa cateva poze cu masina? Imi este asa de dor de ea..... Multam anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plici Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 O sa o vezi live la urmatoarea iesire Mihai, de umblat am umblat numai singur pe coclauri pe unde am apucat singur, masina inca nu e pregatita 100% si imi e frica decat de rugina :old si vechiul propietar nu a facut nimic la ea. Acum am apucat sa ii pun arcuri si sa umblu si la bari de torsiune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offrod Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 da tu dragutule de cand mergi ,nu te cunosc?si care e prietenul drag noua? hary hary te faci ca nu il cunosti (ti-a legat troliu la ultima iesire) si cred ca de mine este vorba :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offrod Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 O sa o vezi live la urmatoarea iesire Mihai, de umblat am umblat numai singur pe coclauri pe unde am apucat singur, masina inca nu e pregatita 100% si imi e frica decat de rugina :old si vechiul propietar nu a facut nimic la ea.[ATTACH=CONFIG]96622[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]96623[/ATTACH] Acum am apucat sa ii pun arcuri si sa umblu si la bari de torsiune. am un prieten cu una in 2 usi la fel ca a ta... poate il ajuti putin ca nu se pricepe pe la motor are ceva probleme Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offrod Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 pe 16.01'11 nu mergem prin padurile radovanului??? sau ..... pe la bucovat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: CRAIOVA alta iesire09 01 2011 @robert enoiu de ce nu-ti faci topicul tau? aici e vorba despre alta iesire!:grin: scuze nu mai intru................. ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate