sirnea Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 salut! intentionez sa-mi cumpar un grand vitara din 2003-2004 si as vrea sa stiu motoarele ce origine sunt. am auzit ca ar fi ceva si de pe la reno chestie cam naspa(parerea mea legata de reno). 2l benzina e japonez??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spy07 Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: motoare vitara :W in :cl dar treci mai intai la prezentarea ta pe forum asa este regulamentul OFF-ROAD Club 4x4 CUGIR VITARA 99 :lr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sirnea Postat Ianuarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: motoare vitara pai unde tre sa intru sa ma prezint?? ca nu prea am mare lucru de zis, lucrez in media si am rupt o ibiza 2007 pe munte, se vede din poza la avatar (ibiza vs. piatra craiului). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sirnea Postat Ianuarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: motoare vitara la prezentarea membrilor zice ca nu pot sa scriu............??:oo:oo:oo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sirnea Postat Ianuarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: motoare vitara :W in :cl dar treci mai intai la prezentarea ta pe forum asa este regulamentul m-am prezentat............am reusit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate