Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

inmatriculare freelander 2002 td4

Vizitator barbutc1

Postări Recomandate

Vizitator barbutc1

Salutare tuturor!

Am o intrebare in special pentru cei care isi doresc sa achizitioneze un freelander (situatia mea)....Cum ve-ti proceda cu noua taxa auto...cu inmatricularea.....se pare ca autoritatiile romane au inebunit de tot cu taxa auto pe 2011!

As dori sa cumpar un freelander din anglia si am posibilitatea sa-l cumpar pe numele cumnatului meu...dar...si asa...sunt foarte scumpe taxele acolo....

Am inteles ca in timp nu o sa ne mai lase sa inmatriculam auto nici pe Bulgaria.

Voi cum a-ti proceda?

Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator barbutc1

Re: inmatriculare freelander 2002 td4

Aici in sectiunea asta unde trebuia deschis acest topic, aici gasesti toate raspunsurile la intreabarile tale.......

ok.....merci......!

Link spre comentariu

Daca ai alta masina cu care sa te dai, ai varianta sa dai statul in judecata pt acea taxa dinainte de a o plati, iar cand ai sentinta definitiva o inmatriculezi fara a mai plati nici o taxa, dar treaba asta dureaza intre 4 si 8 luni din cate stiu eu.

LR Freelander Xedi S-Wagon 2.0D '99

:ca

Link spre comentariu

Ursulici, omul a zis ca o va cumpara pe numele cumnatului din Anglia, hai sa ramanem on-topic sa nu ducem discutia spre altele......

Varianta ta este cea mai buna, adica sa ramai cu masina inmatriculata pe Anglia pt ca ai avantajul cumnatului din Anglia.

Pe link-ul de mai jos, elenacimp a sintetizat f clar toata procedura :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54212-Dreptul-de-circulatie-a-masinilor-din-UK-in-RO&p=660789&viewfull=1#post660789

Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Am o intrebare in special pentru cei care isi doresc sa achizitioneze un freelander (situatia mea)....Cum ve-ti proceda cu noua taxa auto...cu inmatricularea.....se pare ca autoritatiile romane au inebunit de tot cu taxa auto pe 2011!

Ursulici, omul a zis ca o va cumpara pe numele cumnatului din Anglia, hai sa ramanem on-topic sa nu ducem discutia spre altele......

Varianta ta este cea mai buna, adica sa ramai cu masina inmatriculata pe Anglia pt ca ai avantajul cumnatului din Anglia.

Pe link-ul de mai jos, elenacimp a sintetizat f clar toata procedura :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54212-Dreptul-de-circulatie-a-masinilor-din-UK-in-RO&p=660789&viewfull=1#post660789

Nu vad sincer unde am fost off-topic! Omul a intrebat clar despre cum vom proceda cu inmatricularea, iar mai jos doar a spus ca ar avea si posibilitatea cu inmatricularea in Anglia pe numele cumnatului, dar e o treaba deloc simpla deorece in Anglia asigurarea se face pe persoana care circula cu masina cu nr de inmatriculare "X", nu pur si simplu pe masina ca in alte parti!

LR Freelander Xedi S-Wagon 2.0D '99

:ca

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare