Astral Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 (editat) Doua link-uri interesante pentru confectionarea unui snorkel din teava de inox de 76mm : Montaj clasic pe exterior : http://www.spiritt4x4.com/montar_snorkel_en_LJ_70.htm Montaj prin contraaripa : http://www.spiritt4x4.com/montar_snorkel_recto_en_LJ_70.htm Ce parere aveti ? Cum vi se par ? De ce la cel cu montaj prin contraaripa nu a folosit tot teava de inox si pe traseul interior si a preferat racordul flexibil din plastic ? O fi fost doar din cauza ca nu avea cum sa intre cu teava pe acolo ? Editat Ianuarie 11, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Snorkel LJ70 - DIY Arata bine ambele Cel din contraaripa este mai practic, daca avem in vedere ravenele si lateralele. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Snorkel LJ70 - DIY Chiar arata haios, singura problema la cel din contraripa poate aparea daca indoi aripa si e posibil sa il spargi fara sa iti dai seama... @Astral cred ca a folosit racord flexibil fiindca nu putea baga bucata de teava dreapta acolo, plus e posibil sa si vibreze un pic si daca ar fi metal ar lovi in caroserie si ar face ceva zgomot (ar necesita prinderi aditionale), asa fiind racord flexibil e mai simplu... GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Snorkel LJ70 - DIY Eu sunt incantat de snorkelul facut de noi la GTC; este din teava ( subtire in carne) din inox de 76 mm, cu cot din inox si este montata in asa fel incat sa nu iasa din gabaritul masinii si sa nu deranjeze rollcage-ul exterior. Am folosit un cap original de Safari Snorkel pentru o imagine frumoasa si l-am vopsit in negru; este foarte rezistent si usor. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Snorkel LJ70 - DIY ....Si poti sa ne spui cam cat ar costa o astfel de lucrare cu totul ? :tk REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Snorkel LJ70 - DIY Chiar arata haios, singura problema la cel din contraripa poate aparea daca indoi aripa si e posibil sa il spargi fara sa iti dai seama... @Astral cred ca a folosit racord flexibil fiindca nu putea baga bucata de teava dreapta acolo, plus e posibil sa si vibreze un pic si daca ar fi metal ar lovi in caroserie si ar face ceva zgomot (ar necesita prinderi aditionale), asa fiind racord flexibil e mai simplu... Asa-i cu vibratia, cred ca ar face ca o rasnita, plus ca, parerea mea este ca nu-i o solutie viabila, sigur acel tub flexibil freaca pe undeva in contraripa si din cauza vibratiilor face fisuri exact cand nu te astepti. Eu sant de parere ca solutia cu teava pe exterior este mult mai buna. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Snorkel LJ70 - DIY Daca teava e un intreg, cum e cel care vine pus pe afara, si un capat vine fixat pe stalp si capatul care traverseaza aripa va fi si el fixat similar ca si celalalt capat, si prin aripa este pus astfel incat sa nu atinga aripa-contraaripa, cum naiba mai vibreaza ?!? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Snorkel LJ70 - DIY off topic : de la undele seismice:ha: on topic : ambele variante sunt ok ,parerea mea,ca frumusete exterior inox sau plastic,ca utilitate varianta interior, este protejat de diverse daune,masina de concurs a lui Razvan e poza cea mai elocventa Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Snorkel LJ70 - DIY ....Si poti sa ne spui cam cat ar costa o astfel de lucrare cu totul ? :tk Problema mea a fost sa gasesc teava de inox si coturi la acelasi diametru, 76 mm; ca sa fac un pret trebuie sa gasesc din nou materialele necesare; plus ca am luat atunci 6 metri de teava ca doar asa se vindea; sa vad daca mai am ceva ramas prin service. Teava de otel pica din start ca si varianta: este foarte grea. inoxul in schimb este mai greu de gasit si mai scump. Astral, ramane o tema de studiu si-ti voi da un raspuns; la mine m-a interesat sa iasa ce trebuie si nu m-am gandit la costuri; daca e sa facem si pentru altii va conta sigur si pretul. Oricum, imagine-rezistenta-greutate este varianta castigatoare! GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Snorkel LJ70 - DIY Daca teava e un intreg, cum e cel care vine pus pe afara, si un capat vine fixat pe stalp si capatul care traverseaza aripa va fi si el fixat similar ca si celalalt capat, si prin aripa este pus astfel incat sa nu atinga aripa-contraaripa, cum naiba mai vibreaza ?!? Daca este teava rigida da, nu are cum sa mai vibreze, eu ma refeream la tubul flexibil. Daca este tub flexibil, degeaba il prinzi la capete, pentru ca mijlocul va dansa. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Snorkel LJ70 - DIY La Direct Line Inox (http://www.directline.ro/contact.php) am gasit asa : teava 76,1 mm cu 2mm - 440 lei/6 ml cot 90 grade - 30 lei/buc. Coturi la 45 grade nu aveau..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Snorkel LJ70 - DIY Oare nu se poate folosi teava de inox indoita la masina de indoit teava ? Astfel scapi si de suduri... GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Snorkel LJ70 - DIY Pentru unghiul dintre cele doua brate, orizontal si vertical, probabil ca se poate, dar folosirea unui cot, chiar daca sudat, ar fi mai bun...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Snorkel LJ70 - DIY Astrale, daca te recunosti invins, te trimit sa cumperi tot ce vrei din inox, la kg...... PS: hai zi ca nu sunt eu finutz....:ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Snorkel LJ70 - DIY Vibratiile nu se inlatura, se "preiau" ca altfel ceva cedeaza. Ex., la esapament, se rezolva cu prinderi de cauciuc de sasiu si cu bucata flexibila de galeria de evacuare. Motorul pe sasiu cu bucse de guma, compresorul e pe "picioare" de cauciuc, etc, etc. In cazul tipului cu snorkel-ul, cele doua bucati de burete, care stau in poza pe tubul flexibil, sint probabil exact pt. asta (bineinteles nu acolo, ci in contraaripa, intre tub si caroserie):wink:. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate