Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Schimbare rulmenti fata Nissan Pathfinder

Guest maronzet
 Share

Recommended Posts

Guest maronzet

Stie cineva daca se pot schimba doar rulmentii (fara butuc) pe fata la un Pathfinder ? Masina e fabricatie 2007, 6 viteze cutie manuala. La reprezentanta acesti rulmenti se vand doar incorporati in butuc si cu senzori ABS, costa in jur de 510 EURO/Buc. Azi am contactat un magazin piese auto si lor le da programul ca se pot schimba, rulmentii singuri (2 pe o parte zic ei)costa doar 60 EURO/buc. La service un mecanic mi-a spus ca nu se pot schimba rulmentii decat cu cei originali...asa ca sunt tare confuz, poate ma ajuta cineva cu informatii.

Merci....in avans

• 1 month later...

Re: Schimbare rulmenti fata Nissan Pathfinder

Aoleu si pe mine ma inspaimanta gandul acesta ... mai spune ce ai rezolvat...

Cum e sa cazi in sus ?

Guest maronzet

Aoleu si pe mine ma inspaimanta gandul acesta ... mai spune ce ai rezolvat...

Salut,

pana la urma nu se pot schimba doar rulmentii, asta e clar. Cea mai buna solutie dupa multe zile de cautat este sa ii comanzi in Anglia si ajungi la aprox. 367 EUR/2 bucati inclusiv transport, asta inseamna cu tot cu butuc (sunt de Navarra dar sunt identici) ii gasesti pe: www.camskill.co.uk

Ii cauti pe site dupa cuvintele "Front Wheel Bearing/Hub" si gasesti modelul Navarra model D40

Succes !

Mersi de pont !:g Ce simptome a avut masina cand ai simtit ca se duc? La mine , imi pocneste ceva la roata dreapta - fata , cand merg prin denivelari mai mari si cu viteza...

Cum e sa cazi in sus ?

Guest maronzet

Mersi de pont !:g Ce simptome a avut masina cand ai simtit ca se duc? La mine , imi pocneste ceva la roata dreapta - fata , cand merg prin denivelari mai mari si cu viteza...

Joc mare la ambele roti la doar 100.000 km. In rest nimic deosebit. Vezi daca ai joc la roti. Se pare ca e o problema cu rulmentii la Pathfinder in afara de clasica problema cu ambreiajul.

Cu ambreiajul am rezolvat-o ca la mine e automata...Mersi oricum de raspunsuri!

Cum e sa cazi in sus ?

• 1 year later...

pt masinile iesite din garantie , se pot gasi si rulmenti la 8-9 milioane lei / bucata

lei vechi :)

Edited by Astral

Ii cauti pe site dupa cuvintele "Front Wheel Bearing/Hub" si gasesti modelul Navarra model D40

Succes !

Salut,

codul pe care l-am gasit eu este Hub road wheel, front, 40202EA300

pare sa fie acelasi indiferent pe ce parte are volanul, si indiferent de motor sau cutie ;) si e acelasi si la Navara D40 si la Pathfinder

Se mai potriveste si la modelele americane Frontier D40, Xterra (dupa 2005) si Pathfinder R51

Bafta!

codurile s-au mai schimbat

40202EA300 = 40202ZP90A = 402024X01A ( ultimul fiind actual )

repet ca se gasesc rulemnti la 8-900 ron cu tVA si daca ii montezi in service ai 1 an garantie cf legii

eu zic ca merita :)

Salut,

codul pe care l-am gasit eu este Hub road wheel, front, 40202EA300

pare sa fie acelasi indiferent pe ce parte are volanul, si indiferent de motor sau cutie ;) si e acelasi si la Navara D40 si la Pathfinder

Se mai potriveste si la modelele americane Frontier D40, Xterra (dupa 2005) si Pathfinder R51

Bafta!

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use