shadow Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Salut, Imi poate spune cineva cum se pot pune biciclete pe masina? Am o Toyota Corolla model 2005 care nu are nici un fel de bare deasupra si nu are nici lacase pentru prindere cum are Cielo de exemplu. Are doar doua bandouri care merg din fata in spate pe stanga si dreapta masinii care se pot scoate si lasa niste santuri. Mersi mult. 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Suport Biciclete Toyota https://www.rackattack.com/product-pages/product-pdf/thule-fit-kit-2120-instructions.pdf asta ar fi o solutie , gasesti la importatorii thule din romania https://www.rackattack.com/dynamicimages/catHeaders/thule-trunk-mount-bike-rack-comparison.pdf sau asta ar fi o a2-a solutie. nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Suport Biciclete Toyota Cu cativa ani in urma am carat 3 biciclete cu un suport pt hayon, in spate... pe un Oltcit :grin: Suportul ala e interesant si versatil, doar sa nu ai nevoie sa umbli toata ziua la bagaje... la Oltcit scoteam chestiile din portbagaj prin interior, putin chinuit. Singura problema care am avut-o a fost dupa citiva km de forestier mai dur, gen drum de bolovani, a inceput sa tremure suportul si a zgariat vopseaua, ca intrase si praf, evident, intre talpa suportului si hayon, dar ca sa eviti asta, ori nu intri pe drumuri de rallyraid, ori pui niste autocolant "de protectie" pe hayon unde calca suportul. Cred ca inca mai am si acum suportul ala prin debara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shadow Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Suport Biciclete Toyota Mersi mult pentru idei. Cea mai buna varianta mi se pare cea cu barele prinse deasupra masinii, intrucat nu vreau sa subrezesc capota de la portbagaj. Dintre cei care aveti asemenea bare montate pe masina, ati avut probleme cu chederele de la usi? Pentru ca vad ca prinderea este intre rama si cheder ceea ce ar putea dupa mine dauna in timp chederului. 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate