cucuci Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Sunt in situatia frumoasa in care mi s-a stricat fermoarul de la soft top-ul vitarei mele. De unde luam fermoar sa-l inlocuim pe cel stricat? In oradea nu gasesc iar pe net nu prea am avut sanse de izbanda. Orice informatii de unde gasim, cine ne face sunt binevenite. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Fermoar softtop insisti sa fie fermoar sau mai bine pui scai ? e doar o intrebare, deoarece am vazut si cu scai si mi se pare ca e mult mai fiabil..... sau nu ? si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Ianuarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Fermoar softtop pff e o intrebare grea: am in plan (in functie de ce gasesc) ori sa pun 2 fermoare ori cel mai probabil fermoar + scai stii cum, daca pun doar scai il inchid destul de greu sa stea bine fiind suprafata mare ... iar daca-l pun intrerupt scaiul imi intra praf en gros la vara pe acolo (si probabil frig iarna). evident daca tot nu gasesc fermoar nicicum voi opta pentru scai simplu :) P.S. fermoar + scai are avantaje multiple: nu intra praf, fermoarul nu sta incordat ca preia scaiul din tensiunea de la "colturi" unde e indoit ... si ar tine mult mai mult. nimic nu e batut in cuie dar treaba trebuie rezolvata :) P.S.2 stii banda de scai pe unde ar fi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Fermoar softtop scai gasesti cam la orice mercerie ce se respecta, sau la prakt....er ( sa nu facem reclama) si daca nu ma insel este si de 5 cm latime.... cine ti-l coase ? si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Ianuarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Fermoar softtop De cosit mi-l coase tapiterul care i-a facut interiorul la Marcel la Samurai ca mi-e cunostinta. Acum doar fermoar sa mai gasesc si totul e perfect :) Mersi de ideea cu p.aktiker-ul :)) (sa nu facem reclama) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Fermoar softtop Raul,incearca si la Crisul si Adrian. Eu il am din unul din aceste 2 locuri, si este din 2 bucati 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Ianuarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Fermoar softtop Florine de Crisul mi-ai zis ... am fost dar nu mai aveau si nu mai aduc din ce-a zis tipa aia. Adrian ... asta nu stiu unde e ... explica-mi te rog in ce zona e. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Fermoar softtop Florine de Crisul mi-ai zis ... am fost dar nu mai aveau si nu mai aduc din ce-a zis tipa aia. Adrian ... asta nu stiu unde e ... explica-mi te rog in ce zona e. sa iti vand eu un pont ??? incearca sa mergi la o sectie mare de confectii , sau mai bine la o fabrica de canapele si intreaba de fermoar metalic sau metalic acoperit cu plastic (din astea mai rar)...:2dr dai o bere... si un suc pt Marcel.... stii tu de ce ... si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Fermoar softtop Florine de Crisul mi-ai zis ... am fost dar nu mai aveau si nu mai aduc din ce-a zis tipa aia. Adrian ... asta nu stiu unde e ... explica-mi te rog in ce zona e. Langa Colors :x:x:xca asta stii precis unde e:wink: 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Ianuarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Fermoar softtop abrudila: am fost la o fabrica pe-aici (Aura ii zice) nu au ... nici in alte parti nu am gasit, incerc si la fabrica de canapele de nu gasesc unde zice Florin. Cand vii prin Oradea ne vedem toti 3 si bem fiecare dupa placere bere/suc/cafea. :tk Florin: vineri si-asa ne vedem la Colors, iesim in drum si-mi arati magazinul :)) Hai ca dau un suc ca si-asa sunt dator. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liv_mar2 Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Fermoar softtop Nu as vrea sa te dezamagesc....dar eu am cautat cateva luni asa un fermoir, am sunat si la firme care fac huse de protectie si corturi, le-am cautat in pagini aurii, uite poti incerca si tu, dar asa un specimen cum e la Vitara, de 2 m cu dinti grosi de plastic si toate caracteristicile lui nu am gasit in toata zona de vest :al. Pana la urma m-am enervat, mai ales ca intr-o zi cineva mi l-a buzarit in timp ce eram la cumparaturi si i-au sarit iarasi dintii si a 2-a zi am fost la cineva cu masina si i-am cusut pliul ala de piele peste fermoir, i-a mai bagat si o intaritura si acuma mi-am luat grija de pe cap. Si-asa nu-mi suradea ideea ca oricine vrea poate deschide prelata si intra in masina mea...tu poti sa faci cum vrei, dar asa nu vei mai avea surprize. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Ianuarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Fermoar softtop te salut. pai asa nu vei mai avea nici acces la portbagaj :)) eu mai caut intr-un singur loc (cel propus de Florin) si daca nu au o sa pun 2 bucati de 90 cm (fermoarul original e de 1.80 nu de 2 :D) si o sa pun scai peste si am rezolvat problema. am gasit o singura firma care face la comanda dar minim 1000 bucati :)) cum sunt si cu casa in constructie am nevoie de portbagaj (desi e minuscul) mai car una alta ... in situatia actuala e cam greu daca nu imposibil (fermoarul fiind stricat nu-l pot deschide iar daca-l deschid nu il mai inchid niciodata) :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liv_mar2 Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Fermoar softtop Fii atent sa iei in considerare si curburile alea 2 ca mai fura si alea la lungime; masurat cu un metru de croitorie care se pliaza pe traseul ala mie mi-a dat cam 1.92-1.93, dar nu o sa gasesti fermoir de 1.80; 1.95, doar de 1.50-2 m. Daca nu tii cont si de curbele alea vei risca sa nu-ti ajunga lungimea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ago Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Fermoar softtop Sunt in situatia frumoasa in care mi s-a stricat fermoarul de la soft top-ul vitarei mele. De unde luam fermoar sa-l inlocuim pe cel stricat? In oradea nu gasesc iar pe net nu prea am avut sanse de izbanda. Orice informatii de unde gasim, cine ne face sunt binevenite. :tk incearca de la corturi stricate ca mai sunt asa ceva , eu de acolo miam procurat si lam inlocuit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ago Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Fermoar softtop incearca de la corturi stricate ca mai sunt asa ceva , eu de acolo miam procurat si lam inlocuit eu nu am folosit asa de lung fermoarul, deoarece partea de sus am fixat/0 in nituri si doar pe laterale am pus fermoar de cca 50 cm, astfel luneta balanseaza ca o balama cind am nevoie sa folosesc portbagajul, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Ianuarie 14, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Fermoar softtop am inteles cum zici. inseamna ca tu cand deschizi portbagajul de fiecare data scoti plasticul ala din clemele de pe usa portbagajului (cele 3 cleme). inteleg bine? e cam mult de lucru asa :D zilele astea o sa ma ocup de problema si va anunt ce-am rezolvat si cum :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ago Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Fermoar softtop am inteles cum zici. inseamna ca tu cand deschizi portbagajul de fiecare data scoti plasticul ala din clemele de pe usa portbagajului (cele 3 cleme). inteleg bine? e cam mult de lucru asa :D zilele astea o sa ma ocup de problema si va anunt ce-am rezolvat si cum :tk nu neaparat poti sa nu il mai pui in cleme, dar daca nu il prinzi in cleme intra praful Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Februarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Fermoar softtop revenim: am gasit in tara (inclusiv aici in oradea) firme care pot face/au fermoare exact cum avem noi nevoie. ca treaba sa fie ok nu vand respectivii sub 100 bucati. mai studiem si vedem poate gasesc pe cineva la firma asta din oradea sa imi dea vreo 10 doar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Fermoar softtop Mda......sau altii iti zic ca nu vand la persoane fizice ca n-au casa de marcat...... Pe e-bay ai incercat ? Ai cautat ? Multe chestii isi gasesc rezolvarea acolo.... Aia vand si "pe ma-sa si pe ta-su, banu` sa iasa"...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liv_mar2 Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Fermoar softtop O idee de loc rea, care mie nu mi-a venit la momentul potrivit ar fi varianta cu fermoir din 2 bucati, fiindca la un metru gasesti mult mai multe tipuri de fermoir, si in momentul inchiderii cheile fermoarelor sa fie apropiate una de alta ca la geamantane, astfel incat sa poti pune un lacatel pe ele asa incat sa nu se mai poate deschide chiar asa de usor, ca daca vrea cineva sa intre, oricum iti deschide din clemele alea din spate sau iti taie husa...dar macar asa incuiata nu reprezinta chiar o invitatie la adresa hotilor, care sa fim sinceri s-au cam inmultit in ultima vreme... :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate