flay Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Am de citeva luni o noua achizitie, care avea ceva mici indoituri, gen lovitura de grindina,sau de minge de golf, pe capota fata, spate, si o mica urma de infundare pe aripa spate. Merg la un service, prima solutie, "indreptam, chituim, vopsim,dam cu polish, iese ca noua, costa cam 8-10 milioane de piesa". Alt service, mai dichisit, zice ca scoate indoiturile respective cu sudarea electrica a unor "cuie" pe care apoi le trag in exterior cu un dispozitiv special, tot cu chit si vopsit. Acum ceva timp, vad pe Pro7 un reportaj, despre cum repara nemtii masinile lovite de grindina,fara sa le maltrateze cu chit,flex si altele... Ca sa scurtez povestea, ieri, am gasit si eu o asemenea firma in Bucuresti,care mi-a scos toate indoiturile , a dat cu polish, si m-a scapat de dureri de cap,la un pret decent. Nu vreau sa fac publicitate nimanui, dar daca mai avem colegi in aceeasi situatie, cred ca e o solutie mai mult decit convenabila, pentru masinile pe care nu le bagam prin paduri. Cel putin eu de fiecare data, doar la defectele respective ma uitam. PS : daca locul acestui thread este in alta parte,rog moderatorii sa-l mute,nu am gasit nimic de tinichigerie sau cosmetica,poate doar diverse. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Reparatie lovituri grindina,mici indoituri la caroserie Nu cred ca exista masini care sa nu aiba acele lovituri asa ca si eu sunt interesat de solutie. Am vazut si eu pe net ceva de genul asta: lipea o 'ventuza' cu ceva ceara pe masina se racea si se tragea brusc...curios dar tabla se indrepta. Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Reparatie lovituri grindina,mici indoituri la caroserie Adevarat! Confirm! Merge 100% :h5 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Reparatie lovituri grindina,mici indoituri la caroserie In Germania li se spune "Lackdoktor" (doctor de vopsea-lac) si sint intr-adevar buni. "Scoaterea" loviturilor se face cu diferite metode, in functie de amplasarea loviturii. De la extragerea din exterior, cu ventuza sau stift lipit cu pistolul cu plastic lichid, pina la "masarea" metalului din spate cu diferite scule special construite. asta. In orice caz, nu e o meserie care poate fi invatata de oricine. Trebuie sa fi un pic artist si sa ai cunostinte legate de materiale, deformari mecanice, tehnologia materialelor. Preturile difera in functie de amlasarea defectelor (daca trebuie demontata o fata de usa sau tapiterie sau nu), in orice caz sint mai mici decit tinichigeria si vopsitul clasic. Tot mai multe companii de asigurari recomanda clientilor, eliminarea defectelor in felul asta. Bineinteles ca se pot repara doar defecte unde vopseaua si lacul sint intacte (fara crapaturi), adica unde metalul nu are "knick". Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Reparatie lovituri grindina,mici indoituri la caroserie Tehnica se numeste PDR (paintless dent removal/repair) si un chit profesional ce include toate "betele" de masaj costa peste 1000 usd....dar merita! Un kit de reparatii cu plastic cald de la 150 in sus! priviti cam ce reparatii se pot face cu ajutorul acestuia si cu o mana dibace! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Reparatie lovituri grindina,mici indoituri la caroserie Acceasi problema o am si eu la y60-ul lung. Mi-am dus masina sa imi puna folii pe geamuri inclusiv parasolar si "desteptul" s-a urcat in genunchi pe capota sa ia matrita de la parasolar..... El a spus ca se revanseaza si ca ma trimite la cineva din Tg-Mures care are scule sa repare asa ceva. Poate stiti cate ceva si despre asta. Atasez ceva poze sa vedeti despre ce ii vorba si daca se poate remedia. http://img836.imageshack.us/img836/7708/007xux.jpg http://img6.imageshack.us/img6/6684/008unb.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Ianuarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Reparatie lovituri grindina,mici indoituri la caroserie Cauta pe google " reparatii grindina " si o sa gasesti inclusiv firma din Tg.Mures. Conditia e ca vopseaua sa nu fie cojita, muchiile indoiturii sa nu fie ascutite. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Reparatie lovituri grindina,mici indoituri la caroserie In severin se poate,dar e departe...iar daca trimiti capota prin curier risti sa o primesti mai stramba! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Reparatie lovituri grindina,mici indoituri la caroserie Aia cu siguranta. Oricum eu sunt din Cluj, merg la Tg-Mures pe cheltuiala aluia. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Reparatie lovituri grindina,mici indoituri la caroserie @flay: daca zici ca cei de la Buc. au facut treaba buna, poate totusi sunt de acord moderatorii sa dai numele firmei, eventual un contact. Si eu as fi interesat, cum de altfel cred ca mai sunt si altii de pe forum. Daca se poate sa ne zica un moderator de are @flay voie sa posteze numele firmei.... Multumesc, Radu. Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Reparatie lovituri grindina,mici indoituri la caroserie @flay: daca zici ca cei de la Buc. au facut treaba buna, poate totusi sunt de acord moderatorii sa dai numele firmei, eventual un contact. Si eu as fi interesat, cum de altfel cred ca mai sunt si altii de pe forum. Daca se poate sa ne zica un moderator de are @flay voie sa posteze numele firmei.... Multumesc, Radu. Daca sinteti interesati, va pot da contactul respectiv pe privat, stiu ca a avea masinile indreptate pe bani putini e cea mai mare bucurie. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Reparatie lovituri grindina,mici indoituri la caroserie Deci ai fost in Bucuresti, nu ai dat si tu un telefon, acum ca suntem frati de V8? Poti (chiar te rog) deschide topic cu Jaguarul in sectiunea Club LR si poti scrie si numele reparatorului. Jaguar este brandul frate cu LR asa ca putem face o derogare (mai ales pentru o masina de colectie) de la prezentarea unei masini offroad. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Mai 27, 2011 Autor Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: Reparatie lovituri grindina,mici indoituri la caroserie http://www.money.ro/bucuresti-masini-tinichigerie-tehnologia-ferrari_975856.html#comentarii Revin asupra subiectului, vad ca baietii au aparut si in presa cu povestea lor si serviciile oferite. Pentru cine e interesat, sint in fostul Metro de la Otopeni, chiar unde era intrarea. Zilele trecute am mers la o spalatorie mai meticuloasa si dupa spalare,cu greu am mai ghicit unde au fost indoiturile pe masina. Oamenii sint foarte serviabili,profesionisti si se vede ca au educatie,nu genul smecherilor de service pe care mereu ii vedem. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate