vertical Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Am fost ieri cu masina la service sa-mi schimbe filtrul de polen, iar cei de acolo mi-au spus ca masina mea nu are asa ceva,in conditiile care eu am AC. Este posibil sa nu am filtru la masina? Si totusi ceva trebuie sa fie deoarece baga aerul foarte greu,deci ceva este infundat pe acolo ! Ma poate ajuta cineva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Danmusso Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Re: Are sau nu filtru de polen !?? Salut eu am un musso cu motor de 2.9 td .A, fost si eu la un service unde mi-au zis ca nu are filtru de polen,dar am perseverat am mai cautat pe net,si l-am gasit adica sunt 2 de fapt dispuse unul langa altul si se afla in spatele torpedoului.A trebuit sa dau jos torpedoul ,apoi un mic capacel si am rezolvat problema .Repet asa e la mine la un musso din 1999 modelul cu facelift.Multa bafta.:wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vertical Posted March 4, 2011 Author Share Posted March 4, 2011 Re: Are sau nu filtru de polen !?? Multumesc ! Am sa reiau cautarile in speranta ca le voi gasi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai_ct Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Re: Are sau nu filtru de polen !?? exista masini cu AC care nu au filtru de polen. nu scrie nimic in carte ? Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts