amaru Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 daca are cineva o janta pe 15 de nissan toyota mitshu rimesc in donatie ca nu am roata de rezerva sau cu o sumua modica va rog mult nu sunt pretentios poate sa arate in ultimu hal nu conteaza problema e ca nu am rezerva va multumesc mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: ajutorrrrrr daca aveti o janta pe 15 hai fratilor nu are nimeni asa ceva nu am rezerva offfffffffffffffff:hl:hl:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
damovis Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: daca aveti de dat o janta pe 15...... Salutare, tre sa verific daca e pe 15, de la un patrol 3.3 din '88, ca nu mai tin bine minte, si e la tara. daca da, e a ta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
turc Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: daca aveti de dat o janta pe 15...... suna-ma pe 0786861602 cand vrei.iti dau eu o janta de matz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: daca aveti de dat o janta pe 15...... Omul cauta o janta ...acum doi ani! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate