Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Musso - La ce sa ma uit?

abunea

Postări Recomandate

Salut, am o ocazie sa dau la schimb unul din acareturi pe un Musso 2.3 din 98. Din cate am inteles varianta full, desi nu ma incanta neaparat asta cat m-ar incanta sa fie ok tehnic.

Problema este ca nu am mai vazut pana acum, de aproape, asa ceva si nu stiu pe nimeni care sa fi avut Musso. As fi curios sa stiu care sunt punctele lui slabe, la ce sa ma uit atunci cand ma duc sa o vad (nu ma refer la chestiile generale ci la detaliile pe care numai un cunoscutor de Musso le stie) ? Ce "boli" are?

La alte Daewoo (nu imi e clar daca asta e Ssangyong sau Daewoo si de abia sambata ma intalnesc cu persoana) stiu ca sunt unele probleme cu disponibilitatea pieselor, e la fel si la Musso? Stiu ca are cutie si motor Mercedes, insa ma gandesc la bucse si alte consumabile.

Orice alte informatii pe care le considerati relevante sunt binevenite!

:tk

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Musso - La ce sa ma uit?

Salut, am o ocazie sa dau la schimb unul din acareturi pe un Musso 2.3 din 98. Din cate am inteles varianta full, desi nu ma incanta neaparat asta cat m-ar incanta sa fie ok tehnic.

Problema este ca nu am mai vazut pana acum, de aproape, asa ceva si nu stiu pe nimeni care sa fi avut Musso. As fi curios sa stiu care sunt punctele lui slabe, la ce sa ma uit atunci cand ma duc sa o vad (nu ma refer la chestiile generale ci la detaliile pe care numai un cunoscutor de Musso le stie) ? Ce "boli" are?

La alte Daewoo (nu imi e clar daca asta e Ssangyong sau Daewoo si de abia sambata ma intalnesc cu persoana) stiu ca sunt unele probleme cu disponibilitatea pieselor, e la fel si la Musso? Stiu ca are cutie si motor Mercedes, insa ma gandesc la bucse si alte consumabile.

Sal.

da ca este din 98 ai sanse sa fie Ssangyong, Daewoo este mult mai slaba si proasta.

uitate la 4x4 , da ca cuplaze si H si L...., vezi da ca nu a umblat cineva la mrl si sa cumva nu le a pus cuplat fix.....

cutie de viteze nu sunt mercedes ( numai anumite modele automate) sunt borg wagner si sunt destul de bune dar au probleme ( utilizatori sunt de fapt cei care creaze probleme) da ca nu au fost inlocuit cabluri la timp si reglati cum trebuie , poate ca sare marsarier ( incerca sa puni in marsarier si pleaca in forta, da ca sare a probleme)

pt piese la mine nu ai probleme am si aduc tot ( nou sau s.h.)

pt ce poate sa faca masina .... este mult mai buna ca un pajero!

ciao

maurizio

tel. 0785 366 599 (mauri)

dreamservice2005@yahoo.com

Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

Super! Mi-am petrecut seara studiind despre Musso :banana

Sa vad in ce stare e jucaria si daca o iau trec pe la tine sa vedem ce se poate scoate din ea :cl

Multumesc!!!

PS: Mi-am adus aminte sa te mai intreb ceva. Cum iti dai seama daca e Ssangyong sau Daewoo? Am vazut la un moment dat intr-o poza una pe care scria Ssangyong dar avea embleme de Daewoo. Mi se pare cam incurcata clasificarea lor.

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Link spre comentariu

Super! Mi-am petrecut seara studiind despre Musso :banana

Sa vad in ce stare e jucaria si daca o iau trec pe la tine sa vedem ce se poate scoate din ea :cl

Multumesc!!!

PS: Mi-am adus aminte sa te mai intreb ceva. Cum iti dai seama daca e Ssangyong sau Daewoo? Am vazut la un moment dat intr-o poza una pe care scria Ssangyong dar avea embleme de Daewoo. Mi se pare cam incurcata clasificarea lor.

da este incurcata si cu piese de schimb!

uitate in talon.... scrie Daewoo sau Ssangyong, e cela mai simpla.

maurizio

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

:grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Link spre comentariu

Si dupa zambete ca sa se inteleaga?

Sau asta diferentiaza un SsangYong de un Daewoo?

S-auzim de bine

cred ca Andy zambeste pt ca:

Musso SSangyong este MUUUUUULT mai bun ca Musso Daewoo....

in toate piesele , si ca piesele Daewoo se gaseste muuuuult mai greu ca Ssangyong.

maurizio

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare