marinionescu Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Buna ziua , Am o Vitara + un troliu de 6000 lbs si vreau sa le fac cunostinta , cine ma poate ajuta ? Stiu ca multi pot face acest lucru in Bucuresti si imprejurimi dar m-ar interesa ce poate spune un " client multumit " despre acest lucru . Multumesc anticipat pentru ajutor . Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Unde se poate monta un troliu la o Vitara si la ce pret ? In Bucuresti . Incearca reclamele de pe lateralele paginii : Suzukidojo, GTC... i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Ianuarie 14, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Unde se poate monta un troliu la o Vitara si la ce pret ? In Bucuresti . Reclame am vazut foarte multe in ultmii 10 de ani , injectii cu esenta de marketing . Pe mine ma intereseaza ce poate spune un fericit posesor de troliu , care a trecut printr-un atelier si a fost multumit . Conform cutumei raspunsul poate fi si pe marinionescu@yahoo.com sau PM Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Unde se poate monta un troliu la o Vitara si la ce pret ? In Bucuresti . Asta spuneam si eu , adica un mandru posesor de troliu, ca firmele din bannerele de pe pagina asta fac: monteaza piese pentru masini de off-road si unii din ei fac asta chiar de 10 ani (si chiar bine) . Pe bune. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Ianuarie 14, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Unde se poate monta un troliu la o Vitara si la ce pret ? In Bucuresti . Inteleg @sese ca tu ai venit de la Agnita pina la Bucuresti ai montat aici la un atelier care are reclama pe forum un troliu si ai fost foarte multumit . Daca am inteles bine despre care atelier vorbesti ? Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Unde se poate monta un troliu la o Vitara si la ce pret ? In Bucuresti . Am la bucuresti si acum o masina , mai exact un Suzuki Samurai caruia i se monteaza un roll-cage si un nou tip de supensie. Am si o alta masina care a fost modificata tot la Bucuresti. Montajul unui troliu se face relativ simplu de o persoana care are cu ce (scule, atelier..) si bineinteles capacitatea de a confectiona bara sau placa de troliu astfel inact sa nu stea "agatat" in botul masinii ca un "martrisor" . Sunt multe persoane care ar putea face aceasta modificare, dar foarte putini care o pot face bine (de durata) si ok din punct de vedere estetic. Nu fac reclama nimanui, doar ti-am recomandat niste firme capabile. Am vazut trolii zburand cu bara cu tot si fel de fel de "lucrari" de doi lei. Spor la treaba. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Unde se poate monta un troliu la o Vitara si la ce pret ? In Bucuresti . Salut. Incearca la Tzuparu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Unde se poate monta un troliu la o Vitara si la ce pret ? In Bucuresti . Toate atelierele auto care au reclama pe lateralul paginii sunt serioase si toti au multi ani de experienta in offroad.La oricare dintre ele lucrarea va fi realizata in cel mai profesionist mod cu putinta.Nu-ti ramane decat sa pui mana pe telefon si sa dai cateva telefoane . Ps.Este foarte multa informatie pe acest forum , doar trebuie sa cauti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Unde se poate monta un troliu la o Vitara si la ce pret ? In Bucuresti . Reclame am vazut foarte multe in ultmii 10 de ani , injectii cu esenta de marketing . Pe mine ma intereseaza ce poate spune un fericit posesor de troliu , care a trecut printr-un atelier si a fost multumit . Conform cutumei raspunsul poate fi si pe marinionescu@yahoo.com sau PM No offence.....vad ca esti mai vechi pe acest forum decat multi dintre colegii nostri, inclusiv subsemnatul.....inca nu ai realizat ce fel de reclame promoveaza Max pe acest forum ? Absolut toti sunt persoane cunoscute nu doar de Max, dar si de f multi useri de aici, care au cumparat sau si-au facut diverse lucrari la ei......si ca dovada ca ti-au si fost recomandati acestia si nu ateliere de la coltul blocului de care n-a auzit nimeni........ Your choice..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Unde se poate monta un troliu la o Vitara si la ce pret ? In Bucuresti . home made? An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Februarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Unde se poate monta un troliu la o Vitara si la ce pret ? In Bucuresti . Poate totusi este cineva care are un troliu montat Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Unde se poate monta un troliu la o Vitara si la ce pret ? In Bucuresti . Daca Ploiestiul nu este f.departe pentru tine...sunt ceva variante!:x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arrow Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Unde se poate monta un troliu la o Vitara si la ce pret ? In Bucuresti . Suzuki Dojo si nimic mai mult :grin: :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Re: Unde se poate monta un troliu la o Vitara si la ce pret ? In Bucuresti . Exact cum spun si colegii: Dojo - Bucuresti GTC - Bucuresti Maurizio - Darza (30 km Bucuresti) S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate